Şimdi Ara

fener düzelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ligtv alıcam da düzelir mi arkadaşlar? şimdi internetten izliyorum ben. mesela öne geçiyoruz mutlu oluyorum. halbuki o ara 2 gol yemişiz. daha golleri ben görmüyorum. sahte mutluluk gibi geliyor. aptal gibi hissediyorum kendimi öyle olunca. sanki hani eski çağlarda yaşıyan imparatorlar gibi. seferden dönüyoruz mutluyuz. ama ohooo bizim evin olduğu yerdeki kaleyi kuşatmışlar biz gidince haberimiz oluyormuş gibi. bir atasözü vardı bununla alakalı da aklıma gelmedi. ya da ikinci yarı mı arayı kapatırız. ikinci yarı mı almak mantıklı yoksa şimdi alıyım mı?

• aleykümselamarkadaşım .

düzelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri gibi takimlarin Kadikoyde 90 dakika tek kale oynamasini,kaleye 20 tane şut çekişini izlemek istiyorsan al.Ama bunun daha derbileri var,Başakşehir Trabzon gibi zorlu maçlar var.Paranla kendine eziyet çektirmek tam anlamiyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Kayseri gibi takimlarin Kadikoyde 90 dakika tek kale oynamasini,kaleye 20 tane şut çekişini izlemek istiyorsan al.Ama bunun daha derbileri var,Başakşehir Trabzon gibi zorlu maçlar var.Paranla kendine eziyet çektirmek tam anlamiyla
    o zaman bekleyip görmek daha mantıklı. arkadaşlar da alınmaz diyor. bir de foruma sorayım dedim. teşekkürler. peki eurolig ligtv de mi bu sene? onun için alınır sanki.
  • Kardeş fener düzelse adı fener olmaz. Fenerli olmak zaten düzelmeyecek birşeyi düzelecek umuduyla bir ömür beklemektir. Babamın bana attığı en büyük kazık beni fenerli yapması. Adam ben doğmadan 34 sene duvar yumruklamış sonra demişki azıcıkda benim çocuk yumruklasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki bir üye güya
  • Bu takımı iyi günde de kötü günde de desteklemek, sevinince de üzülünce de uyuyamamak bizler için her zaman var olacak bir duygu. Ama alma maç yayınlarını. Bir sezonda ödeyeceğin parayı düşün, maddiyatı geçelim, bu takımın bir sezonda 45-50 maçını izlesek hayatımızdan vazgeçeceğimiz zamanı düşün. Bu bir espri tabi, ama son zamanlardaki oyunumuzu özetlerden izlesen hiçbir şey kaçırmazsın üstelik sinir olmazsın. Ruh sağlığı da önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzelir.
  • bence düzelmez. fenerbahçede gerçekleşen değişimin adı adeta muson rüzgarı gibi. muson rüzgarına bakarsanız ne demek istediğim anlaşılır. tam anlamıyla bir değişim şu an söz konusu olmadığı içün başarıyı unutun, bu sezon fenerbahçeden şampiyonluk beklemeyin demeleri de bundandır. saçma sapan işler oluyor hala. bu konuda bir topik açayım ben.
  • Aklıma malum gazete başlığı geldi soruyu görünce
  • Bu sezonu unutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Aklıma malum gazete başlığı geldi soruyu görünce
    30 yıl kadar önce ki mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.