Şimdi Ara

FERRİT NÜVE KONUSUNDA İSTANBUL VE ANKARADAKİ ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lanet olsunki bulunduğum şehirde hiç bir şey bulamıyorum dün 220 yi düşürmek için smps yaptım ama öle kaldı.elimdeki nüve sorun yarttı

arkadaşlar bana nüve bulabilecek bir yardımsever varmı veya net üzerinden sipariş verebileceğim bir site adı bile varmı

bana lazım olanlar etd49 kargası ile beraber bir kaç adet vede troid nüve 6-8cm arasında belirli sayılarda alacağım

yardım edebilirseniz sevinirim.grupelektroniği önermeyin orada yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 23 Temmuz 2007; 20:49:32 >

• Nüve için Çığır elektroniğede sorabilirsin. Pazartesi senin için nüve satan yerin telefonunu alabilirim. Tam olarak nasıl bir nüve Foto ve Ölçü eklersen elimde varsa sana gönderebilirim.

Yada başka türlü bir yardımın olursa çekimeden yaz destek olurum.
  • aradığım nüveler ferit nüve hocametd49 ve etd59 olabilir ikiside işime yarar step up smps için kesinlikle troid nüveye ihtiyacım var hocam en az 6cm çağında

etd49 un resimleri şu şekilde

• Elimde 3 tane Trafo varmış baktım senin istediğin ölçülerde değil. Resimlerini yinede ekledim. İşe yarayacağına inandığın varsa genderebilirim. Bir tanesini kumpasla ölçtüm fikir versin diye.

• ferroxcube distributor ü arrow görünüyor.

Arrow Elektronik Ticaret A.S.
    Tel: +90 216 464 5091
    Fax: +90 216 464 5085
    Website:www.arrow.com

kolay gelsin...
  • düşüncen ve ilgin için çok teşekkür ederim hocam onarın gücü biraz düşük kalır sanırım ei-33 serisi
    200-250 watt civarı bir güç verebiliyor ancak bana minimum 500 watt alabileceğim bir nüve lazım yinede çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu.istanbulda hiç arkadaş yokmu bu işe el atacak .parası ile alacağım parasız değil lütfen yardım

SAĞLICAKLA KALIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstadım numunen varsa sanırım bulabilirim. Parçayaı satanlar numune istediler.
    quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu.istanbulda hiç arkadaş yokmu bu işe el atacak .parası ile alacağım parasız değil lütfen yardım

SAĞLICAKLA KALIN
  • hocam numinem yok malesef ama trafonun kodu etd59 nette araştırınca bir çok döküman çıkıyor elimdeki şema bu trafoya göre .yüksek güçte verebiliyor onun için bunu arıyorum
  • melih.yanardağlar dostum. bahse konu olan ETD49 ya da ETD59 trafoyu yakın zamanda , Ömer Abed Han ın Beyti Çemen ( kondansatörcü ! ) tarafındaki çıkışa yakın olan dip dükkanda yakın zamanda gördüğümü hatırlıyorum. Sanırım başkaca bir yerde de bulma şansı zor. Ancak Regüle mal getiren ithalatçılara sipariş yolu ile bulunulabileceğini sanıyorum dediğim yerde de yoksa. Yolumun düştüğü bir taraf olsa bakabilirdim ama ev Fatih , iş Şirinevler ve tam zıt yönlerde maalesef. Bu vatandaşların vitrinde TOROID kömürler de var ama çaplarına dikkat etmedim. İrice olanlarını hatırlıyorum ama sanırım 3-5 cm çaplar civarında olmalı idi büyükleri.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi untayk -- 23 Temmuz 2007; 23:06:51 >
  • sezer1247 untayk Senin benim için numuneye gerek yok haklısın. Fakat iş oradaki insana kod verip istemek olunca olmuyor zaten sattığını bilmiyor. Ya ben yolum düşünce parmağımla işaret ederek "şundan" diyeceğim yada bir numune gönderip "şundan" diyeceğim. yarın yine denerim
    quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

hocam numinem yok malesef ama trafonun kodu etd59 nette araştırınca bir çok döküman çıkıyor elimdeki şema bu trafoya göre .yüksek güçte verebiliyor onun için bunu arıyorum
  • istanbuldan bir arkadaş buldum tanesini 7 ytl ye alıyormuş
    ondan örnek isteyerek deneme yapacağım artık

ilginiz için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.