Şimdi Ara

FCT CİHAZI hakkında...(avea her yöne sınırsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea her yöne sınırsız tarifesinde "Tarife kapsamındaki hatlar FCT Cihazları ile kullanılamaz. Aksi durumun tespiti halinde abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA'nın hattı HerYöne500 tarifesine taşıyabileceğini kabul eder." gibi bir ibare bulunuyor...bende bu cihazları araştırdırdım işte özellikleri:

FCT (Fixed Cellular Terminal - Sabit GSM Terminali)sabit telefon - cep telefonu" görüşmesini "cep telefonu - cep telefonu" görüşmesine çeviren bir üründür. Genel olarak sabit telefondan cep telefonuna ve cep telefonundan sabit telefona yapılan aramalar cep telefonundan cep telefonuna yapılan görüşmelere kıyasla çok daha pahalıdır,ancak çalışanlarınız ve müşterilerinize her zaman erişim halinde olmak ve şirketinizin telefon masraflarınıda optimize etmek istiyorsanız kullanmanız gereken ürün FCT’dir.

bu cihazın böyle bir özelliği varmış...iyide zaten avea her yöne sınırsız tarifesinde sabit hatları aramak da sınırsız.insanların zaten böyle bir cihaz almasına gerek yok.avea bu maddeyi tarife şartlarına niye koymuş ben anlayamadım...bilen varsa yardımlarını bekliyorum...

• Bu cihazı şirketler kullanıyor, e tabi durum böyle olunca bu cihazlar üzerinden bütün fabrika iletişiminin sağlandığını düşünün.Normalde bu cihaz sadece operatöre özel kuruluyor mesela bizim fabrikada sadece Turkcell için kurulu çünkü çalışanların ve çalıştıklarımızın büyük çoğunlu iş hattı olarak Turkcell'i kullanıyor.Bu şekilde telekom üzerinden konuşma yapmaktansa Turkcell'in kendi içinden konuşularak avantaj sağlanmış oluyor...
  • şimdi anladım.teşekkür ederim...
  • bizim şirkette de var numarayı taşıyınca kullanamamıştık
  • quote:

Orjinalden alıntı: milanger

avea her yöne sınırsız tarifesinde "Tarife kapsamındaki hatlar FCT Cihazları ile kullanılamaz. Aksi durumun tespiti halinde abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA'nın hattı HerYöne500 tarifesine taşıyabileceğini kabul eder." gibi bir ibare bulunuyor...bende bu cihazları araştırdırdım işte özellikleri:

FCT (Fixed Cellular Terminal - Sabit GSM Terminali)sabit telefon - cep telefonu" görüşmesini "cep telefonu - cep telefonu" görüşmesine çeviren bir üründür. Genel olarak sabit telefondan cep telefonuna ve cep telefonundan sabit telefona yapılan aramalar cep telefonundan cep telefonuna yapılan görüşmelere kıyasla çok daha pahalıdır,ancak çalışanlarınız ve müşterilerinize her zaman erişim halinde olmak ve şirketinizin telefon masraflarınıda optimize etmek istiyorsanız kullanmanız gereken ürün FCT’dir.

bu cihazın böyle bir özelliği varmış...iyide zaten avea her yöne sınırsız tarifesinde sabit hatları aramak da sınırsız.insanların zaten böyle bir cihaz almasına gerek yok.avea bu maddeyi tarife şartlarına niye koymuş ben anlayamadım...bilen varsa yardımlarını bekliyorum...

FCT cihazını işyerleri kullanıyor. Mevcut santrallerine bu FCT cihazları bağlayıp Avea,Turkcell ve Vodafone sim kartı koyuyorlar. Böyle ofisteteki telefonhattınızdan her yöne (şehir içi, şehirler arası ve GSM hatları) GSM üzerinden çıkış yapmış olursunuz.

Bu yüzden FCT cihazına Sınırsız tarifsini koydurmak istemiyorlar.

Bu aralar FCT cihazı ve tarifeleri araştırıyorum. Çalıştığım şirket için Avea "Tümİş+Ofis" tarifesine geçirmeyi düşünüyorum. Ayda vergiler dahil 14,4TL 'ye 1600 dakika sabit hatlar ve 1600 dakikada Avea'nın tüm şirket hatlarına ücretsiz arayabiliyorsunuz.

Bu hattan 8 tane çekip yıllık 17500TL'lik türk telekom faturamız 1500TL gibi komik bir rakama düşecek.

Bilgi:
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/kurumsal/tarifeler/tumis_ofis.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.tumisofis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.