Şimdi Ara

FİAT ALBEA ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDESLER BENDE 2005 FİAT ALBEA 1.2 16V VAR RADYO MONO CD MP3 VAR BİLDİĞİNİZ GİBİ BU ARAÇTA FAKAT TOPLAM SES ÇIKIŞI KAÇ WATT ONU BİLMİYORUM HİÇ BİR YERDEDE BULAMADIM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR ACİL YARDIMINIZI BEKLİYORUM ÇÜNKÜ ANFİ ALICAĞIM LÜTFEN BİLGİLİ ARKADAŞLAR YARDIM ETİSN TESEKKÜLER

• arkadaslar lütfen çok acil zamanım çok kısıtlı lütfen yardım edin
  • YOKKUMU KARDESLER LÜTFEN ACİL LAZIM
  • Bi saniye anfiyle toplam çıkışın ne alakası var sen ne besliyosan ona göre git anfini al..
  • hayır yani normal orjinal wattı kaç watt onu bilmek istiyorum anfi taktırcam ona göre ek hoperlör olcam tüm çıkışları anfiye vermicem bazıları kendi wattında çalışcak ondan sordum acil yardım istiyorum lütfen kardes
  • donanim seviyesinin active yada dynamic olmasina göre 4 yada 6 hoparlör vardir.
  • benimki active 4 hoperlör var ama kaç watt çıkış gücü öğrenmem lazım acil lütfen yardım edin radyo mono cd (mp3 çalma özelliği yoq) lütfen biraz çabuk olurmusunuz arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya 10 yada en fazla 20 watt tir. orijinal hoparlörlerden cok bir sey bekleme , benim eski palioda 10 watt idi .

anfi tesisat olaylarina gireceksen direk olarak hoparlörleri atip yerlerine güzel bir seyler almalisin.
  • ok saolda bana net ve kesim sonuç lazım yoksa tekrar tesisatı sökmek zorunda kalırım lütfen kardesler net bilgisi olan varsa yardım etsin ols
  • PLS PLS PLS
  • aracın radyosuna anfiyi takmak için olduğu gibi torpidoları indirdim arac garajda öle duruyo lütfen kaç watt bilgisi olan yardım etsin acilll işe bile dolmuşla gidiom zaten torpidoyu indirene kadar 1 hafta uğraştım pls yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

aracın radyosuna anfiyi takmak için olduğu gibi torpidoları indirdim arac garajda öle duruyo lütfen kaç watt bilgisi olan yardım etsin acilll işe bile dolmuşla gidiom zaten torpidoyu indirene kadar 1 hafta uğraştım pls yardım

4X40 diye biliyorum ama inan hala ne yapacağını anlamadım orjinaller dursun bi anfi dönüştürücü al ver arka hoparlörlerden bağlantıyı anfiye paralel kullan..
  • kesinmi kardes bu bilgi nasıl fiat formuysa yuh olsun kimsenin bişi bildiği yok araba kaç gündür duruyo darma duman hoperlörlere göre watt dağıtıcam fiatcı kardes ondan önemli acil cd çaların kaç watt olduğunu bilmeden nasıl yapcam hoperlörden paralel alınca fazla verimli olmuyor kalitesi düşüyor bide öteki hoperlörein voltajını çekiyo sağlıksız olur o yüzden bana net olarak fiat albeanın radyo mono cd sinin kaç watt çıkış gücü olduğunu bilmem lazım umarım artık herkes açık ve net bir şekilde anlamıştır
  • quote:

kesinmi kardes bu bilgi nasıl fiat formuysa yuh olsun kimsenin bişi bildiği yok araba kaç gündür duruyo darma duman hoperlörlere göre watt dağıtıcam fiatcı kardes ondan önemli acil cd çaların kaç watt olduğunu bilmeden nasıl yapcam hoperlörden paralel alınca fazla verimli olmuyor kalitesi düşüyor bide öteki hoperlörein voltajını çekiyo sağlıksız olur o yüzden bana net olarak fiat albeanın radyo mono cd sinin kaç watt çıkış gücü olduğunu bilmem lazım umarım artık herkes açık ve net bir şekilde anlamıştır

Sözlerimize dikkat edelim.

ne öyle yuh olsun muh olsun.

sana cevap verilmiş.

fiat forumu diye hangi model hangi donanım araca kaç watt hoparlör takılmış bilmek zorunda değiliz.

söktürürsün hoparlörleri tipine bakar öğrenirsin.

ayrıca anfi alıyorsan standart hoparlörle ne işin var ben de çözemedim

• doğru düzgün cvp vermemişin ne öle anlamassan anlama niçin wattı sorduğumudan sanane kardesim herseye karısmak cokmu hoşuna gidiyor sen uslubuna dikkat et esas adam gibi biliosan kaç watt olduğunu söle bende tesekkür edeyim niçin ortamı geriyorsun anlayamadım herkes burda birbirinden bilgi alışverişinde bulunmalı
  • KARDES KUSURA BAKMA FENERLİYMİŞSİN FENERLİLER ARASINDA TARTISMA OLMAZ
    RPLC-OF-FNRBHC

• OOO FENETLİLER BASMIŞ BURAYI BENDE FENERLİYİM CİMBOMLULARA ÖRNEK OLALIM TARTIŞMA YOK
  • quote:

doğru düzgün cvp vermemişin ne öle anlamassan anlama niçin wattı sorduğumudan sanane kardesim herseye karısmak cokmu hoşuna gidiyor sen uslubuna dikkat et esas adam gibi biliosan kaç watt olduğunu söle bende tesekkür edeyim niçin ortamı geriyorsun anlayamadım herkes burda birbirinden bilgi alışverişinde bulunmalı

dua et fenerlisin

yuh muh gibi kelimeleri git cimbomlulara kullan.

cevap yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 4 Ekim 2006; 12:30:29 >
  • eet haklısın bu sözler cimbomlulara süylenir

• teyp 30 yada 35 watt lik beslemeye sahip ama teyp cikisiyla hoparlor cikisi arasinda fark vardir.amfi takilacaksa zaten sorun teybin beslemesi degil amfinin beslemesi. hic orjinal hoparlorlerle ugrasma 15-20 milyonluk hoparlor var. olculerine ve total cikisina gore onlere yuksek watt li kaliteli hop. al. JBL mesela.
    arkalarida kafana gore takil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.