Şimdi Ara

Feiyu Vimble 2 Gimbal 399TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.90 kargoyla 406.90 tl.
    Piyasadan 80-100 lira ucuz. Performansini bilemiyorum, incelemeleri izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FEIYU Tech Pocket Camera lazım

Feiyu Vimble 2 Gimbal 399TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 27 Nisan 2020; 18:48:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanıyorum çok memnunum. f/p ürünü ve oldukça başarılı. Youtube'da incelemeleri mevcut
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    selam hocam karfokaracasulu da çalışıyorum. ürün konusunda almaya niyetiniz varsa firmadan teminini sağlayabilirim
  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    ücreti nedir, elden sultanbeyli sanayide teslim almak isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

selam hocam karfokaracasulu da çalışıyorum. ürün konusunda almaya niyetiniz varsa firmadan teminini sağlayabilirim
    ne kadar?
  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Evet hocam nedir ücret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende ücreti öğrenebilirmiyim
  • Ben almıcam ama ücreti merak ettim :)

• bende zamanında 200 küsür lira yurt dışı fiyatının yarısı diye aldım hala niye aldığımı sorguluyorum

• arkadaşlar bugün kontrol ettirdim, ürün daha firma stoklarına girmemiş, o yüzden net bir fiyat veremeyeceğim ama yaklaşık 2000 tl bandında bekleniyor ürün.
  • quote:

arkadaşlar bugün kontrol ettirdim, ürün daha firma stoklarına girmemiş, o yüzden net bir fiyat veremeyeceğim ama yaklaşık 2000 tl bandında bekleniyor ürün.
    dji dan fiyat olarak pek bi farkı olmayacak o zaman o da 2200 civarlarında
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    evet öyle ama kağıt üzerinde baya özellik farkı var, şayet görüntü kaliteside osmo pocket kadar başarılıysa (osmo pocket kullanıyorum) ben feiyu pocket ı tercih ederim.
  • go pro ile kullanamıyor muyuz

• quote:

evet öyle ama kağıt üzerinde baya özellik farkı var, şayet görüntü kaliteside osmo pocket kadar başarılıysa (osmo pocket kullanıyorum) ben feiyu pocket ı tercih ederim.
    aslında daha ucuza bi xiaomi nin ki var 200 dolar o da. dji dan aşağı kalır yanı yok
    Tech4Allyoutube
    Xiaomi's Fimi Palm: The $200 Pocket Gimbal Camera to beat in 2020?
    https://www.youtube.com/watch?v=bX1ixlxsNw8

• 1 Haftadır aynı fiyat ve cumartesi siparis verdim. Sonra ertesi sabah paraf kampanyasını farkedip, musteri hizmetlerini arayıp onceki siparisimi iptal ettim ve siparişi 500 tl ye tamamlayıp tekrar siparis verdim. Akşamına siparişim iptal edildi. Aradım nedir durum diye, stoklarda kalmamış dediler. Eee dedin hala satişta gözüküyor, sizinle aynı anda baskası da almıştır vb...saçma salak açıklamalar yapmaya çaliştı temsilci. O gunden beri hergün kontrol ediyorum hala satışta, bence satış yapıp iptal edip paraları işletiyorlar...macera isteyen alabilir... Feiyu Vimble 2 Gimbal 399TL Feiyu Vimble 2 Gimbal 399TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedkorn -- 1 Mayıs 2020; 14:46:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

1 Haftadır aynı fiyat ve cumartesi siparis verdim. Sonra ertesi sabah paraf kampanyasını farkedip, musteri hizmetlerini arayıp onceki siparisimi iptal ettim ve siparişi 500 tl ye tamamlayıp tekrar siparis verdim. Akşamına siparişim iptal edildi. Aradım nedir durum diye, stoklarda kalmamış dediler. Eee dedin hala satişta gözüküyor, sizinle aynı anda baskası da almıştır vb...saçma salak açıklamalar yapmaya çaliştı temsilci. O gunden beri hergün kontrol ediyorum hala satışta, bence satış yapıp iptal edip paraları işletiyorlar...macera isteyen alabilir...
    THH'ye gidin

• Bu cihazları ne için kullanıyorsunuz youtuber veya instagrama paylaşım yapmayan benim gibi sıradan vatandaşlara tavsiye eder misiniz?
  • Bu arada parafın 20tl indirimi ve 50tl puan kampanyasından yararlanmistım, siparis iptal olunca bunlar da boşa gitti. Mediamarkttan bir daha alişveriş yapmayı duşünmüyorum malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.