Şimdi Ara

Felipe Melo Ve Muhteşem Futbolu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncellikle Allah bozmasın inşallah diyoruz .
    Kestiği atağın haddi hesabı yok.Çok iyi bir futbol sergiledi bu akşam.
    Sezon başında ki antreman ve kondisyon eksikliğini gidermiş görünüyor.
    Yine de sezon sonunda gitmeli mi ? Kalmalı mı ? Ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yine kiralansın en temizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

yine kiralansın en temizi.

Olabilir.Ama ne yapılacaksa transfer sezonu başında yapsınlar oyuncu ortada kalmasın hem oyuncuya hemde gittiği takıma yazık.

• Kiralama olmaz bonservisi alınır 6.5 normal melo için 6.5 verip melo kadar iyi birini alamazsın ayrıca melonun şu ligin 2. yarısından itibarenki performansı rahat 10m euro+
  • Ben güvenmiyorum.Sezon sonu gelince böyle oynamaya başlaması şüphelendiriyor.
  • alınmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Ben güvenmiyorum.Sezon sonu gelince böyle oynamaya başlaması şüphelendiriyor.

Benimde bu konuda şüphelerim var.Ama formunu henüz yeni yakalamış olmasın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

quote:

%50 %50 bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

quote:

%50 %50 bence

Aynen herşeyi zaman göstercek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Kiralama olmaz bonservisi alınır 6.5 normal melo için 6.5 verip melo kadar iyi birini alamazsın ayrıca melonun şu ligin 2. yarısından itibarenki performansı rahat 10m euro+

katılıyorum adam 2 kişilik oynuyor.hem teknik hem savaşçı hem defansif yönü yüksek dört dörtlük topçu.alınabilecek en iyi orta saha oyuncusu bence.6,5 milyon helali hoş olsun.
  • arkdaşlar foruma galibiyetten önce melo için girdim . kısacası melo şart...
  • Bence kesin alınmalı...Melo kalitesinde bir adama Meloyu alacagımız paradan daha fazla para vereceğimiz kesin...Adam burada 2 sezondur oynuyor ve huyunu suyunu herşeyini bildiğimiz ve kendisininde artık aşırı derecede benımsedıgı ve alıstıgı bır yer burası...O yüzden kesin alınmalı...

Ayrıca Melo haricinde Yekta'nın da hakkı verilmeli...Gerçekten çok iyi oynadı...Mükemmel bir yedek...
  • kesinlikle alınmalı ! şu oyunu 20 m € luk. xabi olsa farklı bir oyun sergilemez.. ama kiralama veya bonservisi de alınsa sözleşmesine bağlayıcı maddeler koyulmalıki yatışa geçmesin geçerse anında fes edilebilsin.
  • quote:

Yumurta kapıya dayanınca mevzusu kardeşim işte. Ortada kalma korkusu sarmış. Seviyorum da dengesiz adam be. Karakterinde sıkıntılar var.
  • Melo iyide yabancı kontejanına takılıyor sol bek yok+stoper yok dünya klasında ön liberedo bi inler var ya da muslerayı satıcan 7 yabancı oluyor birde 5 e düşerse eboueyi falan türk yaparız artık
  • Melo sanki takımda 6 senedir var ve 6. kez süper lig'in 2. yarısını oynuyor.
    Yahu geçen sene geldi. ilk yarı ve 2. yarı mükemmel oynadı,bu sene ilk yarı kötü oynadı diye hemen adamı gönderelim demeye başladı insanlar.Şimdi melo gereken cevabı veriyor.Yoksa bu melo gitsin,seneye iş yapmaz,para için yapıyor,yumurta kapıya sıkıştı falan.Boş konuşmayın arkadaşlar,Gökhan İnler vs. diyenler kaç Napoli'nin kaç maçını izleyip yorum yapıyor? Ben Melo'nun haliyle her maçını izliyorum ,adam 22 yaşında ortaya yeni çıkacak aç futbolcu gibi oynuyor. Emeğinin hakkını verin. Geçen sene şampiyon olmamızda rol oynayan ujfa bile takımda tutulduysa Melo bu formuyla bu takımda 5 sene daha oynamalı.
  • Melo bence kesinlikle alınmalı. Herkes acaba rol mu yapıyor , bonservisi alınırsa yatar mı diyor.
    Fakat yerine başka adam alsakta aynı risk var. Yeni gelen adam takıma alışabilir mi , uyum sağlayabilir mi ?
    Xabi ismi dönüyor. Xabi büyük futbolcu, adamın yatmayacağı ne malum ? Bence eldekinin kıymetini bilelim. Adam göndermek kolaydır ama yerini doldurmak zordur.
  • Melo aynı oyunu Juventusta oynasa 20 milyondan aşağı vermezler. Hatta gelen teklifleri bile geri çevirirler.

Dünya'da hiç bir takım bu tip savaşçı ruhlu , takımı ve taraftarı ateşleyen bir futbolcuyu göndermez.

Ne kadar agresif bir yapıya sahip olsa da çok düzgün bir hayatı var. Sürekli ailesi ile birlikte , evden işe , işten eve.

Herkes bu tarz oyuncu ararken biz acaba alınmalı mı diye düşünüyoruz. Bunun tek sebebi Melo'nun sezon başı performansı.

Onu da transfer süreci yüzünden takım kamptayken Melo'nun uzun süre evde yatmasına bağlıyorum.

Kamp deyip geçmeyin. Sezon başı kampı en ağır dönemdir , bütün oyuncuları lige hazır ve güçlü başlamasını sağlar.

Melo son 2 aydır müthiş bir oyun sergiliyor , eski agresifliği de pek yok , ciddi şekilde kendini şampiyonluğa kitlemiş durumda.

Ben alınmasından yanayım. İnşallah bizi ters köşeye yatırmaz.

• rol yapmak nedir ya

bir futbolcu antreman yapmaktan üşense de maç yapmaktan zevk alır. antremana katılmamak için türlü bahaneler üreten futbolcu bile bi bakarsınız oyundan erken alındığı için teknik adamla kavga eder.
    yani rol yapma yeri saha değil antremandır.o konuda melo'nun rol yapmaktan öte büyük bir eksiği olduğunu hepimiz biliyoruz.

• kafadaki tek çekince sözleşmeyi imzalarsa yatar mı değil mi arkadaşlar ? şu an ki melo 6.5 milyon euro bu riske girilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.