Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5288. sayfa)

5 sn
107.952
Cevap
394
Favori
2.547.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52865287528852895290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sözleşme uzatmayacaksa defolsun gitsin. Mimoviç yazılsın, sanki bir bok oynuyormuş gibi

• Yeni transfer edilen adamı kadroya yazmamak ve kiralık göndermek bilemedim.

16-19 yaş arası olsa anlarım da Ağustos ayında 21 yaşına girecek oyuncuyu alıp ilk günden göndermek garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

transfermarkt'ın yalancısıyım, üç isim duruyor ikisi GS'den gelmiş.

• Yeni oyuncu daha oynamadan kiralık gönderiliyorsa Osai ile anlaşma noktasına gelinmiş diye düşünüyorum. Osai kesin devam edilmeyecek olup bunu yönetim yine yapıyorsa o vakit Mourinho nasıl izin verip kabul ediyor. Yani Osai devam edilmeyeceği halde bu yapılıyorsa ben bunu Mourinho yazarım çünkü kimi oynatıp oynatmayacağına karar verecek son merci ne olursa olsun hocadır.

Bu arada bu sezon bir çok oyuncunun performans düşüşünün baş mimarı da Mourinho'dur.

• Hakem hakem diye bize söylenenler. Gs-akhisar maçı yasin pozisyonuna baksın ve Okan Buruk'un açıklamalarına. İkiyüzlülük yapmasın kimse.

• Aptal yönetim. Madem Mimovic'i kiralayacaksın niye aldın? Kızılyıldız'ın 11 oyuncusuydu zaten adam. Orada oynardı. Yine satın alabilir, orada sezon sonuna kadar bırakabilirdik. Osayi sezon sonu gidecek herhalde. Bonservis verdiğimiz wonderkid oynasın, Osayi oynamasın arkadaş. Sanki çok oynuyor. Tek bildiği hızlı koşmak. Pozisyon bilgisi yok, ayak yok... Kaçırdığı adamları kovalar sadece.

Mimovic'i yazın kadroya.

• Carlos mudur nedir zaten nerden çıktığını da anlamamıştım. Yeni nesil Adil Rami hiç sekmez hayırlı olsun Fenerime

• Adami getiriyorsun kiralamaya calisiyorsun. Birak takiminda kalsin o zaman. Seninle calismadigi surece ne anlami var transferin.

Fenerbahcenin son 20 yilda kazanamadigi sampiyonluklarin tamami transfer beceriksizligindendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yibo90 -- 6 Şubat 2025; 15:9:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Mourinhoyu kim getirdi ? Ali KUZU. Suan anadolunun en ücra koyundeki fenerbahceli cocuga sokak macinda haksizlik yapiloyorsa bile bunun tek sorumlusu ali KUZU'dur. Kendisi hangi klube baskan oldugun hala daha farkında degil. Ve hatta FENERBAHCENIN BUYUKLUGUNUN BILE FARKINDA DEGIL

Burasi koç holding degil burasi FENERBAHÇE. O holding 10 sene zarar etsin calisanlar maas alamasin bak bakalim 1 tane calisan kalir mi ? Akillarini baslarina almadiklari her gün tarihe dusulen bir kara leke . Ama bu kara leke FENERBAHCENIN degil ali KUZU ve ekip arkadaslarinin kara lekesi...

• gese 1.79 luk stoper almış

23 şubatta büyük eğlence var

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

leminanın gs performansını hiç hatırlamıyorum nasıldı performansı beğenilmiş miydi 2019 da

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kafayı yemis Mourinho

• august landmesser kullanıcısına yanıt

2019'u bilmem ama kendisi şu an çöp. Al Shabab'ın bu oyuncu takıma da lige de bir fayda sağlamaz diyerek reddettiği bir oyuncu. Al Shabab reddedince geseye kaldı.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Skriniarla başlayıp Cuesta ile bitirmişler.💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Carlos söylendiği gibi 4-6 hafta yoksa Carlos’ u almayacaktır listeye. Skriniar, Çağlar, Djiku, Yusuf orayı götürür. Yapacak birşey yok. Böylelikle Avrupa listesine yazılacak 3 oyuncuda netleşti diyebiliriz. Skriniar, Talisca ve Kostic. Muhtemelen Mourinho Avrupa’ ya kafayı takmış durumda. Osayi’ yi lige yazmazsa motivasyonunu kaybedip Avrupa’ da iyi oynamayacağını düşünüyor olabilir. Aslında haksızda sayılmaz. Mimovic’ i yarım sezonluk bir takıma kiraya vermek en mantıklısı. Ya da Maximin’ i çıkartıp yerine Mimovic’ i ekleyebiliriz. Ama işte Osayi ile aynı oluyor. Maximin’ de motivasyonunu kaybedebilir. Mourinho şuan Levent Mercan ve Oğuz Aydın’ ı en başında almamakla çok büyük hata yapmıştı, şimdide işin içinden çıkamıyor işte. Merakla resmi açıklamayı bekliyorum liste için.

• yav kostic bek değil, kanat beke temposu yetmiyor. oğuz'u al işte. talisca oğuz skriniar.

• x (formerly twitter)
    FenerLiFe (@ReanLife2) on X
    https://x.com/reanlife2/status/1886843807842394319?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dün erzurumspor yedek ağırlıklı mı çıktı as kadroyla mı bilgisi olan var mı?
    Bizim kale sahamızda hiç etkili olamadılar ileride varlık bile gösteremediler
    Süper lige çıkma ihtimalleri var neden bu kadar zayıftılar anlam veremedim

• Mimoviçi kiralamışız Eyübe.

Ali koç fbsi şaşırtmıyor.

• 
Sayfa: önceki 52865287528852895290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.