Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4250. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 33 Misafir (5 Mobil) - 40 Masaüstü12 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
85.117
Cevap
375
Favori
2.041.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42484249425042514252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

x (formerly twitter)
    Tartışmalı Pozisyonlar (@Tartismalar) on X
    https://x.com/Tartismalar/status/1868399767769977020

• tff neden açıklama yapmadı kasten adam yaralamak için yapılan harekete? dzeko milli oyuncumuz değil diye mi? ya da forma renginden dolay mı? veya sakatlanmadı diye midir?

• Şu Dzeko'yu 36 değil de 30 yaşında çekseymişiz

bu ligde ne icardi kalırmış ne de osimhen

büyük topçu, adam 38 yaşında bile fark yaratabiliyor

yukarıda saydığım topçular 38'lerinde torun falan seviyor olurlar...

bugün tertemiz yedi kafayı, ne bir ağlama ne bir zırlama ne bir ajitasyon tedavisini oldu ve çatır çatır devam etti oynamaya

bugün seni daha da sevdim be deli oğlan helal olsun sana...

karakterli topçusun sadece işinde gücündesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 16 Aralık 2024; 0:50:54 >
  • Yok mu şöyle sakatlık geçmişi çok olmayan, baba bir stoper öneriniz?
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

hocam baba stoperden ziyade ben bugünkü maçta şu herifi baya beğendim. 15 maçta 2 gol 3 asisti olan değişik bir stoper. sol ayaklı ve bek de oynayabiliyormuş. fullham altyapısından çıkma.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐

• quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

hocam baba stoperden ziyade ben bugünkü maçta şu herifi baya beğendim. 15 maçta 2 gol 3 asisti olan değişik bir stoper. sol ayaklı ve bek de oynayabiliyormuş. fullham altyapısından çıkma.

İşte önemli olan bu herifi beğenmemiz değil, bunun gibi herifleri bizim bulabilmemiz. Merih falan diyorlar kesinlikle olmaz dana fazla saatli bombayı kaldıramaz stoper hattımız. Kesinlikle bir tane ayağı düzgün, bir tane de sertliğiyle rakibi yıldıracak iki as stoper şart takıma.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Bu ne lan dalga mı geçiyorsunuz aşırı rahatsız oldum şundan aziz yıldırım peşini bırakmaz bunun yeri tespit edilmiştir bunun neyine güveniyo bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 16 Aralık 2024; 1:9:4 >
    Merih in yerli olması ve avrupa ligi listesine altyapı kontenjanından girmesi büyük avantaj... becaonun da sezonu kapatması ile merih şart oldu artık... avrupa ligine 3 oyuncu + merih yazdırabiliriz...
  • RocK__StaR kullanıcısına yanıt

muhtemelen norveç/fransa tayfasındandır. buna güveniyordur.

• Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe'nin devre arasında 5 transfere ihtiyacı var. Jose Mourinho'yu dinlemeyin!

1️⃣ İkinci kaleci
    2️⃣ Sol stoper
    3️⃣ Merih Demiral
    4️⃣ Medina
    5️⃣ Talisca

rastgele bir fener sayfasindan aldim, 2300 kusur kisi favlamis. bu taraftarin yeni baskan, hoca veya oyuncudan ziyade baskasi tarafindan gudulmeyecek zekaya sahip olana dek besin takviyesine ihtiyaci var
  • trmeto kullanıcısına yanıt

Samet gidiyo(Türk kontenjanı), becao sezonu kapattı, takımın 10 numarası gol atamıyor, Fred bi sakatlansa taliscanın gelmediği senaryoda merkez derinliği bitiyo, eğribayat sakat. Belki kaleci çok gerekli değil ama bi tane yanlış tespiti yok. Doğruları keskin dille sevmiyorsunuz ama adam her seferinde haklı

https://www.transfermarkt.com.tr/arthur-theate/profil/spieler/368891

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    medina 10 mactir yedegi gectim mac kadrosuna alinmiyor

talisca eli belinde geziyor

szymanski olmadigi her mac orta sahan can cekisiyor ama sen goldesin. fenerbahcenin 10 numarasi diye bir sey yok, amrabat stoperlerin arasina giriyor ve 2 tane 8 ile oynuyorsun.

25 yasinda arabistana giden merih vasat bile degil, kendi kariyerine ihanet eden adamin 12 milyon euro maasini odemeyi istemek muthis vizyon

basimizdaki hoca gitse her sey cozulecek de cozumu 1 hafta daha erteledik bakalim nereye kadar gidecek bu gunu kurtarmalar. fenerbahcenin hocasi ve sakatlanan stoperleri haric hicbir eksigi yok.
  • kalecinin adele sakatligi yasamasini ilk kez goruyorum, ismail kartal doneminde yasansa herhalde yogurtcuda hoca carmiha gerilirdi.

irfan can egribayat yedek haliyle 5 mac kacirmis bu sezon. mourinho etkisini, kondisyon ekibini goruyoruz.

as ve yedek kalecisi ayni anda sakat olan bir takimin hocasi hala ekmek yiyebiliyor yazik
  • Başakşehir galibiyeti yanıltmasın,oyunumuz futbolumuz yetersiz.
    * Başka takımlar böyle kırmızı görmez. Başakşehir'deki disiplin sorununu duymayan kalmadı,Berkay kadro dışı bırakıldı mesela.
    * Başakşehir maçında El Nesri'nin attığı golleri başka takım attırmaz,başka defans o toplara vurdurmaz. Nesri'nin ilk kafa golünde 3 kişi duruyor bakıyor,El Nesri hiç rahatsız edilmeden vuruyor. Böyle defans ayda bir belki çatar.
    " Başakşehir'in yediği 3 golde de kaleci elleriyle dokunup çekebileceği toplara top geçtikten sonra, sonrradan hamle yaptı komik şekilde.

Rakip çok kötüydü,biz de kötüydük ama Dzeko'nun bireysel analizi sonucu uzaktan köşeye attığı gol ile ve rakibe gösterttiği kırmızı ile rakibi oyundan düşürdük.
    Fenerbahçenin, sahada bir organizasyonu,çalışılmış bir oyunu yoktu. Uzaktan 5 kişinin arasına yapılan doldur boşalt ortalar çalışılmış atak değildir. Bu ortaları başka takımlar toplar indirir sana atak yapar.

Mourinho bu futbol için mi yıllık 12 milyon Euro alıyor primler hariç. Nasıl antrenman yaptırıyorsa takım bir bir sakatlanıyor dökülüyor.
    Her geçen hafta takımın kondisyonu ve oyunu kötüye gidiyor.
    Fred 2 ayda bir sakatlanır 3 hafta dinlenir. Fred'in de yakında sakatlık sırası gelecek. Bakalım o zaman top Symanski'ye ve Dzeko'ya ulaşabilecek.mi?

Mourinho ile daha fazla puan kaybetmeden takım İsmail Kartal'a emanet edilmeli. Takımda istek yok,motivasyon yok. İsmail Kartal bu durumu düzeltir.

Tekrar belirtiyorum: Başakşehir maçında rakibin ikramı ile attığımız goller yanıltmasın,sahada dağınıktık,organize oyunumuz yoktu. Karşımızda Kasımpaşa yada Göztepe olsaydı bizi yenerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 16 Aralık 2024; 4:6:1 >

• trmeto kullanıcısına yanıt

Adam oynamadi bike sakat ama 2. kalecinin performansi elestiriyor, beyin bedava. :))

Şaka gibi ya bu adamları adam yerine koyup dinliyorsunuz ve izliyorsunuz ya

• Kraliçe Kanarya kullanıcısına yanıt

Kadın futbol konusu var aslında.

Yani yazacaktım ne bicim yorum diye de vazgectim

• 
Sayfa: önceki 42484249425042514252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.