Merhaba arkadaşlar 126 bis almayı düşünüyorum çok fazla sorun yapar mı acaba fiyatları da çok fazla değil 4500 tl ye modifiyeli bisler bulmak mümkün araca yapılan modifiye o kadardır nasıl olupta bu kadara satabliyorlar bis ler arızamı çıkartıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim Şimdiden Herkese Teşekkürler
bildiğim kadarıyla şanzımanı problemmiş... aracı durdurmadan 2 den birinci vitese atamıyormuşsun.. yolda gördüğümde ise arabayla üstüne çıkasım geliyor :D böcek gibi bişi
quote:
Orijinalden alıntı: husam74
bildiğim kadarıyla şanzımanı problemmiş... aracı durdurmadan 2 den birinci vitese atamıyormuşsun.. yolda gördüğümde ise arabayla üstüne çıkasım geliyor :D böcek gibi bişi
Bir çok araçta 2'den 1'e durmadan geçmez hatta e36 3.20i için de geçerli bu. Ara gaz verince geçiyor o ayrı.
Dostum sence 8000TLye BİS satmaya çalışsa kim alır? Bu yüzden mecbur ucuza verecek haa ucuz mu değil. Avrupada 100Euroya alırsın.
bence git şahin broadway falan bak o paraya..
fiat bis lerde sase olmadigi soyleniyor dogru mu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: ferad
fiat bis lerde sase olmadigi soyleniyor dogru mu acaba ?
şasi olmasa nasıl ayakta duracak araba ayıptır sorması? 500-600kg araba, 4 kişide binse içine 300 kg toplam 900 kg?
Selam. 1 yıl boyunca bu aracı kullanan biri olarak anlatacağım size. Araçta şanzıman gibi bir kronik sorun falan yok. Daha doğrusu aracın kronik sorunu yok :) Direksiyonu gayet yumuşak , kullanması gayet güzel ve dikkat çekiciliğinden bahsetmiyorum bile. Şahinin broadwayin lpg ile yaktığını bu araçta benzinle yakarsınız. Dilerseniz lpg ile uyumludur. Gitmez yürümez diyenlere aldırmayın hiç mola vermeden Ankara'ya gittik bana mısın demedi yeter ki motoru temiz olsun. Uygun fiyata bulursanız kaçırmayın çünkü zaten 2 silindirli motor , rektefiyesini 600e yaptırmıştım ben :) Adana - Ramazan ustaya. ( Şuan kapandı o ayrı mesele) 140 ibre var 120 görebiliyorsunuz ve 4 kisi rahatlıkla gezebilirsiniz. Yalnız bayağı abartmışsınız bu araca 4500 lira vermemelisiniz. Max edeceği fiyat 2000 tldir. O 4500 yazan arkadaşlar galiba aracı Recep Ivedik zamanındaki kadar popüler sanıyor.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
bundan 15 sene once arkadasa babası almıstı okuldan sonra dersaneye gıderken kullanması ıcın,oda benı de alır evden bız ev-dersane arasında buna bınerdık,lıse 3deydık ,işte bısıklet ıle dersaneye gitmek yerıne motosıkletten bozma buna bınerdık.evet anılarla bılırım bis'i,hele bızım evin karsısında bır de motosıklet tamırcısı vardı,ozamanlar honda kınetıc'ler meshurdu ve kiralamalarıda yapılır bolca o motorlardan gelırdı tamırcıye,onların arasında bazen bıs'lerı de gorurdum. neyse arkadas hacettepe eczacılıgı patlatmıs bende muhendıslıge gıtmıstıım,yanı bis amacına hizmet etmişti,bizi dersaneye bir an evve taşımıs derslerımıze bır an evvel konsantre etmış bız de unıversıte de ıstedıgımız bolumlere gıtmıstık.
Lisedeyken arkadaşımda vardı; genel olarak bir sorun yaşadığını hatırlamıyorum, o zamanlar 4 arkadaş rahat binerdik ama şimdi binebilir miyiz bilemiyorum :)
su kaynatıp durur
quote:
Orijinalden alıntı: lucadris24
su kaynatıp durur
Direksiyonuna oturdunuz mu hiç? Yoksa benim kullandığım bis fabrika özel üretimi miydi? :)
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
quote:
su kaynatıp durur
Direksiyonuna oturdunuz mu hiç? Yoksa benim kullandığım bis fabrika özel üretimi miydi? :)
artık hepsi ölmüştür onların temizini bulamaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
quote:
su kaynatıp durur
artık hepsi ölmüştür onların temizini bulamaz
Yapma canım kardeşim. O aracın en fazla neyi ölebilir ki? Üzerindeki motoru ve basit elektrik aksamını biliyorsun en fazla neyi ölmüş olabilir bir motor sıfırlaması bu kadar mı zor ki insanlar ölü araclarla gezsinler. 1950 model antikalar bile silah gibi bulunabiliyorsa illa ki o aracı seven , bakan , ilgilenen sahipleri olmuştur. Ki yani sonuçta en düşüğü 90 model bir araç. Bu arada konu sahibi arkadaşım ; tamam iyisin güzelsin ama bu kadar da yapma bu gibi bi araca 4500 lira para vermek mantıklı değil malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme