Şimdi Ara

Fener de kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Bahçe'nin UEFA'daki rakibi Zaragoza'nın hocası Victor Munez turdan emin konuştu Takımının iki Avrupa kupası olduğunu söyleyen Munez, "Fener'in neyi var" diyor .

Çeyrek final gördü
    Türkiye liginde 15 kez şampiyon olan F.Bahçe, Türkiye kupasını 4 kez, Cumhurbaşkanlığı kupasını 6 kez, Başbakanlık kupasını 9 kez, Atatürk kupasını bir kez de Balkan kupasını müzesine götürdü. Sarı-lacivertliler Avrupa'da bir kez çeyrek final oynadı.

İki avrupa kupası var
    Real Zaragoza'nın İspanya Ligi'nde şampiyonluğu yok. İspanya Kupası'nı altı defa kazandı. 1964 yılında finalde Valencia'yı 2-1 mağlup ederek UEFA Kupası'nı müzesine götürdü. 1995 yılında ise Paris'te Arsenal'i 2-1 yenerek Kupa Galipleri Kupası şampiyonu oldu.

* İspanyollar bir Galatasaray, bir de Del Bosque'den dolayı Beşiktaş'ı tanıyor. İspanya'da Fener'i tanıyan yok
    * Bizim iki Avrupa Kupamız var. F.Bahçe'nin nesi var?
    * Anelka'nın alınmasıyla mı dengeler bu kadar değişti
    * Seyrettiğim F.Bahçe'nin en iyi oyuncusu Aurelio. O da ilk maçta cezalı
    * F.Bahçe bize gol atabilir. Ancak şundan eminim ki biz de İstanbul'da gol atacağız
    * UEFA Kupası'nı kazanırsak oyuncularıma Türkiye tatili armağan edeceğiz.

Zara-gaza geldi

Fenerbahçe ara transferde Anelka ile güçlendi. Anelka tercihinde Avrupa'da oynayabilecek olması büyük rol oynadı. UEFA Kupası'nda F.Bahçe 17 ve 24 Şubat'ta çeyrek finale kalmak için İspanya'nın Real Zaragoza takımıyla kapışacak. Zaragoza'nın hocası Victor Munez, "Fener'i İspanya'da tanıyan yok. Bizim iki Avrupa kupamız var. Onların neyi var" diye küçümsedi iddialı açıklamalar yaptı:

TEK HEDEFİMİZ UEFA
    F.BAHÇE'NİN bize karşı niye bu kadar çok favori gösterildiğini anlamıyorum. Çünkü İspanya'da herkes G.Saray'ı, Del Bosque'den ötürü biraz da Beşiktaş'ı tanıyor. İspanya'da F.Bahçe'yi tanıyan yok. İspanya'da bir çok kulüp için hedef ligdir. Ancak bizim için tam tersi. İlk sırada UEFA Kupası var. Mutlaka Lizbon'a gideceğiz. Real Zaragoza'nın müzesinde iki tane Avrupa Kupası Şampiyonluğu var. Fenerbahçe'de ne var?

• Herif bile kısa zamanda anlamış fenerin ne olduğunu.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enkasis

Herif bile kısa zamanda anlamış fenerin ne olduğunu.......
    zaten fener gs ile yarısabilmesi icin en az 20 gecmesi lazım o zamanda uefa kupası kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

zaten fener gs ile yarısabilmesi icin en az 20 gecmesi lazım o zamanda uefa kupası kalırsa

Alıntıları Göster
    Çeyrek final gördü
    .
    Görüp görebileceği en büyük nimet işte....

• quote:

Orijinalden alıntı: Enkasis

Çeyrek final gördü
    .
    Görüp görebileceği en büyük nimet işte....

Alıntıları Göster
    Fener'i İspanayanın tanımaması gayet doğal

Daha KKTC tanımıyor

Fener daha 4.tura çıkamamış bi de utanmadan kupa istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aguney

Fener'i İspanayanın tanımaması gayet doğal

Daha KKTC tanımıyor

Fener daha 4.tura çıkamamış bi de utanmadan kupa istiyor

Alıntıları Göster
    muahauhauha.. hay ben o victor u gozlerinden opeyim.. kopardı beni sabah sabah yaw.. muahauhauh

• quote:

Orijinalden alıntı: morbid

muahauhauha.. hay ben o victor u gozlerinden opeyim.. kopardı beni sabah sabah yaw.. muahauhauh

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe Zaragozayı ezer ona göre yutmayın sonra bu lafları

• quote:

Orijinalden alıntı: CK_1907

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    la nediyo bu herif kendi capinda eleniyo gerizekali herif hic bir seyimiz olmasa bile KADIKOYDE 55000 TARAFTARIMIZ VAR YETER ZARAGOZAYA O HOCAYI BEN GORCEM KADIKOYDE YUTCAK O LAFLARI KENDINI BEGENMIS (kufur etmemeye adminlere soz verdim diycegim seyi anlamissinizdir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

la nediyo bu herif kendi capinda eleniyo gerizekali herif hic bir seyimiz olmasa bile KADIKOYDE 55000 TARAFTARIMIZ VAR YETER ZARAGOZAYA O HOCAYI BEN GORCEM KADIKOYDE YUTCAK O LAFLARI KENDINI BEGENMIS (kufur etmemeye adminlere soz verdim diycegim seyi anlamissinizdir )

Alıntıları Göster
    böyle küçümsemeli açıklamaları bizler çok duyduk önemli değil neticeye bakacağız. Onlar bu duygu ile gelirlerse uefadaki son maçları olacağı kesinleşir.
    Zamanında barçada bjk için aynı şeyleri demişti boş verin bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: köstebek

böyle küçümsemeli açıklamaları bizler çok duyduk önemli değil neticeye bakacağız. Onlar bu duygu ile gelirlerse uefadaki son maçları olacağı kesinleşir.
    Zamanında barçada bjk için aynı şeyleri demişti boş verin bunları.

Alıntıları Göster
    Beyler yapmayın bakın tsunamı maduru cocuk fenerı tanıdı (her ne kadar çoçuklara yıyecek yerıne basortulu sapka we turkıye bayrağı dağtan adı kızlıyın basbakana bir showu olduğuna emın olsamda )

Hayır tmm tanınmıyor ama tanınmıcak değil ole birden finalde oynanamaz fener yarı finale cıkarmı mechul bence yolun sonu bu 2 mac

Fener bu maclarla kupaya weda eder ama bunun sonrakı senesi war

Tabi fenerlileri kutlamak lazım biz kupayı bu macı kazanalım yeter ile çıktık yukseldik final oynarken bile ben kupa dediğimi hatırlamıyorum

Hedef belillemek iyi bişi ama ucmammak lazım bole ucan bir takımada bu acıklama iyi olmus bence

Son olarak fenerli arkadaşlar ucmayalım oyle birden sampiyon olunmaz !!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Beyler yapmayın bakın tsunamı maduru cocuk fenerı tanıdı (her ne kadar çoçuklara yıyecek yerıne basortulu sapka we turkıye bayrağı dağtan adı kızlıyın basbakana bir showu olduğuna emın olsamda )

Hayır tmm tanınmıyor ama tanınmıcak değil ole birden finalde oynanamaz fener yarı finale cıkarmı mechul bence yolun sonu bu 2 mac

Tabi fenerlileri kutlamak lazım biz kupayı bu macı kazanalım yeter ile çıktık yukseldik final oynarken bile ben kupa dediğimi hatırlamıyorum

Hedef belillemek iyi bişi ama ucmammak lazım bole ucan bir takımada bu acıklama iyi olmus bence

Alıntıları Göster
    Acaba Victor kendisi mi kazanmış kupaları?

• quote:

Orijinalden alıntı: darth templar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theDarkTemplar

+11111111111111

sanki kendi bi b.. yapmisti konusuyo haysiyetsiz herif
  • quote:

quote:

+11111111111111

Alıntıları Göster
    adam doğru diyo..fb de kim..ama fb yi öyle bi tanıyacakki bi daha onutamıyacak.malın biri bu adam.

• quote:

quote:

+11111111111111

Alıntıları Göster
    sahada tanıtırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

sahada tanıtırız

Alıntıları Göster
    ben gsli olsam bile fenerin yenmesini istiyorum şu adama göstersin günlerini sonra nasıl olsa elenirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: anacondaboy

ben gsli olsam bile fenerin yenmesini istiyorum şu adama göstersin günlerini sonra nasıl olsa elenirler

Alıntıları Göster
    ya bugun haberlerde duydum seneye turkiye ligi şampiyonu 1 turkiye 2.si de 2 on eleme oynıcakmış.kafayı yedim ya.

bi galatasaray 2 senedir bişey yapamıyo diyo butun turkıye nın puanları yattı.fenerseniz fenerliğinizi gosterınde, turkıye adına hayırlı bı iş yapın!bole giderse 1. olna takım bile 2 eleme oynayarak gırcek şampiyonlar ligine.

rezillik diz boyu!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Furcane53

ya bugun haberlerde duydum seneye turkiye ligi şampiyonu 1 turkiye 2.si de 2 on eleme oynıcakmış.kafayı yedim ya.

bi galatasaray 2 senedir bişey yapamıyo diyo butun turkıye nın puanları yattı.fenerseniz fenerliğinizi gosterınde, turkıye adına hayırlı bı iş yapın!bole giderse 1. olna takım bile 2 eleme oynayarak gırcek şampiyonlar ligine.

rezillik diz boyu!!!

Alıntıları Göster
    Yine bir FENERBAHCE topici ve yine bir 6Slinin actıgı topic...

antifenerli olacagınıza kadar takımızı destekleseniz takımınız su an belki en buyuk takım olurdu amauahua

• quote:

Orijinalden alıntı: [V]iru[S]

Yine bir FENERBAHCE topici ve yine bir 6Slinin actıgı topic...

antifenerli olacagınıza kadar takımızı destekleseniz takımınız su an belki en buyuk takım olurdu amauahua

Alıntıları Göster
    Sende artık 6s yazma ezikliğinden kurtulsanda milleti provoke etmesen. Tam nikinin adamısın. Ama unutmaki bir antivirüste çıkar elbette

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Kim uçmuş ki hangi yönetici veya futbolcu UEFA kupası kesin bizim
    diye açıklama yapmış. Bazı taraftarlar bazı şeyler söylemiş olabilir ama bu geneli yansıtmaz.

Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Ne kadar tur atlarsak o kadar tecrübe olur FB için.

Adam, kendisi çalmış kendisi oynamış.
    Bu işte bizim medyanın parmağı var gibi geliyor.
    Medya mensuplarından birisi adama zırvalamıştır. FB sizin hakkınız da şöyle konuşuyor böyle söylüyor. Ayrıca kupayı kesin alacaklarını söylüyorlar diye. Adam da gaza gelmiş zırvalamış. Yoksa durup dururken niye böyle bir açıklama yapsın.
    Bu açıklamayı yaparak FB'ye zarar değil yarar vermiş oldu. Zaragoza'yı elemek için çok geçerli bir neden daha çıktı..

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Kim uçmuş ki hangi yönetici veya futbolcu UEFA kupası kesin bizim
    diye açıklama yapmış. Bazı taraftarlar bazı şeyler söylemiş olabilir ama bu geneli yansıtmaz.

Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Ne kadar tur atlarsak o kadar tecrübe olur FB için.

Adam, kendisi çalmış kendisi oynamış.
    Bu işte bizim medyanın parmağı var gibi geliyor.
    Medya mensuplarından birisi adama zırvalamıştır. FB sizin hakkınız da şöyle konuşuyor böyle söylüyor. Ayrıca kupayı kesin alacaklarını söylüyorlar diye. Adam da gaza gelmiş zırvalamış. Yoksa durup dururken niye böyle bir açıklama yapsın.
    Bu açıklamayı yaparak FB'ye zarar değil yarar vermiş oldu. Zaragoza'yı elemek için çok geçerli bir neden daha çıktı..

Alıntıları Göster
    Yahu ne tecrübesi daha 40 yılda 1 gelir böyle kadro. Kazanın ya da en az yarı final oynayın artık. Yazık günah bak bu sene Gs oynamadı senye ön elemeli girecek şampiyonlar ligine takımlarımız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.