Şimdi Ara

fazla lastiği olanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 haftadır özlediğim lancerıma kavuştum 2009 invite kayagrisi,2, el olarak aldım .Lastiğimin biri yarıldı lastik ebadını büyüten arkadaşlardan 16 ınç lastiklerinden birini satmak isteyen varsa alıcıyım.

• lastikçilere bi uğra bence ellerinde çıkma lastik olabilir bana çok kelepir 0 gibi lastik denk gelmişti.marka modeli farklı olsada özelliği aynı olsun yeter yani 4 mevsim performans veya kış lastiği gibi.tabi boyutlarıda tamamen aynı olması lazım ama 16" lastiklerin hemen hepsi aynı boyutlarda yanılmıyorsam 205/55 .bol şanslar
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 21:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

lastikçilere bi uğra bence ellerinde çıkma lastik olabilir bana çok kelepir 0 gibi lastik denk gelmişti.marka modeli farklı olsada özelliği aynı olsun yeter yani 4 mevsim performans veya kış lastiği gibi.tabi boyutlarıda tamamen aynı olması lazım ama 16" lastiklerin hemen hepsi aynı boyutlarda yanılmıyorsam 205/55 .bol şanslar

1 tane değil 2 tane lastik alman lazım eğer yedek lastiğin 0 değilse. aynı aksta farklı kmlerdeki lastikler sorun yaratır çekiş ve yol tutuşta
  • cevaplar için teşekkürler,artık bir yerlerden bulmaya çalışacağım ben 17 inçe çıkaran arkadaşların elinde olabilir diye düşünmüştüm.Lastikten çekindiğim için aracın performansını tam test bile edemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.