Şimdi Ara

Fazla ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar konusunda çok bilgili değilim kusura bakmayın lütfen.MacBook pro blgisayarım sadece internete girmeme ragmen gereğinden fazla ısınıyor.Benim bilgisayarıma özel bi durum mu yoksa genel olarak böyle mi?Ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler

• Flash ısıtıyor makineyi sıcaklık 40-50 derece ise normaldir.
  • Elin üstüde durabiliyorsa problem olmaz, 40-50 derecedir en fazla. Yok elim yanıyor dayanamıyorum diyorsan servise götür.
  • İnternet kullanirken Safari'ye ClicktoFlash ve Add Block eklentilerini kur, sorun duzelir hocam. Yani en azindan isinma orani azalir. İnternet sitelerinin hemen hemen hepsinde flash destekli playerlar ve reklamlar var, bunlar da Mac sistemini yoran uygulamalar. Bu bahsettigim eklentiler onlari engellicek. Ornegin bi video izlemek veya flash penceresi calistirmak istiyorsan basit bi sekilde flash yazisina tiklayarak aktif hale getirceksin.. Kendiliginden acilmayacagi icin aktif olma suresi daha aza inecek, bu hem sarjina hem internet sayfalarinin acilma hizina hem de isinma oranina olumlu yonde etki edicek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.8.2 ise normaldir. safari çok sorun çıkarıyor gök kuşağı gibi bir top döner döner döner durur. chrome kur bir **** eklentisi kur ben öyle yaptım. 10.8.3 çıkana kadar bu şekilde kullanacağım 10.8.2 de wifi sorunu da var bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 26 Ocak 2013; 5:05:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.