< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FB7 Civic Eco Elegance mi, İnsignia 1.6 CDTİ COSMO mu?

-
-
Şehir içi kullanım için ikisini de seçmezdim. Daha küçük, daha genç araç tercihim olurdu.
Ayrıca 2. El araç için bütçenin bir kısmını sürprizler için kenarda tutardım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önerilerinizi bekliyorum görüşlere açığım
Opel Insignia tercihim olurdu kesinlikle çünkü bildiğiniz gibi kendisi D segment bir otomobil. Motor şanzıman problemsiz denebilir. Tek kusur olarak görülebilecek can sıkıcı nokta; zincir triger değişimi esnasında motorun yerinden sökülmesi hadisesi.
Eğer bu duruma ayıracak yüreğiniz ve paranız varsa düşünmeden alın derim. İstanbul'da iseniz Nisa Oto Servis Hüseyin Koç isimli arkadaş bu işin ustası kıvamında onu önerebilirim.
-
Değiştirmek mesele değil artık da bizim ahraz sanayi ustları üşeniyor. Zaten iyi maliyetli öyle ucuza da yapmıyorlar lakin zincir sesi kalıyor değiştirilse bile çok araçta böyle bir sorun var.
Konu sahibine cevabım ise net insignia alırdım.
O ses sorununu da eskilerden inatçı birisi arge yapıp keşfedip bi parçayı değiştirerek ya da ekleme yaparak halletmişti şimdi tam hatırlayamadım. Forumlarda araştırma yapılarak bulunabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2017 senesinde 0 1.6 cdti sport+still bayiiden astra aldım onda bile vardı bu ses ama servis problem çıkartmıcağını söylemişti bunu değiştirme sebebim sadece ses mi olucak ki eğer öyleyse problem değil yoksa kaç km de bir değiştirmeliyim
Zincir bildiğiniz gibi periyodu olmayan bir aksam. Sabah ColdStart'ta devam eden sesten anlaşılıyor. Eğer marştan sonra 1 2 saniye ses geliyor sonra kesiliyorsa problem yok. Devam ediyorsa zincir değişim zamanı gelmiş demektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için insignia dışında bi öneriniz varsada bilmek isterim
Rica ederim. Insignia ile boy ölçüşemez ama fiyat, performans, tüketim olarak optimum araç Megane 1.5 Dci öne çıkıyor. İçinize sinerse o da olabilir.
-
Bayi çıkışlı servis bakımlı temiz olduktan sonra Insignia alınabilecek en iyi araçlardan biri,fb7 falan bunlar araba değil yanında
Alternatif Peugeot 508 dizel modeli olabilir veya C segmente inilip daha yeni model araç bakılacak ise Civic gibi saçma sapan fiyatları olmayan Kia Cerato alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cam tavanlısı gelmiyor diye gördüm pek detaylı incelemek için vaktim olmadı ama saolun bi göz gezdiricem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X