Şimdi Ara

Felsefeye yeni başlayacağım önereceğiniz kitap varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuanda 12.nci sınıfım ve felsefeyi 11 de gördüğüm zamandan beri ilgim var acaba hangi kitaptan başlamalıyım hangi kitabı öneririsniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sokrates'in savunmasıni oku bence. O kitabin bazı basimlarinda 3 diyalog daha var onu bulursan iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nietzcheyi anlamak, 10 adimda kant, genel felsefe tarihi gibi kitaplarla once neyin ne oldugunu ogrenip sonra ilgini cekenleri derinlemesine arastirman daha iyi olur. Zaten universitelerde de egitim bu sekilde veriliyor. Kitaplarin isimlerini kafamdan uydurdum bu arada

• ntv yazyınlarından adan zye felsefe ve 32 alıntıda felsefe tarihi kitaplarını sipariş etmiştim geçen hafta. güzel bir giriş olacağını düşünüyorum.
  • Sophie'nin Dünyası
    Felsefeye Giriş

Felsefeye Giriş kitabı; Felsefi disiplin ve akımlarını açıklayıcı bir dilde kavrayabilmene yardımcı olacaktır.

Sophie'nin dünyası kitabı; Roman tadında, sürükleyici bir şekilde felsefe tarihi özeti sunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sophie'nin Dünyası

Sonra ilgini çeken filozofun kitaplarına yönelebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 1 Ekim 2016; 17:23:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Sophie'nin Dunyasi'ni ilk okudugumda nereyi anlamadigimi anlamamistim haberin olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.