Şimdi Ara

Fenerbahçe sudan para basıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe’e sudan para kazanırken faturalarını ödeyemeyen Galatasaray’ın elektrikleri kesiliyor

Sarı-Lacivertli kulübün gelir kaynakları arasında plaj, halı saha, restoran gibi kalemler de önemli bir yer tutuyor... Kanarya’nın 2005 yılında sadece futbol dışı gelirleri 65 milyon YTL’yi buldu. Oysa ezeli rakibi Cim-Bom’un 2005’teki tüm gelirleri ise 70 milyon YTL’de kaldı

Haksız rekabet!
    Zengin ve yoksul!.. Ligde şampiyonluk yarışı yapan iki takımın durumu birbirinin tam zıttı bir hal aldı... Bir tarafta futbolcularının bile parasını ödeyemeyen Galatasaray varken, diğer yanda sudan bile para kazanan bir Fenerbahçe bulunuyor... Sarı-Lacivertliler’in 2005 yılı kazançları birçok kulüp için ibret verici.

Todori kazandırdı
    Kanarya, 2005’te 143.5 milyon YTL’lik (143 trilyon 500 milyar) toplam gelire ulaşırken, bunun 65 milyonu futbol dışı kaynaklardan elde edildi... Sarı-Lacivertliler sadece 200 bin YTL’den fazla bir parayı Kalamış’taki plajda denize girenlerden kazanıyor. Todori Restaurant’ın kulübe olan katkısı ise 208 bin YTL...

Açık ara fark attı
    Fenerbahçe böylece deyim yerindeyse sinekten bile yağ çıkartırken, parasızlık içinde kıvranan Sarı-Kırmızılı ezeli rakibi futbolcuya olan borçlarını ödeyemiyor. Hatta kulübün kürek tesislerinin elektrikleri bile ödenmediği için kesildi. Kanarya futbol dışı gelirlerde, Türkiye’deki diğer takımlara açık ara fark attı.

Star

• elektirik kesintisi acaba hangi stadta olmuştu :)

BURASI SAMİYEN BURDA ELEKTRİK WAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the3answer -- 18 Şubat 2006 12:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

elektirik kesintisi acaba hangi stadta olmuştu :)

quote:

Orjinalden alıntı: timhat

para konusunda bizimle sidik yarıstıramazzsınız hiç urasmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: y@nkee

quote:

Orjinalden alıntı: timhat

para konusunda bizimle sidik yarıstıramazzsınız hiç urasmayın

Alıntıları Göster
    kupalar parayla alınmıo yürekle alınıo
    bknz:UEFA CUP,SUPER CUp

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

kupalar parayla alınmıo yürekle alınıo
    bknz:UEFA CUP,SUPER CUp

Alıntıları Göster
    Siz yüreklemi aldınız o kupayı chelsea size 5 atarken yüreğiniz yokmuydu ?

(Bu lafı söylememin nedeni yukardaki gibi saçma cümleler görünce sinirlenmem yoksa gene kupa muhabbeti yapmak istemiyorum cevap vermeyin lütfen bana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

(Bu lafı söylememin nedeni yukardaki gibi saçma cümleler görünce sinirlenmem yoksa gene kupa muhabbeti yapmak istemiyorum cevap vermeyin lütfen bana)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

10 kişi kalıp kalecimizin kırmızı kartla oyunun başında atıldığını da söylemeye dilin mi yüreğin mi varmıyor?

varsın 11 kişi olsun 5 yedik de ne oldu? bi de ondan sonrasını yaz.

cevap istemiyorsan da yazma buraya.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

senin cümlende ondan pek aşağı kalmıyor

cevap vermemek için kendimi çok kastım ama dayanamadım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bizde yürekte var 10 kilo ... böbrekte

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Bizde yürekte var 10 kilo ... böbrekte

Alıntıları Göster
    böbreğe katılıyorumda yüreğe katılmıyorum yürek meselesini biraz sallamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BeşiktAŞK93

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: reıko

avatarın , imzan ve bu cümlen birleşince hakkaten komik olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin79 -- 18 Şubat 2006 14:41:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeşiktAŞK93

Alıntıları Göster
    quote:

reıko guldurme bizi.

• quote:

quote:

reıko guldurme bizi.

Alıntıları Göster
    Siz o sene futbolculara sakatat mı dağıtıyordunuz oynamaları için ? Hepsi parayla oynuyordu.Sen o sene tafarel'in hagi'nin parasını kes bakayım ne oluyor.Şuanda hala o dönemin borçlarını ödüyorsunuz.Sonuç siz yürekle almadınız aldığınız kupa her sene avrupanın belki iyi belkide 2. sınıf bir takımı tarafından alınıyor ve hepside profosyonel futbol takımı ve oyuncuları.

• quote:

Siz o sene futbolculara sakatat mı dağıtıyordunuz oynamaları için ? Hepsi parayla oynuyordu.Sen o sene tafarel'in hagi'nin parasını kes bakayım ne oluyor.Şuanda hala o dönemin borçlarını ödüyorsunuz.Sonuç siz yürekle almadınız aldığınız kupa her sene avrupanın belki iyi belkide 2. sınıf bir takımı tarafından alınıyor ve hepside profosyonel futbol takımı ve oyuncuları.

Alıntıları Göster
    quote:

Ah keşke 2. sınıf Avrupa takımlarının kazandığı kupada fenerbahçe 2. tura çıkabilse..
    Ah keşke 2. sınıf Avrupa takımlarının kazandığı kupada fenerbahçe önüne gelen her takıma elenmese..
    Tarihi boyunca bu kupada en ufak bir başarısı olmayan klübün taraftarlarının bu kupayı küçümsemesi sizce de çok komik değil mi..
    Aslında bu sadece komiklik ile açıklanabilecek bir durum değil..
    Bu anca kıskançlıkla açıklanabilir..
    Kedi ciğer durumu..

• quote:

Orijinalden alıntı: koko_

quote:

Ah keşke 2. sınıf Avrupa takımlarının kazandığı kupada fenerbahçe 2. tura çıkabilse..
    Ah keşke 2. sınıf Avrupa takımlarının kazandığı kupada fenerbahçe önüne gelen her takıma elenmese..
    Tarihi boyunca bu kupada en ufak bir başarısı olmayan klübün taraftarlarının bu kupayı küçümsemesi sizce de çok komik değil mi..
    Aslında bu sadece komiklik ile açıklanabilecek bir durum değil..
    Bu anca kıskançlıkla açıklanabilir..
    Kedi ciğer durumu..

Alıntıları Göster
    İşinize gelmeyince Fenerbahçe.Devam...

• quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx
    Kanarya, 2005’te 143.5 milyon YTL’lik (143 trilyon 500 milyar) toplam gelire ulaşırken, bunun 65 milyonu futbol dışı kaynaklardan elde edildi... Sarı-Lacivertliler sadece 200 bin YTL’den fazla bir parayı Kalamış’taki plajda denize girenlerden kazanıyor. Todori Restaurant’ın kulübe olan katkısı ise 208 bin YTL...

Star

Hoobastank yok diye bol keseden sıkın bakalım.

Kaba bir hesapla Euro 1,5770 alırsak FB'nin 2005 yılı sözde gelirleri 90 milyon Euro eder.

"Türkiye’de üç büyük takım Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın her birinin, 2004 rakamlarına göre yaklaşık 40-45 milyon Euro gibi bir geliri var. Bugün hiçbir Türk kulübü, futboldan 100 milyon Euro gelir elde etmiyor."
    Kaynak : Tuğrul Akşar'ın Futbol Ekonomisi isimli kitabı.

Bir yılda Fenerbahçe gelirlerini % 100 arttıracak ne yaptıki? 2004'te ortalama 45 milyon Euro 2005'te nasıl 90 milyon euro olabilir ? Hafif uçuş görüyorum ben.

YILLIK LİG GELİRLERİ (Euro)

Ülke - LigTakım Sayısı - Toplam Gelir - Ortalama gelir

İngiltere - Premiership - 20 - 1.976 milyon - 98,8 milyon

İtalya - Serie A - 20 - 1.153 milyon - 64 milyon

Almanya - Bundesliga - 18 - 1.058 milyon - 59 milyon

İspanya - La Liga - 20 - 953 milyon - 47 milyon

Fransa - Ligue 1 - 20 - 655 milyon - 33 milyon

Türkiye - Süper Lig- 18- 350 milyon - 19,5 milyon
    Kaynak: Deloitte&Touche tarafından hazırlanan, "Annual Review of Football Finance 2005" raporu. Tablo, 2003-04 sezonunda, o ligde yer tüm kulüplerin bir sezonluk toplam geliri dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Konu yazarken 2 kere düşünün. Özellikle kaynaklarınız sağlam olsun. Yoksa ben gelir o yalanları tek tek çıkartırım ona göre.

Hoobastank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 18 Şubat 2006 15:14:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoobastank

quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

Star

Hoobastank yok diye bol keseden sıkın bakalım.

Kaba bir hesapla Euro 1,5770 alırsak FB'nin 2005 yılı sözde gelirleri 90 milyon Euro eder.

"Türkiye’de üç büyük takım Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın her birinin, 2004 rakamlarına göre yaklaşık 40-45 milyon Euro gibi bir geliri var. Bugün hiçbir Türk kulübü, futboldan 100 milyon Euro gelir elde etmiyor."
    Kaynak : Tuğrul Akşar'ın Futbol Ekonomisi isimli kitabı.

Bir yılda Fenerbahçe gelirlerini % 100 arttıracak ne yaptıki? 2004'te ortalama 45 milyon Euro 2005'te nasıl 90 milyon euro olabilir ? Hafif uçuş görüyorum ben.

YILLIK LİG GELİRLERİ (Euro)

Ülke - LigTakım Sayısı - Toplam Gelir - Ortalama gelir

İngiltere - Premiership - 20 - 1.976 milyon - 98,8 milyon

İtalya - Serie A - 20 - 1.153 milyon - 64 milyon

Almanya - Bundesliga - 18 - 1.058 milyon - 59 milyon

İspanya - La Liga - 20 - 953 milyon - 47 milyon

Fransa - Ligue 1 - 20 - 655 milyon - 33 milyon

Türkiye - Süper Lig- 18- 350 milyon - 19,5 milyon
    Kaynak: Deloitte&Touche tarafından hazırlanan, "Annual Review of Football Finance 2005" raporu. Tablo, 2003-04 sezonunda, o ligde yer tüm kulüplerin bir sezonluk toplam geliri dikkate alınarak hazırlanmıştır.

Konu yazarken 2 kere düşünün. Özellikle kaynaklarınız sağlam olsun. Yoksa ben gelir o yalanları tek tek çıkartırım ona göre.

Hoobastank
    cezası bitmiş

• quote:

cezası bitmiş

Alıntıları Göster
    ceza almadım. işlerim yoğun. foruma girip okumaya bile vaktim yok.

konu dağılmasın. bir önceki mesajımda ne yazdıysam odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoobastank

ceza almadım. işlerim yoğun. foruma girip okumaya bile vaktim yok.

konu dağılmasın. bir önceki mesajımda ne yazdıysam odur.

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe sadece formadan geçen sene 20 milyon euro kar etti.Bunun stad gelirleri,lig tvden gelen para,borsa kazancı ve diğer ufak gelirleri yokmu sence toplam nasıl 45 milyon euro ediyor ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Fenerbahçe sadece formadan geçen sene 20 milyon euro kar etti.Bunun stad gelirleri,lig tvden gelen para,borsa kazancı ve diğer ufak gelirleri yokmu sence toplam nasıl 45 milyon euro ediyor ?

Alıntıları Göster
    okey dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.