Şimdi Ara

FAZLA MESAİ ÜCRETLERİNİ ÖDEMEYEN ŞOK MARKETLERİNİ ALO 170'E ŞİKAYET ETTİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 günü sonrasında durumu sizle paylaşacağım

• Arkadaşlar sizce beni bu şikayetim yüzünden işten çıkartırlar mı ?

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kisma

Hayır

Peki tüm fazla mesai ücretlerimi verirler mi ?

Vermek zorunda

Saatleri detaylı olarak belirttiniz değil mi 170 üzerinden , bende böyle yapmıştım.Tam saat ve tutarları yazmadığım için dilekçem işleme alınmamıştı.

EKLEME : Çok zorlu bir yola girmişsiniz Umarım sinirleriniz dayanır.Allahtan büyük firma , normalde lafı bile geçmemesi lazım.Tak diye yatırırlar

Bana yapılan şeyi söyleyim.Müfettiş kuruluna yönlendirildi.Mart ayından beri bekleyiş sürüyor Ne zaman bakılacağı belli değilmiş.Yoğunluktan daha sıra gelemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF49CD023 -- 16 Ekim 2020; 2:45:50 >
    Çok zorlanabilirsin Baskı mobbing vs. = Suç

Şöyle bir yol izleyebilirsiniz şikayetten ziyade Ek çalışmalarım ödenmediği için fazla mesai yapmak istemiyorum.Ödendiği takdirde yapabilirim.Zaten işleriniz çok yoğun allah yardımcınız olsun.Mecbur öderler Ödemezlerse de yapmazsın Fazla mesai gönüllülük isteyen bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF49CD023

Saatleri detaylı olarak belirttiniz değil mi 170 üzerinden , bende böyle yapmıştım.Tam saat ve tutarları yazmadığım için dilekçem işleme alınmamıştı.

EKLEME : Çok zorlu bir yola girmişsiniz Umarım sinirleriniz dayanır.Allahtan büyük firma , normalde lafı bile geçmemesi lazım.Tak diye yatırırlar

Bana yapılan şeyi söyleyim.Müfettiş kuruluna yönlendirildi.Mart ayından beri bekleyiş sürüyor Ne zaman bakılacağı belli değilmiş.Yoğunluktan daha sıra gelemedi

Hangi firmaydı ?

Küçük yerel bir firma , öyle kurumsal değil

• Karşılaşacağın şeyler ilk olarak mobbing olacak daha sonra hakkını aradığın için onlarda senin açığını aramaya çalışacak ilk buldukları fırsatta tutanak tutacak tazminatsız işten çıkartmaya çalışacaklar bende sen gibi haklarımı arayan bir elemanım özel güvenlik olarak çalışıyorum yıllardırda sevilmeyen ve işten çıkartılmaya çalışılan birisiyim ama asla haklarımı aramaktan vazgeçmeyeceğim sende vazgeçme hocam umarım hakkını alırsın.

• Başkaları alıyormu mesai. Senin mesaileri işlememişlerdir belki sisteme.

Önceden mesailer ile ilgili mağaza amirini-müdürü ile konuştunmu. Şikayet ettiğin için elbet işten çıkarmaya yada istifa ettirmeye çalışacaklardır. Umarım kod29 la işten çıkartmazlar.

• kenbalx K kullanıcısına yanıt

Kod29 nedir ? Alo 179 isim vermezse sorun yaşamaz, o alo 179 çalışanları bilmiyorlar mı isim cisim verirlerse oradaki çalışan personelin başı ağrıyacağını ?

• IcyBox kullanıcısına yanıt

Özel güvenlik işinin zorlukları nedir ? İşten nasıl çıkartmaya çalışıyorlar ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

İşten çıkartmanın yasak olduğu bu zamanlarda tek istisna kod29 denen ahlaksız davranışlar filan ile işten çıkarma. Denetleme gelince neler olacak kimse bilemez. Kimi işini seviyordur-başka iş bulamam düşüncesi vardır belkide ilerde sıkıntı yaşamayayım diye Mesai yapmıyoruz der.

Bilmiyoruzki kimin eli nereye kadar uzanır. Şikayet edenin ismini resmi olarak söylemezler belki ama

• Güncel durum nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.