Şimdi Ara

Fen sorularım ellerinizden öper...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sağolun çözüldü sorular bi bu kaldı sonra kimya biyoloji dalicam ordada güzel bi iki soru varhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/968497/434e6c9e-cb74-4d6b-9b46-c565072906e7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reader. -- 31 Mayıs 2013; 14:36:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Fen sorularım ellerinizden öper...  Fen sorularım ellerinizden öper...  Fen sorularım ellerinizden öper...  Fen sorularım ellerinizden öper...  Fen sorularım ellerinizden öper...  Fen sorularım ellerinizden öper...

• Kimya biyo da var çözen olursa atıcam ocağınıza düştüm yardım edin

• 2. soruda momentum dan bahsetmiş ya. momentum(P) P= m.v m i artırırsan momentum da artar.
  • 1. soru a değil mi ?
  • Değil maalesef cevaplar kırmızı işaretli olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reader. -- 30 Mayıs 2013; 20:09:50 >
  • Uppp upp kaliteli soruların olduğunu düşünüyorum arada boş geçmeyin lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uppppp
  • atış sorusu
  • son soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

atış sorusu

Hocam çok sağol diğer sorulara da bakarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.yıldız.

soruyu yaptım. Bak şimdi tek tek açıklıyorum.
    I. +q yükü arttırırsan başlangıçta daha çok hızlanır yani farketmez hatta daha üste de çıkabilir.
    II. Zaten kütleyle ilgisi olmadığını sende anlamıssın. Açıklamıyorum.
    III. Vh azaltırsan ilk daha yavaş çıkar, daha yavaş çıkarsa da daha aşağıya doğru düşer. Yani daha çok sapar.
    Cevap: Yalnız III.
    Diğer sorularada bakıyorum.
    Edit: soru ekledim.

Bak örneğin eline bir bardak al içine bir cisim at. Sonra onu yukarı doğru çek. Su da aşağıya doğru daha da sıkısacağı için Vb değişmez diyorum ama P de bana göre azalır veya değişmez. Hiç bir fikrim yok P hakkında

Sağol hocam diğer sorulara da bakarsan...
    İşinizi görürse kimya Biyo da koycam zirilyon tane var

• quote:

Orijinalden alıntı: b.yıldız.

soruyu yaptım. Bak şimdi tek tek açıklıyorum.
    I. +q yükü arttırırsan başlangıçta daha çok hızlanır yani farketmez hatta daha üste de çıkabilir.
    II. Zaten kütleyle ilgisi olmadığını sende anlamıssın. Açıklamıyorum.
    III. Vh azaltırsan ilk daha yavaş çıkar, daha yavaş çıkarsa da daha aşağıya doğru düşer. Yani daha çok sapar.
    Cevap: Yalnız III.
    Diğer sorularada bakıyorum.
    Edit: soru ekledim.

Bak örneğin eline bir bardak al içine bir cisim at. Sonra onu yukarı doğru çek. Su da aşağıya doğru daha da sıkısacağı için Vb değişmez diyorum ama P de bana göre azalır veya değişmez. Hiç bir fikrim yok P hakkında

Bu arada p'nin neden arttığını buldum. Hdg olarak almiycaz orda p'yi hd(g+a) olcak. Gerçekten hoş soruymus

• https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/968497/cc804d16-4206-4118-a1fa-402c7050f678.jpg

2 saniyede 2.5 dalgaboyu gelmiş

1 saniyede 1.25 dalgaboyu gelicek :)

zaten frekansın tanımı da bu, birim zamanda aldıgı dalgaboyu sayısı. cevap 5/4
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/968497/20cc5478-da62-499c-9a68-559bf558b82a.jpg

ısı sıcaktan soğuğa geçicek işte, bunun neyini yapamadın senin gibi zehir öğrenciye hiç yakıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapac

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/968497/20cc5478-da62-499c-9a68-559bf558b82a.jpg

ısı sıcaktan soğuğa geçicek işte, bunun neyini yapamadın senin gibi zehir öğrenciye hiç yakıştıramadım

Hocam bu ani yasanmamis sayalim beyin minciklamasi olmuş orda

• quote:

Orijinalden alıntı: reader.

quote:

Orijinalden alıntı: rapac

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/968497/20cc5478-da62-499c-9a68-559bf558b82a.jpg

Hocam bu ani yasanmamis sayalim beyin minciklamasi olmuş orda

olur öyle, bozmadan devam.

• Tamam az çok bende diğer sorular hakkında fikir yürüttüm de şu ilk soru gerçekten çok ilginç geldi bunu nasıl çözeceğiz bir yardım eli uzatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Tamam az çok bende diğer sorular hakkında fikir yürüttüm de şu ilk soru gerçekten çok ilginç geldi bunu nasıl çözeceğiz bir yardım eli uzatın.

• Dostum, eş değer direnci bulmadan akımı bulmak ne kadar doğru şüphelerim var.

Ayrıca 40 olarak bulduğun volt 5 ohm luk ve 0,2 F lık sığacın ikisine birden uygulanmıyor mu? Ayrı ayrı olmak doğru mu acaba anlayamadım.

Çözümün doğrudur belki ama mantığını anlayamadım. Yine de teşekkür ederim uğraştığın için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.