Beyler bayanlar ben bu yıl mezun dersanesi olarak FBM'yi (Antalya) düşünüyorum. Ancak 7 Ekim'e kadar herhangi bir tekrar dersi ya da etüd olmadığı söylendi. Hatta mezun-ea sınıfı mevucudu, ki bir sınıf var zaten, o kadar az ki sanırım sınav da yapmadan alacaklar. FBM'nin kalitesine güveniyorum ancak çoğu mezun dersanesi 15 Eylül'den itibaren bu tekrar derslerini koyuyor. O nedenle de merak ettiğim iki ufak şey var idi.
1. Ne ayak lan? 2. Diğer FBM mezun şubelerinde de durum böyle mi?
diğer dersanelerin tekrar yapıyoruz dediğine bakma doğru dürüst ders bile işlenmiyo.. toplama-çıkarma yapılıyo şubende az sayıda ea sınıfı olmasına da hiç aldırma bence bu senin için avantaj, hocalar daha fazla vakit ayırır.. sınav mevzusunu da takma fbm nin her şubesinde aynı günde aynı sınav uygulanır, soru bankaları testler vs. gibi kaynaklarda her şubede aynıdır..
4 arkadaşım geçen sene oraya gidiyodu biri ege inşaatta diğer 3 iyi puan aldı ama gitmedi şu an ikisi mezun olarak yine oraya kayıt yaptı antalya şubesine bence dershane güzel fazla pahalı olmasaydı bende oraya gidicektim