Şimdi Ara

Fenerbahçeye yapılan transferler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sezon bitirmiş bulunmaktayım an itibariyle. TÜRK genç yıldızlar almak istiyorum. Takımın çoğunu gönderdim.
    Yaptığım transferler;
    Kurt zouma,
    Michu,
    Kara,
    Mame Diouf,
    ve Enes Ünal.
    Bana her mevki için genç yetenekli yıldız önerir misiniz? yabancı almak istemiyorum. hem tarzım değil hemde yabancı sınırı var.

Birde Şener Özbayraklı'yı almalı mıyım? Teklif götürdüm kabul ettiler alayım mı?

• StellSpell S kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende oyuna gençlerbirliğiyle başladım ve ligi 3. sırada bitirdim (hilesiz) daha sonra galatasaray'da kriz oldu ünkü hem gruptan çıkamamışlardı hemde ligde 6. oldular . Bunun üzerine galatasaraya geçtim ve ilk transferim ŞENER oldu . Fakat o sezon sabri ve hamitinde yetersizliği sayesinde o bölümde büyük sıkıntı yaşadım . Şener ise 6.30 ortalamayla oynadı
  • StellSpell S kullanıcısına yanıt
    Ben Galatasaray kariyerimde şener i aldım ilk başta amacım bir iki sene oynatıp daha iyisini bulmaktı şu an 2017deyim ama hala ilk 11 oynatıyorum ben beğendim şahsen .

Ayrıca rescaldani iyi bir forvet.yarım sezon yedek olarak tuttum arada maça sokardım gol de atardı. Sonraki sezon Granada ya kiraladım ispanyanın tozunu attırdı. Geri döndüğünde de tottenhama 25m euro + %50 gelecek satışlardan paya sattım. Bana maliyeti birkaç milyon euroydu.

Simdi de bir sol bek buldum Jonathan silva.arjantinli random ilerleyişini çok iyi yapmış. 6milyon euro ya aldım daha yeni. Profili iyiydi bakalım nasil oynayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.