Şimdi Ara

Feghouli Gelir mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece maaş konusunda sorun var. O da halledilirse bizde.
  • Takımına ödeyeceğimiz bonservis tamamsa maaş konusu sıkıntı olmaz.

• Gelmemesi için hiç bi neden yok.

Faslı Belhanda burda , isterse bi Kuzey Afrikalı olarak referans isteyebilir. O da olmadı, Biliç de onay vermiş Galatasaray için ki bence en büyük artı Biliç'in bize transferine olumlu bakması.
  • Kolay bir transfer değil fakat beklentilere yakın rakamlar verilse elbette gelir, neden gelmesin ?

Kulüp satmıyoruz demiyor futbolcu kesinlikle kalacağım demiyor, bizimkiler gerekli şartları karşılarsa gelir. Umarım kulübe fazla yük olmayacak şekilde bitirirler.
  • West Ham ' dan 3.5 milyon euro alıyormuş. Çok zor bir transfer değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

West Ham ' dan 3.5 milyon euro alıyormuş. Çok zor bir transfer değil

vergi dahil bu parayı kazanıyorsa 2,5 3 e çok rahat gelir. ama vergisiz ise biraz zor gibi. gerçi anlaşıldı deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 6 Temmuz 2017; 14:9:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    Vergi dahil 3.5 milyon . Adamın eline 1.9 milyon kalıyor
  • Feghouili > Konoplyanka

İkisinden biri alınacaksa kesinlikle Feghouili alınsın. Üstelik Konoplyanka'dan daha ucuza geleceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Feghouili > Konoplyanka

İkisinden biri alınacaksa kesinlikle Feghouili alınsın. Üstelik Konoplyanka'dan daha ucuza geleceğini düşünüyorum.

Konoplyanka daha çok işi şova döken bireysel takılan bir oyuncu. Bizim taraftar bu tip oyuncuları daha çok sever. Skora daha çok katkısı olur fakat Feghouili komple bir kanat oyuncusu. takım oyununa daha uygun. bir defansta bir ileride fizik olarak güçlü biri. Bize sürekli kaleyi yoklayan değil Gomis'i besleyecek biri lazım. bende Feghouili yi her türlü tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Feghouili > Konoplyanka

Konoplyanka daha çok işi şova döken bireysel takılan bir oyuncu. Bizim taraftar bu tip oyuncuları daha çok sever. Skora daha çok katkısı olur fakat Feghouili komple bir kanat oyuncusu. takım oyununa daha uygun. bir defansta bir ileride fizik olarak güçlü biri. Bize sürekli kaleyi yoklayan değil Gomis'i besleyecek biri lazım. bende Feghouili yi her türlü tercih ederim.

Aynen öyle kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Takımına ödeyeceğimiz bonservis tamamsa maaş konusu sıkıntı olmaz.

imza parası ne olacak?
  • avianca kullanıcısına yanıt
    Bonservis verdiğimiz adama bir de imza parası mı vereceğiz? Gomis olayı bir istisnaydı

• quote:

Bonservis verdiğimiz adama bir de imza parası mı vereceğiz? Gomis olayı bir istisnaydı

dursundan herşey beklendir hazırlıklı ol snejderi göndermek istemelerinin nedeni o bölgeye oyuncu transfer edip komisyon yemeye çalışmalarıdır.
  • quote:

Valla bu yonetım bayram harclıgı parası , kdv , ötv bile verebilir.
  • anlaşılan sol kanat garry/yasin arkalarında carole/linnes e emanet edilecek
    en azından sağ kanatı feghouli+adam gibi bir sağbekle tamamlasalar
  • sadece maaş konularında pürüz olduğu söyleniyor. Bazı kaynaklar bugün İstanbul' a geleceğini yazmış. Bekleyip görücez gerçekleşirse güzel iş olur.

Ama asıl problemi unutmayalım oyüzden daha yüksek sesle #dursunözbekistifa
  • Ligde 21 maça çıkmış ama aldığı süre 1000 dk civarında, totalde 11 maç falan eder. Geçen sene Fenerbahçe'ye gelsin istiyordum ama o zaman bonservisi elindeydi ve toplamda Valencia'da daha fazla süre almıştı. Galatasaray bu adamı alacaksa direkt bonservisle almamalı bence. West Ham'ın bedavaya aldığı, doğru düzgün oynamayan adamı bonservisle almak yerine opsiyonlu olarak kiralamak daha akıllıca olur. Bonservisi 7 milyon mu atıyorum, 1.5 kiralama bedeli verir 5.5 opsiyon koyarsın, adam beklentileri karşılamazsa yolla geri, adam iyi oynarsa bas parayı al. Normalde GS rakibimiz, transfer elinde patlasın isterim ama Türk kulüplerinin hatalı transfer yapacak, sağa sola para saçacak hali kalmadı artık. En basit örnekle BJK'nin rakibi olan Lyon Lacazette'i 60 milyona satıyorken biz hala FFP, ceza falan ucu ucuna transfer yapmaya çalışıyoruz. Makas iyice açılmadan akıllı hareket edilmeye başlanmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Ligde 21 maça çıkmış ama aldığı süre 1000 dk civarında, totalde 11 maç falan eder. Geçen sene Fenerbahçe'ye gelsin istiyordum ama o zaman bonservisi elindeydi ve toplamda Valencia'da daha fazla süre almıştı. Galatasaray bu adamı alacaksa direkt bonservisle almamalı bence. West Ham'ın bedavaya aldığı, doğru düzgün oynamayan adamı bonservisle almak yerine opsiyonlu olarak kiralamak daha akıllıca olur. Bonservisi 7 milyon mu atıyorum, 1.5 kiralama bedeli verir 5.5 opsiyon koyarsın, adam beklentileri karşılamazsa yolla geri, adam iyi oynarsa bas parayı al. Normalde GS rakibimiz, transfer elinde patlasın isterim ama Türk kulüplerinin hatalı transfer yapacak, sağa sola para saçacak hali kalmadı artık. En basit örnekle BJK'nin rakibi olan Lyon Lacazette'i 60 milyona satıyorken biz hala FFP, ceza falan ucu ucuna transfer yapmaya çalışıyoruz. Makas iyice açılmadan akıllı hareket edilmeye başlanmalı.

Ligde 21 maça çıkmış fakat daha sezon başlamadan sakatlanıp 1 ay boyunca oynayamamış. Hazır takım oturunca haliyle sürekli forma şansı bulamayıp rotasyon oyuncusu olmuş biraz. Ne kadar bedavaya gitmiş olsa da piyasa değeri 12m. euro olan bir futbolcu. o yüzden 3 5 bir şeyler kazanmak isteyeceklerdir. Tutar tutmaz bilemeyiz oynamadan karar vermek zor ama riske girmeye değer. Sonuçta o bölgemizde Yasin oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Ligde 21 maça çıkmış ama aldığı süre 1000 dk civarında, totalde 11 maç falan eder. Geçen sene Fenerbahçe'ye gelsin istiyordum ama o zaman bonservisi elindeydi ve toplamda Valencia'da daha fazla süre almıştı. Galatasaray bu adamı alacaksa direkt bonservisle almamalı bence. West Ham'ın bedavaya aldığı, doğru düzgün oynamayan adamı bonservisle almak yerine opsiyonlu olarak kiralamak daha akıllıca olur. Bonservisi 7 milyon mu atıyorum, 1.5 kiralama bedeli verir 5.5 opsiyon koyarsın, adam beklentileri karşılamazsa yolla geri, adam iyi oynarsa bas parayı al. Normalde GS rakibimiz, transfer elinde patlasın isterim ama Türk kulüplerinin hatalı transfer yapacak, sağa sola para saçacak hali kalmadı artık. En basit örnekle BJK'nin rakibi olan Lyon Lacazette'i 60 milyona satıyorken biz hala FFP, ceza falan ucu ucuna transfer yapmaya çalışıyoruz. Makas iyice açılmadan akıllı hareket edilmeye başlanmalı.

Ligde 21 maça çıkmış fakat daha sezon başlamadan sakatlanıp 1 ay boyunca oynayamamış. Hazır takım oturunca haliyle sürekli forma şansı bulamayıp rotasyon oyuncusu olmuş biraz. Ne kadar bedavaya gitmiş olsa da piyasa değeri 12m. euro olan bir futbolcu. o yüzden 3 5 bir şeyler kazanmak isteyeceklerdir. Tutar tutmaz bilemeyiz oynamadan karar vermek zor ama riske girmeye değer. Sonuçta o bölgemizde Yasin oynuyor.

İşte o kazanacağı 3-5-7 neyse onu sezon sonu opsiyonuyla kazanması lazım bence, bedavaya alınıp da doğru düzgün oynatılmayan adama sanki dünyada topçu kalmamış gibi hemen bonservisiyle talip olunmaması lazım En azından biraz daha transferde akıllı davranan, riske girmek istemeyen takımlar genelde böyle yapıyor.

Zamanında Fenerbahçe de hem Aziz Yıldırım'ın saplantısından ötürü hem de CSKA, Juventus'ta oynamış, adı sanı belli diye sakatlıklardan ötürü doğru düzgün oynamamış olan Krasic'i getirdi, 7.5 milyon bonservisle. Bizim bildiğimiz Krasic; Feghouli, Dirar, Gökhan Töre vs gibi adamlardan 5 tane edecek kalitede biriydi ama tarihin en rezalet transferlerinden biri oldu.

Kardeşim GS'nin transferi niye seni bu kadar gerdi diyecekseniz, böyle mantıksızca çarçur edilen paralar çok sinirime dokunuyor Sonuçta hepsi Türk takımı ve Avrupa kulüpleri ile yarışacak seviyeye bir şekilde çıkmamız gerekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.