Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5107. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 32 Misafir (8 Mobil) - 36 Masaüstü12 Mobil
5 sn
102.202
Cevap
390
Favori
2.431.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 51055106510751085109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çubuk adam jilbert gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

kadro 3 aşağı 5 yukarı buna benzer olur

Mou, Amrabat'ı tercih eder ama ben İso'yu koydum. bu sistemde İsmail - Fred daha efektif oynar

Talisca bence 10 numara değil 9.5 numara oynar çoğu maçta. bekleyip göreceğiz. Çünkü Mou Tadiç'ten vazgeçmez

ayrıca Talisca'nın form durumu önemli bitik durumdaysa fiziksel açıdan forma girmesi 1 ayı bulur Arabistan'da al gülüm ver gülüm şeklinde futbol oynuyorlar

Talisca ilk ay sonradan oyuna girip skor katkısı yapmaya çalışacak

Talisca konusunda fikrim aynı beklentiye girmiyorum

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

bakınca tek gördüğüm, orta sahdaki zaafiyet. hele fred'in sakatlanma durumu olursa, (tarih olacaktır diyor), bir çuval incir yine şey olacak.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

fener taraftarında gariplik arıyorsanız, ilk bakmanız gereken şey, 6 puan fark yemiş, ne oynadığı meçhul, avrupa trenine , son anda başka takımların yaptıklarına bağlı olarak katılabilmiş vs olmasına rağmen, devekuşu gibi kafasını kuma gömüp, başarılı olacağına inanmalardır. maximin gibi takıma verip vereceği ikiyi üçü aşmayan oyuncuyu süper star ilan etmek, en gerekli yer olan orta sahayı şansa bala ayakta tutmasına rağmen, transferde adını dahi geçirmemek ise bu realiteden kopuk anlayışın iz düşümleridir.

• liverpool daki her orta saha ve forvet , hem gol atabiliyor, hem gol pası verebiliyor. farkında mısınız? arnold, van dijk gibi golü çakan savunmacıları saymadım bile.

adamlar sahaya çıkarken, "biz seni çok fena yapacağız ey rakip" havası vererek çıkıyor. dün biraz zorlandılar. niye, anlayamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Şubat 2025; 12:27:17 >
  • umarım mourinho 4 lü savunmaya geçmek için puan kaybını beklemez önceden görür 3 lü savunmanın ortasahada bir zaafiyet yarattığını

• he_man kullanıcısına yanıt

343 oynarsa tabi orta saha boş kalır en az 5 kişi orta saha da olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

daha önce kendi kendine çalım atıp, kendini kendini düşürdüğü için taraftar artık farklı davranıyor. Hoca dünya yıldızı, sesini çıkartamıyor, oyuncular öyle ya da böyle oynuyor, transferlerde de sesi kesildi takımın iyi olmasını bekliyorlar başka da bir şey yapamıyorlar doğal olarak. Daha önceleri şöyle oynar böyle oynar, şu oynasın, bu gitsin deyip bir şey başaramadılar, hoca yediler şimdi iki şampiyonlar ligi olmak üzere bir sürü kupası olan adam futbolda öğretemiyorlar. Gayet keyifli.

• LADEGA kullanıcısına yanıt

4 lü oynarken sağ ve sol beklerin de oyuna girdiğini düşünürsek rakibi daha fazla baskı altına alacak bir oyun oynamak mümkün

rizeye karşı sahamızda hücuma çıkmayacak 3 tane stoperle niye oynuyoruz diye düşünmesi lazım mourinhonun

• Maç günü geldi ama yine heyecan yok. Tek temennim transferlerin iyi oynadığını görebilmek. Onu da Special hocamızın vasat altı futbolu ve dizilişiyle nasıl göreceğiz merak konusu.

İnşallah hocanın başına saksı maksı düşmüştür de 4’lüye dönüp ilk yarı baskılı sonra kontrollü oyun oynatmaya karar vermiştir.

GS’ye yine öldürücü darbe vurma fırsatı elimize geldi, yine elimizin ucuyla reddedeceğiz gibi duruyor en çok da buna yanıyorum.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Fred sakatlanınca takımın oyun kalitesi düşecek diyorduk taraftar olarak. Medina alınacaktı. Ne oldu o iş. Şu taktikte Fred'e inanılmaz bir yük biniyor. Hem deli dana gibi her yere koşup hem oyun kurmaya çalışıyor. Fred geçenki maçta son dakika o hatayı yaptıysa bile aşırı yorgun olduğundan yaptı, gücü yetmedi topu kaleciye atmaya.

Fred sakatlandığında ne yapacağız biz? Medina'yı almalıydık.

• AnondraX kullanıcısına yanıt

Dzeko ve Tadic'i kullandığımız gibi ekonomik kullanmak lazım Fred'i.

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    Sakat değilkende gören 10 numara oynuyor sanacak

• Maximin için konuşuyorum, Maximin gerçekten bir superstsr.
    Tek eksiği fundamental konusunda zayıf olmasi.

Eğer Obradoviç takımın hocası olsaydi ve elinde Maximin gibi bie oyuncu olsaydı, onunla özel ilgilenir ve oyuncunun fundamentalini geliştirirdi. Onun bu yönünü geliştiren özel bir hocayla Maximinin bir sonraki durağı Barcelona olurdu.

Adına besteler yapılacak bir oyuncu Maximin, hırs var , surat var fizik var -leblebi gibi adam geçiyor- kaleyi gördü mü şut da atıyor, adam oomple futbolcu.

15 milyon euro verdiğin special one'dan bu oyuncuya bir dokunuş yapmasıni beklersin değil mi? Adam geriye gitti ve adamı kestiler.

Antremanda Mourinhonun elinde düdük top Macimine gitti dimi basladı adamlari calimlamaya "düüüt" maximin pas verecektin.
    Düüüt macimin Tadiç kaçtı görmedin. Düüüt maximin orta yap.

Böyle böyle eğiteceksin adamı gerekirse antremanlari 1 saat uzatın.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

Superstarlik ele ayağa düştü desene. superstar milli takımda oynar, suparstar top tier takımlarda oynar, superstar top tier ligde oynar, superstar ortalama üstü bitiriciliğe sahiptir, bunların hiçbiri olmayan adama superstar demek bilemedim... Bazi adamları o kadar abartıyorsunuz ki geçmişte takımımızda oynamış adamlara haksızlık yanılıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 2 Şubat 2025; 13:40:56 >
  • Ülkedeki medyaya bak. Bunların bu kadar şımarmasına, alanen bir takımı bu kadar desteklemesine dahi göz yumuyorlar. Amigolar dolmuş resmen basına, hiçbirşeyin bir ağırlığı kalmadı şu ülkede. Gel de adalet bekle. Gören de devre arası transferinde geride kaldık sanacak. 2 tane dünya çağında stoper geldi, Talisca geldi çalımı atan biziz ama algıyı onların üzerine kuran bir medya. Midem bulanıyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tee ne zaman 3'lü sisteme döndüysek max'ı cengiz'i oynatacak yer yok demiştik.En son göztepe maçında kafa bulandırdı işte kendisi,lan acaba kalsa mı diye düşündük,ama teklifte iyi olunca yapacak bir şey kalmadı.zaten elinde tutabileceğin en fazla 3-4 ay daha.pas vermeyi bilmesede kabul etmek lazım ki seyretmesi zevkli bir adamdı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

kadro 3 aşağı 5 yukarı buna benzer olur

Mou, Amrabat'ı tercih eder ama ben İso'yu koydum. bu sistemde İsmail - Fred daha efektif oynar

Talisca bence 10 numara değil 9.5 numara oynar çoğu maçta. bekleyip göreceğiz. Çünkü Mou Tadiç'ten vazgeçmez

ayrıca Talisca'nın form durumu önemli bitik durumdaysa fiziksel açıdan forma girmesi 1 ayı bulur Arabistan'da al gülüm ver gülüm şeklinde futbol oynuyorlar

Talisca ilk ay sonradan oyuna girip skor katkısı yapmaya çalışacak

Talisca konusunda fikrim aynı beklentiye girmiyorum

İsmail de olmasa ilk 11 de Türk oyuncu olmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 51055106510751085109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.