Şimdi Ara

Fiat araçlarda ESP’yi tamamen kapatma ve el freni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar. Belki bilenler vardır 1.4 tjet grande punto aracım var. Daha önce fiat grubundan herhangi bir aracım olmadı. Aracım dynamic donanım olduğundan dolayı esp asr hill holder gibi donanımlar var. Asr konsoldaki tuşla kapanıyor. Ancak esp yi ne yaptıysam tam olarak kapatamıyorum. Sadece asr yi kapatabiliyorum. İnsigniamda traction control tuşuna uzun basılı tutunca önce tc sonra esp tamamen kapanıyor ancak bunda ne yaptıysam kapatamıyorum. Esp kapanmadığı için de seyir halinde el freni ile müdahaleme izin vermiyor. Seyir halinde düşük hızlarda bile el frenini tam dahi çeksem sanki normal frene basıyormuşum gibi tepki alıyorum. Ben bu arabada esp yi nasıl kapatabilirim ?

Okumak istemeyeneler için muhabbetin özeti şu: Fiat araçlarda esp tamamen nasıl kapatılır ?

• Ayrı bir sigortası varsa sökersiniz tamamen kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Ayrı bir sigortası varsa sökersiniz tamamen kapanır.
    Sigortayı sökersem abs ve kilometre saati de gider ben bunu istemiyorum.
  • Satip tofaş alin hem daha kisa yoldan hakk'a yürürsünüz
  • ESP Tuşu varsa basılı tutun, yoksa kapatılmıyordur sigortayı sökecek ya da yazılım ile iptal edeceksiniz. Boşuna yanlamaya çalışma zevk vermez.
  • Punto ile "seyir halinde" nasıl bir el freni müdahalesi planlıyorsunuz? Amaç ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Punto ile "seyir halinde" nasıl bir el freni müdahalesi planlıyorsunuz? Amaç ne?
    Diğer konularıma bakarsanız ben bu aracı keyif için boş dağ yollarında gazlamak için aldım. Zaten ikinci araç. Normal puntolardan da altyapı olarak farklı. Önce fren sistemini geliştirdim sırada başka şeyler var. Seyir halinde el freni çekmek ise kaymaları düzeltebilmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Satip tofaş alin hem daha kisa yoldan hakk'a yürürsünüz
    Dostum amacım önden çeker araçlar yan yan gitmek değil sen beni yanlış anlamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

ESP Tuşu varsa basılı tutun, yoksa kapatılmıyordur sigortayı sökecek ya da yazılım ile iptal edeceksiniz. Boşuna yanlamaya çalışma zevk vermez.
    Asr tuşu var sadece. Uzun süre basınca da bir şey olmuyor. Sadece asr kapanıyor. Hemen müdahale de etmiyor baya toleranslı davranıyor ama el frenine izin vermiyor. Üstteki cevapta nedenini açıkladım amacım yanlamak değil. Zaten önden çeker araba ile nasıl yanlayayım ?
  • Yanlanmaz mı yanlanır. Virajda 2,3 tık el freni ile ters hamle bi giricen bak nası yanlıyor:)
    Arka çeker gibi uzun ve keyfli olmaz ama yinede güzel keyf verir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Punto ile "seyir halinde" nasıl bir el freni müdahalesi planlıyorsunuz? Amaç ne?
    Yalansa verilen sözler inadına yansın lastikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Asr tuşu var sadece. Uzun süre basınca da bir şey olmuyor. Sadece asr kapanıyor. Hemen müdahale de etmiyor baya toleranslı davranıyor ama el frenine izin vermiyor. Üstteki cevapta nedenini açıkladım amacım yanlamak değil. Zaten önden çeker araba ile nasıl yanlayayım ?

Alıntıları Göster
    O zaman broadway alin
  • Sigortasini sokmeden tamamen kapatamazsiniz. Dugmeden sadece asr kapanir.
    Sigortasini sokerseniz araci calistiramazsiniz.
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Hayal kırıklığına uğradım. Esp açıkken el freni kullanabilmenin herhangi bir yolu var mı ? El frenini çekince sanki normal fren yapmışım gibi tepki veriyor.
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    El freni telini gerdirin bence esp’den değil o sorun. El frenini ayarlatın düzelir.
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir iki üç gün önce dik bir yerde el frenini çektiğimde araba hareket etmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.