Şimdi Ara

Fernandao'un attığı gol 79 cm ofsayt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beinsports'un açıkladığına göre 79 cm ofsaytmış pozisyon.Herhalde daha fazlası olamaz Guinness rekorlar kitabına girmeli

• Maçtan önce yazmıştım arkadaşlar. Cüneyt fenerlidir, yan hakemde fenerliymiş Selates' den görmüştüm. İşte ikisinin tüm çabalarına rağmen yendik. Adamlar gerçekten inanılmaz, bizim lehimize bir karar veriliyorsa onların lehine on karar veriliyor yıllardır. Buna rağmen +7 zihniyeti bunları görmezden gelip her maç hakem hatalarından yakınıyorlar.

EEEEEEE PALABIYIK KAYTANBIYIKLAR İLE BİR YERE KADAR...
  • Bu pozisyonda ;
    1- Hakem kuralı biliyor ama ofsaytı göremedi ise bildiğin körmüş. Düdüğü assın yan hakem.
    2- Hakem kuralı biliyor ve buna rağmen bu kararı veriyorsa taraf tutmuştur. Düdüğü assın.
    3- Hakem ofsayt olarak düşünmüş ise kuralı bilmiyordur. Düdüğü assın.
  • nasıl 79 cm en az 2 metre ofsayt gibi duruyor?
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    kalecinin arkasında defans oyuncusu varsa kaleci hiza alınıyor.
    lur o kadar 79 cm nedir sanki . görememiş yazık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock.n.Rolla -- 25 Şubat 2018; 22:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

kuralı biliyorum da vidadan sonra en yakın kaleci ve kaleciyle fernando arasında en az 2 metre var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Şubat 2018; 22:39:19 >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    belki fotoda geniş görünüyordur ben videoyu göremedim hala. gerçi 6pası dikkate alsak öyle bişi çıkar. arka tarafta bi oyuncu daha varsa kural farklı işliyor olabilir. yani bu karede olmayan bi defans varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock.n.Rolla -- 25 Şubat 2018; 22:40:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muslera Nasıl Gol Yer...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

kuralı biliyorum da vidadan sonra en yakın kaleci ve kaleciyle fernando arasında en az 2 metre var.

olayın aslı şu hocam
  • Fenerbahçeli Tarık Ongun kaldıramadı bayrağı.
  • Yahu arkadaşlar Sow Trabzonspor'a 100 küsür cm ofsayttan gol atmadı mı ? Alışın artık bunlara ve forumda konu açarak yer işgal etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Fenerbahçeli Tarık Ongun kaldıramadı bayrağı.

fenerbahçenin şikeleri yetmedi bu hakemle de mac kazanmaya çalışmışlar rezalet ötesi...
    o hakemi yakalayıp kulağına beşiktaş 3 fenerbahçe 1 diye üfüreceksin ardından osmanlı tokadını şaplatıp çınlattıracaksın
  • nereden baksan valbuenanın boyu kadar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlhan.M26

nereden baksan valbuenanın boyu kadar var

• Çizgiye göre bariz ofsayt.
    Ancak bence hakem Vidadan çarptı olarak değil, Vida bilinçli olarak vurmaya çalıştı diye ofsayt vermedi (başka açıklaması olamaz)
  • Artık normal geliyor bana. Adamlar ilk haftadan Göztepe maçından ofsaytla gol atıp berabere kaldı, alıştık zaten.
  • Hakem de yetmiyor artık Fenerbahçe o kadar düştü ki.
  • Klasik cüneyt ve tayfası. Bakıyorum kimse 2. ve 3. golden önceki faulleri konuşmuyor. Bu pozisyon net ofsayt, quaresmanın pozisyon penaltı, valbuenaya yaptığı kırmızı kart. Herkes kentine yontuyor bizim memlekette çıkıp hepsini söyleyebilen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Klasik cüneyt ve tayfası. Bakıyorum kimse 2. ve 3. golden önceki faulleri konuşmuyor. Bu pozisyon net ofsayt, quaresmanın pozisyon penaltı, valbuenaya yaptığı kırmızı kart. Herkes kentine yontuyor bizim memlekette çıkıp hepsini söyleyebilen yok.

Dur önce Fernandao atılsın, penaltımız verilip ikinci sarıdan Isla atılsın. Ondan sonra 2. ve 3. gol öncesi faulleri tartışırız.

Şimdi istediğin yere doğru yont!
  • Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim ezmiş geçmişsiniz oyun olarak sonuna kadar hak etmişsiniz neyin peşindesiniz anlamıyorum ki. Hala gerilim peşindesiniz cüneyt işi gücü eyyam olan futbol bilgisinin f'si dahi olmayan bir hakem. Çıkartın tadını size hakemle kazandınız diyen mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Güzel kardeşim ezmiş geçmişsiniz oyun olarak sonuna kadar hak etmişsiniz neyin peşindesiniz anlamıyorum ki. Hala gerilim peşindesiniz cüneyt işi gücü eyyam olan futbol bilgisinin f'si dahi olmayan bir hakem. Çıkartın tadını size hakemle kazandınız diyen mi var?

Maçı kaybedince konuşsak ağlak oluyoruz kazanınca konuşsak neden gerilim yapıyorsunuz oluyor. Ne yapalım susalım mı?

Daha geçen hafta Pepe ve Talisca olmayan faullerden cezalı duruma düştü. Üstüne bu maçtaki kritik hatalardan sonra tabi ki konuşacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.