Şimdi Ara

FDD TERCİH ASİSTANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar final sonunda tercih asistanını yayınladı tercihlerinizi buna göre yapabilirsiniz çünkü gerçekten güvenilir bi kaynak.(en azından ösym'ninkinden iyi olduğu kesin).

http://www.fdd.com.tr/Rehberlik.aspx?id=2325

• ya ben alandışı sıralamaları listeleyemiyorum kayıt bulunamadı diyor hep anlamadım ya
  • bunların mantığıda geçen seneki sıralamaların aynısına denk gelen bu senenin puanını yazmak. sadece ismini değiştirmişler
  • arkadaşlar alan/kol/bölüm yazan yere lisede okuduğunuz bölümü yazıcaksınız. mesela tmciyseniz türkçe matematikği seçiçeksiniz. seninde sorunun bu yüzden olabilir..
  • Biraz daha dikkatli olursan yanıldığını anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

bunların mantığıda geçen seneki sıralamaların aynısına denk gelen bu senenin puanını yazmak. sadece ismini değiştirmişler

GECEN SENEDEN FARKLI DAHA İLERİ GÖTÜRMŞLER ŞİMDİ 38 BİNİNCİ ADAY 37 BİNİNCİLİK YERE GİREMİYOR VE BU YETMEZMİŞ GİBİ 37 BİNLİK YER NE HİKMETSE 36 BİNE GİDEYİOR MF4 TE DİKKAT ET BAK GÖRECEKSİN.
  • http://img836.imageshack.us/img836/4401/asdasdsac.jpg

bu şekilde yapıyorum seçenekleri hata olduğunu sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertinyakis -- 22 Temmuz 2010; 16:50:21 >
  • bu konu güncel TUTULMASIN.DEĞMEZ ÇÜNKÜ.YOK TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ AKDENİZ ELEKTRİK ELEKTRONK MÜHTEN YUKARIDAYMIŞ..YILDIZ ELEKTRİK MÜHTEN GAZİ MAKİNA MÜHTEN YUKARIDAYMIŞ E ARTIK BUNA YUH DENİR TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNDEN MÜHENDİS BİLE ÇIKMICAK AVRUPAYA UYDURULMUŞ Bİ TEKNİSYEN FAKÜLTESİ İKEN NASIL OLUR DA MÜHENDİSLİĞİN ÖNÜNDE OLUR,HADİ BUNU GEÇ OKADAR TIP FTR YENİ MÜH AÇILMIŞKEN NASIL OLUR DA SIRALAMA ÖNE KAYAİBLİR!SANKİ BU SENE GİRENLERİN BAZILARI TERCİH BİLE YAPMICAKKEN YUH ARTIK YAV YUH

BUNU TİYE ALIN BU BAŞLIK SİLİNSİN İSTİYORUM BU KONU İLE KIVANC ARDKŞ İLE ÖZELDE PM ATIP KONUŞUN.BİLEMEYEN GELİR BUNU GERÇEK SANIR.HAYATIMIZ SÖZKONUSU!
  • bu tercih robotları bi işe yarıyo mu ya hiç kullanma gereksinimi duymuyorum.denemye üşeniyorum ne gerek var bunlara 2009 gerçek basarı sıralarıyla bu yılın tahmini basarı sıralarını kombine edip mantıklı tercihleri kendiniz yapın işte böyle internette otomatik bi programa mı güveniyorsunuz.
    alim sen de büyük harfle yazıp durma

edit: bir de neden tc kimlik ve e-mail istiyorlar ki , mf3 mf4 başarı sıramızı yazabileceğimiz bi buton koysalar daha mantıklı değil mi? sonradan reklam için falan iletişime mi geçecekler acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 22 Temmuz 2010; 17:12:17 >
  • Arkadaşlar tercih robotlarına fazla güvenmeyin. Bunlar nereden bilecek hangi bölümün bu yıl ne kadar değişeceğini? 2009 ÖSS'den sonra da bu tercih robotları çıkıp bütün mühendislikler için 2000 gerileme diyordu, 2000'den fazla gerileyenler çok oldu.

Bunları sadece öğrenciler belirler. Tercih popülaritesi fazlaysa ya 2009'la aynı kalır ya da ilerler. Düşerse geriye kayar. Bu.

Tamam, bunlara hiç bulaşmayın, demiyorum. Ama fikir almak için kullanın.
  • güzel bi cevap gerçekten
  • bencede hiç bişeye bakma kardesım yaz tercıhını 2010 klavuza bı bak mantıklı tercıhler olsun 2009 farklı bı sıstem ondan bakıp yapmanın hıc mantıgı yok yapan arkadaslar pısman olucak bana gore bu robotda bayağı bı sacmalamıs bunun hıc bı mantıksal kaynagı dayanagı yok kı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.