Şimdi Ara

Fenerbahçe seçimlerini izleyin. Türkiye'nin yansımasını gösteriyor. Ali Koç bunca başarısızlığa rağm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe seçimlerini izleyin. Türkiye'nin yansımasını gösteriyor. Ali Koç bunca başarısızlığa rağmen, %30 farkla önde götürüyor. Bu ülkede sorun yönetimler değil, ham maddenin kendisi!

sanırım sorun ülkede bulunan baskın gen ile yani J2 ile alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Adamın yenip başkan olduğu aday tekrar aday olup yeniliyor ve sen bu çıkarımı mı yapıyorsun?

"Ali Koç neden yeniyor değil, Aziz Yıldırım neden bir daha aday oluyor" daha irdelenmesi gereken bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

6 senedir şampiyon yapamamış! ortada olan daleveralara ses edemeyen adamın %30 fark atmasını mı savunuyorsun? ben mi hatalı okuyorum ?

sonuçlar çok normal biraz detaya inersen cvp çok net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt

hangi anlamda normal?

reis sen fanatik fenerlisin sanki neler olduğunu bilmiyormuş gibi davranma

adam ülkenin en zengin ailesi her sektörde varlığı var ticari ilişkileri var

hamdi akın bile ekibinde ülkenin en zengin insanları arasında

bu şartlar altında ne olmasını bekliyorsun kendisi sıkılana kadar göreve devam eder başka türlüsü zor

şimdi anladım. ilk mesajın ucu baya açıktı.

tamam o koç ama karşısındaki da Aziz yıldırım.

eğer dediğin gibi ise biz boşuna yırtınıyoruz. o stada gidip rızkını harcayan adamlar boşuna yapıyorlar. oraya harçlığından arttıran öğrenci kardeşim boşuna debeleniyor. yani yine Türkiye'nin özeti. güce tapılıyor :(

bize bir 4 sene şampiyonluk haram. CL de yapamayız. ülkemin yansıması fenerbahçem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali Koç normalde gidiciydi ama son haftalarda kendisini kurtaran 2-3 hamle yaptı ve öne geçti.

En önemli şansı FB'nin Galatasarayı kendi evinde 1 kişi eksik yenmesi oldu bu taraftara büyük moral verdi. ( Orada yenilseler kesinlikle başkanlıkta duramazdı.)

Devamında Aziz Yıldırımın gazı ilede olsa Jose Mourinho transferi FB taraftarını büyük gazladı.

Sonraki en önemli hamlesi Acun Ilıcalıyı ekibine katması oldu.

Acun üst düzey zengin FB liler ile fotolar verdi. Ülker ailesini ziyaret etmesi onlarla foto vermesi flan bütün zenginler Ali Koç tarafında algısı oluşturdu.

Tarafta başta Aziz yıldırımı istese bile neyse bir kere daha deneyelim moduna girdiler ve Ali Koç seçimi kazandı bu kadar basit.

• Normal değil elbette bu sonuçlar. Ama bizim kültürümüzde normal. Güce tapma veya boyun eğme veya biat etme, ne derseniz deyin bizim kültürümüzde hakim bir anlayış. Normalde bir insana oy verirsin, baktın sonuç alamadın değiştirirsin. Bizde öyle olmuyor.
    Ali Koç Yıldırımın yerine geldi ama daha da başarısız oldu sonuçta.

reis yalan olmasın emin değilim ama büğün tvde duydum oy verenler 70-75 bin üyelik ücreti veriyormuş bak emin değilim yalanda olabilir

bu işler öğrenci gariban olaylarını çoktan geçti

ticaretle uğraşan herkesin safı belli ve bu çok normal

• Şey bu arada unuttum söylemeyi Aziz Yıldırımda bazı hataları oldu bu seçim sürecinde.

Galatasaraylıdan Dost olmaz lafı yanlıştı bence.

Sonra Fenerbahçelilere belgesiz bilgisiz söylediği sözler. Acun'a sataşması çeşitli isimlere üst perdeden laflar etmesi. Alakasız konuları gündeme getirmesi Canlı yayınlarda söylemesi. Biz 15 verdik Jose Mourinho saf mı 10.5 a gelsin lafları flan ters tepti.

Ve bu tarz işlerde canlı yayına çağırıp başta kabul etmeyip sonradan kabul eden her zaman kaybeder. Canlı yayını sonradan kabul eden oyun bozan gibi olur. Diğer taraf sürekli sen efsane başkansın sen abimizsin sen büyüğümüzsün derken Aziz yıldırım yıkıcı taraf gibi göründü...

doğru olabilir. adamın ailesi gsmh %12 si deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 9 Haziran 2024; 22:53:23 >
  • Navi kullanıcısına yanıt

o kadar sinirliyim ... ama elden birşey gelmiyor. bu adamı sevmiyyorlar. ülkenin yarısı bu adamın ailesinin "yahudi aile" olduğu palavrasına inanıyor. konuşsa amenna, ama bunu da yapamıyor. neyine seçtiler bu adamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 9 Haziran 2024; 22:54:55 >
  • bu konuda sana kısmen katılıyorum, aziz yıldırım bu kulübe en başkan olabilecek aday ancak artık dinlenmesi lazım, yaşlı.

koç ise bu boş işlerle uğraşacağına, gidip şirketlerinin bilançolarını düzeltmeli. tüpraş 2 aydır magmaya doğru düşüyor

3. bir adam çıkmaz mı 20 senede? dediğin gibi türk siyaseti de maalesef tamamen aynı döngüde ilerliyor ve hiçbir şekilde çıkılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 9 Haziran 2024; 22:57:8 >
  • Fenerbahce Futbolun AKP sidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

sizin kulüpte sanki farksız. tarikatçı gibi ancak fransız lisesinden mezunlar iş yapabiliyor.

• Ben yaptım olducu zihniyet her zaman her yerde kaybetmeye mahkûmdur. Aziz Yıldırım da, Ali Koç da başkanlık dönemlerinde sık sık bu zihniyetin esiri oldular ve bu nedenle başarıdan uzak kaldılar. Ancak son kongrede her şeye rağmen el ele verip iki aday olarak ortak bir birlik tablosu çizmeleri, birbirlerine yönelik eleştirilere kulak verip bunları dikkate almaları Fenerbahçe'nin büyüklüğünü dosta düşmana gösterdi.

Umarım bu birlik tablosunun bozulmasına ve ben yaptım olducu zihniyetin kulüp yönetiminde nüksetmesine bir daha izin vermezler. Geçmişteki hatalardan ders çıkarmak ulaşılması güç olan, ancak aynı zamanda insanın gücüne güç katan bir erdemdir sonuçta.

• Ben Fenerbahçeli'yim ve Ali Koç'un kalmasını istiyordum. İyi ki de Ali Koç kazandı. Zaten Aziz Yıldırım'ın mafyavari bir üslubu var, kazanması zordu. Üst perdeden, kurtlar vadisindeymiş gibi konuşan birini anca fakir halk destekler. Alışmıştır çünkü itilip, kakılmaya. Ali Koç zaten 3 sene transfer yapamadı. Elif elması falan satıp transfer yapmaya çalıştıkları dönemleri ne çabuk unuttu Fenerbahçe taraftarı. Herkes parasına kıyamıyor diyor Ali Koç için. Bizim halk 2 gün öncesini hatırlamıyor. Bu adam cebinden para koyamaz kulübe, stad adını alıyor, sponsor oluyor daha ne yapsın. Beşiktaş neden şu anda bu halde? Çünkü çok borçlandılar ve bu borçları bu ekonomide döndüremiyorlar. Ama Fenerbahçe'yi adam tam düze getirdi, yine ben başkanlığa adayım dedi Aziz Yıldırım. Olmaz öyle. Ben eminim ki Ali Koç'un başkan olduğu Fenerbahçe şampiyon olduğunda bu şampiyonluklar artık Fenerbahçe için sıradan olacak. Ligi domine edecek, Avrupa'ya bakacağız. 99 puan almış takım şampiyon olamadı bunu da görmek lazım. Hem adam tek başına TFF'yi seçime götürdü. Şimdi yıldızları getireceğim, koskoca Mourinho var, bu adamlar da bu lig sahada kazanılmıyor derse kıyametler kopar diyor. Her bakımdan tarafsız bir yönetim için kıskaca alıyor. Stratejik hareket ediyor. Fenerbahçe mali olarak, marka değeri olarak böyle güçlü olduğu sürece bence başarılar geldiğinde geçici olmayacak şekilde gelecek. Ali Koç'un zeki olmasının yanında en önemli özelliği henüz yapmadığı şeyleri yapacağım diye söz vermiyor. Bu özellik çok nadir bulunur insanda. Çünkü bazı insanların sözü senettir, ağzından çıkan her sözü hatırlar ve gereğini yapar. Yapacağım dediği bir şeyi yapamayınca yerin dibine girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 10 Haziran 2024; 2:1:45 >

• her iki tarafta siyasi futbola siyaset bulaştıranları allah bildiği gibi yapsın yerlerdeyiz bence, ali koç fenerbahçe partisi olarak siyasete girsin hem yakışıklıda oy toplar derdi şampiyonluk değil zaten derdi akp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2024; 2:0:2 >
  • FB camia olarak Türkiye özeti. Aziz Yıldırım'ın kişisel profili, yönetim şekli, aynı şekilde Ali Koç'un: "başkanlık falan istemiyorum zaten vaktim yok" deyip sonra koltuğa sarılmak için delegelere para dağıtması. Aziz Ali kavgasının seviyesi. iki looser'ın hâlâ aday olmaları ve onlara rakip çıkmaması. Aziz'in kendi başkanlığı döneminde kendine rakip olacağını açıklayan yönetici Saran'ı kulüpten ihraç etmesi. geriye kalan herkesin sadece Aziz'e biat etmeleri şartıyla kulüpte tutulmaları. her şeyiyle bu kulüp bir Türkiye özeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.