Bu nedir yahu Demekki adam biliyomuş bu kadar cirkinleşeceğini ki gülmüyormuş bunca zamandır. Gülme sen Fernandes
quote:Orijinalden alıntı: ASerifoğlu Demekki adam biliyomuş bu kadar cirkinleşeceğini ki gülmüyormuş bunca zamandır bi ronaldinho değil.
quote:Orijinalden alıntı: Delgado Bu foto kesin reinada çekilmiştir Hocam adamın 1 tane eğlencesi var oda reina bırakın gitsin ya :)
quote:Orijinalden alıntı: semblance quote:Orijinalden alıntı: Delgado Bu foto kesin reinada çekilmiştir Hocam adamın 1 tane eğlencesi var oda reina bırakın gitsin ya :) Gitsin tabi ya erkek adam gidecek tabi O gitsin onun hesaplarını ben ödeyeyim
quote:Orijinalden alıntı: Delgado quote:Orijinalden alıntı: semblance quote:Orijinalden alıntı: Delgado Bu foto kesin reinada çekilmiştir Hocam adamın 1 tane eğlencesi var oda reina bırakın gitsin ya :) Gitsin tabi ya erkek adam gidecek tabi O gitsin onun hesaplarını ben ödeyeyim Hocam adam profesyonel ya bak gidiyor reinaya ama.. Maç günü Antreman günü hep saatinde orda onuda geçtim Evinin altında Body salonu var gidiyor kuvvet çalışıyor bunu samet hocada söyledi.. Yani adam Futbolcu.
quote:Orijinalden alıntı: semblance quote:Orijinalden alıntı: Delgado quote:Orijinalden alıntı: semblance quote:Orijinalden alıntı: Delgado Bu foto kesin reinada çekilmiştir Hocam adamın 1 tane eğlencesi var oda reina bırakın gitsin ya :) Gitsin tabi ya erkek adam gidecek tabi O gitsin onun hesaplarını ben ödeyeyim Hocam adam profesyonel ya bak gidiyor reinaya ama.. Maç günü Antreman günü hep saatinde orda onuda geçtim Evinin altında Body salonu var gidiyor kuvvet çalışıyor bunu samet hocada söyledi.. Yani adam Futbolcu. Haftada 3 gün 30 dakika yüzme sporun herdalı bu adamda yakışır
PS sandım ilk bakışta güldüm sonra yorumları okudum.Tekrar yukarı baktım hala ps sanıyorum gerçek mi la bu