Şimdi Ara

FB7 Civic Eco Elegance mi, İnsignia 1.6 CDTİ COSMO mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki tüm bütçemi ayırarak bir araç almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım: Honda Civic FB7 1.6 Eco Elegance ve Opel Insignia 1.6 CDTi Cosmo.

930 bin tl lere kadar kendimi zorlayabilirim aklımda bu iki model var civiclere anlamsızca yüksek fiyatlar isteniyor fb7 civicle 2016 2017 insignialar az çok yakın fiyatlara denk geliyo civic lpg den dolayı az yakar ama artık görünüşü eski gelmeye başladı diğer seçenek olan insigniadada görünüm yeni duruyo ve sunroof,hafızalı ısıtmalı koltuklar,hayalet ekran,kapı açıldığında şoförün binmesi için otomatik geriye giden koltuklar gibi çok özellik var ama yakıtı ve sorun çıkartırmı soruları oluşuyor kafamda

kısacası düşük kmlerde ve otomatik hangisini seçerdiniz

Önceliklerim şunlar:
    1. Düşük kilometreli bir araç almak istiyorum. Hem uzun süre kullanmayı planlıyorum hem de yüksek kilometreli araçların masraf riskine girmek istemiyorum.
    2. Donanım seviyesi benim için önemli. Aracı hem keyifle kullanmak hem de modern özelliklere sahip bir model almak istiyorum.
    3. Yakıt ekonomisi benim için kritik bir konu. Çok sık uzun yol yapmasam da şehir içi kullanımda beni üzmeyecek bir araç arıyorum.
    4. Sanayiye gitmek istemiyorum. Bakımları dışında beni yolda bırakmayacak, dayanıklı bir araç tercih etmek istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şehir içi kullanım için ikisini de seçmezdim. Daha küçük, daha genç araç tercihim olurdu.
    Ayrıca 2. El araç için bütçenin bir kısmını sürprizler için kenarda tutardım

• zed Z kullanıcısına yanıt
    Önerilerinizi bekliyorum görüşlere açığım

• Opel Insignia tercihim olurdu kesinlikle çünkü bildiğiniz gibi kendisi D segment bir otomobil. Motor şanzıman problemsiz denebilir. Tek kusur olarak görülebilecek can sıkıcı nokta; zincir triger değişimi esnasında motorun yerinden sökülmesi hadisesi.

Eğer bu duruma ayıracak yüreğiniz ve paranız varsa düşünmeden alın derim. İstanbul'da iseniz Nisa Oto Servis Hüseyin Koç isimli arkadaş bu işin ustası kıvamında onu önerebilirim.

• sahinksk kullanıcısına yanıt
    Değiştirmek mesele değil artık da bizim ahraz sanayi ustları üşeniyor. Zaten iyi maliyetli öyle ucuza da yapmıyorlar lakin zincir sesi kalıyor değiştirilse bile çok araçta böyle bir sorun var.

Konu sahibine cevabım ise net insignia alırdım.

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    O ses sorununu da eskilerden inatçı birisi arge yapıp keşfedip bi parçayı değiştirerek ya da ekleme yaparak halletmişti şimdi tam hatırlayamadım. Forumlarda araştırma yapılarak bulunabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    2017 senesinde 0 1.6 cdti sport+still bayiiden astra aldım onda bile vardı bu ses ama servis problem çıkartmıcağını söylemişti bunu değiştirme sebebim sadece ses mi olucak ki eğer öyleyse problem değil yoksa kaç km de bir değiştirmeliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2KAZMKO10N 2 kullanıcısına yanıt
    Zincir bildiğiniz gibi periyodu olmayan bir aksam. Sabah ColdStart'ta devam eden sesten anlaşılıyor. Eğer marştan sonra 1 2 saniye ses geliyor sonra kesiliyorsa problem yok. Devam ediyorsa zincir değişim zamanı gelmiş demektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için insignia dışında bi öneriniz varsada bilmek isterim

• Rica ederim. Insignia ile boy ölçüşemez ama fiyat, performans, tüketim olarak optimum araç Megane 1.5 Dci öne çıkıyor. İçinize sinerse o da olabilir.

• 2KAZMKO10N 2 kullanıcısına yanıt

Bayi çıkışlı servis bakımlı temiz olduktan sonra Insignia alınabilecek en iyi araçlardan biri,fb7 falan bunlar araba değil yanında

Alternatif Peugeot 508 dizel modeli olabilir veya C segmente inilip daha yeni model araç bakılacak ise Civic gibi saçma sapan fiyatları olmayan Kia Cerato alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cam tavanlısı gelmiyor diye gördüm pek detaylı incelemek için vaktim olmadı ama saolun bi göz gezdiricem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.