Şimdi Ara

FIAT BRAVA'MI NISSAN ALMERA'MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BU İKİ ARAÇ HAKKINDA YORUMLAR BEKLIYORUM. KARARSIZ KALMIS BIR ARKADASA YARDIMCI OLMAK ÜZERE BU KONUYU AÇIYORUM

performans-yakıt-yoltutus-servıs üstünlüğü vede en önemlisi dıs görünüm gibi etkenler bir araya getirilip hangi araba seçimi yapılmalıdır.

brava elx modeli (1.6cc 16v)
    almera luxury (1.5cc 16v sanırım)

sizin tercihiniz nedir
    simdiden cevaplarınız için tsk ederim

EDİT(İMLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brawa -- 1 Kasım 2007; 2:36:48 >

• İkisinin de ikinci el pyasası biraz zayıf.Bence birbirine yakın iki araba.Zevk meselesi.japon sorunsuzluğunu göz önünde bulundurursak Almera,Yedek parça bolluğu,ucuzluğu servis yaygınlığı açısından da Brava tercih edilebilir.Kişisel görüşüm,Almera.
  • siyah sportif bir brava iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

siyah sportif bir brava iyi gider
    ewet siyah güzel olur ama hiç siyah brava görmedim.
    ne pazarlarda nede internet ortamında türkiyede çok az veya yok herhalde ilginç

EDİT(İMLA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brawa -- 1 Kasım 2007; 2:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brawa

ewet siyah güzel olur ama hiç siyah brava görmedim.
    ne pazarlarda nede internet ortamında türkiyede çok az veya yok herhalde ilginç

EDİT(İMLA)

Alıntıları Göster
    ben forever Brava derim Fiat ın en güzel tasarımlarından biridir stilo ve bravo ile birlikte bugün şu linea,albea gibi araçları yapacağına Brava yı güncellese çok daha iyi iş yapardı herneyse Almera da güzel ama parçası zor bulunur ve pahalıdır (amcamda primera var ondan biliyorum) Brava yı iyi bir jant ve body kit yaptırırsan tadından yenmez emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

ben forever Brava derim Fiat ın en güzel tasarımlarından biridir stilo ve bravo ile birlikte bugün şu linea,albea gibi araçları yapacağına Brava yı güncellese çok daha iyi iş yapardı herneyse Almera da güzel ama parçası zor bulunur ve pahalıdır (amcamda primera var ondan biliyorum) Brava yı iyi bir jant ve body kit yaptırırsan tadından yenmez emin ol

Alıntıları Göster
    cewaplara bakılırsa su anda fıat brava daha çok tavsiye ediliyor.

tüm arkadsalardan yorum beklıyorum
    saygılarımla

• quote:

saygılarımla

Alıntıları Göster
    ben derim benim araç nissan primera biraz fanatiklik yapayım. şaka bir yana almera daha konforlu ve donanımlı, brava ise daha performanslı olacaktır. Sorunsuzluk ibresi almera dan yana 2.el yaşlı araba alırken bu önemli bence sanayi ortamını ev ortamı gibi sanabilirsin yıpranmış bir araçla ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerten

ben derim benim araç nissan primera biraz fanatiklik yapayım. şaka bir yana almera daha konforlu ve donanımlı, brava ise daha performanslı olacaktır. Sorunsuzluk ibresi almera dan yana 2.el yaşlı araba alırken bu önemli bence sanayi ortamını ev ortamı gibi sanabilirsin yıpranmış bir araçla ...

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR YENİ YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
    HELP ME
  • quote:

saygılarımla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: brawa

saygılarımla

brava daha iyi bir seçenek.üzerinde çok iyi bir motor var.1.6 ama lancialardan kalan bir motor.motorun nefes alması ve sesi kendi sınıfı içinde harika çok seri ve performanslı. o dönemin aynı ayar motorlarına göre oldukça iyi. almerayı bilmem ama fiat brava eski dönemin iyi arabalarından biridir.yedek parça ve servis konusunda kesinlikle sorun yaşamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 31 Ekim 2007; 19:57:24 >

• quote:

ARKADASLAR YENİ YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
    HELP ME

Alıntıları Göster
    ben 1 sene brava kullandım 2001 model 51.000km ve sx di ama gereçekten 1,6 motoru ve ataklığı ile almeradan cok daha iyi olduğunu düşünüyorum. konforu da kötü değil. almere almayı brava yı saattıkdan sonra bende düşündüm yanlız 1,5 motor cok hantal kalıyor ve parcası arkadaşların dediği gibi pahalı konfor olarak da bravadan iyi olduğu belli donanımı bravadan fazla. brava da gaza basınca biraz fazla yakar ama yinede brava güzel arac

• quote:

Orijinalden alıntı: Balanced blue

ben 1 sene brava kullandım 2001 model 51.000km ve sx di ama gereçekten 1,6 motoru ve ataklığı ile almeradan cok daha iyi olduğunu düşünüyorum. konforu da kötü değil. almere almayı brava yı saattıkdan sonra bende düşündüm yanlız 1,5 motor cok hantal kalıyor ve parcası arkadaşların dediği gibi pahalı konfor olarak da bravadan iyi olduğu belli donanımı bravadan fazla. brava da gaza basınca biraz fazla yakar ama yinede brava güzel arac

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Balanced blue

yapma hocam ya konforda aradığın nedir acaba merak ettim bravaya konforuda kötü değil demişsin güldürme insanı nissanda konfor var (japon)bravada yok ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 31 Ekim 2007; 20:08:18 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Balanced blue

yapma hocam ya konforda aradığın nedir acaba merak ettim bravaya konforuda kötü değil demişsin güldürme insanı nissanda konfor var (japon)bravada yok ha

Alıntıları Göster
    brava da konfor yok demedim ki yanlız almera daha donanımlı bir arac japon otomobili olması almerayı konforsuz mu kılıyor anlamadım benim demek istediğim brava bulamayacağın özellikleri almerada bulabilirsin

• quote:

brava da konfor yok demedim ki yanlız almera daha donanımlı bir arac japon otomobili olması almerayı konforsuz mu kılıyor anlamadım benim demek istediğim brava bulamayacağın özellikleri almerada bulabilirsin

Alıntıları Göster
    o zaman donanımla konforu iyi ayıralım çünkü ikiside ayrı şeyler japon otomobilleri genelde diğer otomobillere göre motor olarak çok çok sağlam fakat konfor olarakda biraz düşüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 31 Ekim 2007; 21:49:23 >

• quote:

o zaman donanımla konforu iyi ayıralım çünkü ikiside ayrı şeyler japon otomobilleri genelde diğer otomobillere göre motor olarak çok çok sağlam fakat konfor olarakda biraz düşüktür

Alıntıları Göster
    Almera
    Triger kayışı yok zincirli...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerten

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kerten
    sanayi ortamını ev ortamı gibi sanabilirsin yıpranmış bir araçla ...

Bence nissan.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Bence nissan.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

Bence nissan.

arkadaslar araçlar aynı model (2001)
    yani yaş sorunu yok.
    yıpranma ise 2 araçta 100 bini geçmemiş durumda
    (gerçi kullanım farkı büyük etki yapar)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

quote:

Bence nissan.

arkadaslar araçlar aynı model (2001)
    yani yaş sorunu yok.
    yıpranma ise 2 araçta 100 bini geçmemiş durumda
    (gerçi kullanım farkı büyük etki yapar)

Alıntıları Göster
    arkadaşım saatığım aracım cok temizdi bir cok resmi durur yeni sahibi . güle güle kullansın ama almera ile kıyaslarsan ben brava derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balanced blue -- 1 Kasım 2007; 3:26:50 >

• quote:

arkadaşım saatığım aracım cok temizdi bir cok resmi durur yeni sahibi . güle güle kullansın ama almera ile kıyaslarsan ben brava derim

Alıntıları Göster
    HER IKISININDE KASASI DEGISIK. KONFOR VE DONANIM OLARAK BIRBIRINE YAKIN ARACLAR. AYNI KATEGORIDE OLDUGU ICIN SECIM YAPMAK ZOR. HER IKISIDE TEMIZ KULLANILDIKTAN SONRA SORUN ACAN MAKINALAR DEGILDIR. YALNIZ JAPONLARIN PARCA FIYATLARI FIATA GORE BIRAZ PAHALIDIR. BUNUN HARICINDE NISSANDA TRIGERIN ZINCIRLI OLMASIDA AVANTAJ. IKISIDE SPOR SINIFTA ARAC OLDUGUNDAN DOLAYI BEN OLSAM TERCIHIM BRAVADAN YANA OLURDU. HEM YAKISIKLI HEMDE DAHA SPORTIF

• quote:

Orijinalden alıntı: hi-jackers

HER IKISININDE KASASI DEGISIK. KONFOR VE DONANIM OLARAK BIRBIRINE YAKIN ARACLAR. AYNI KATEGORIDE OLDUGU ICIN SECIM YAPMAK ZOR. HER IKISIDE TEMIZ KULLANILDIKTAN SONRA SORUN ACAN MAKINALAR DEGILDIR. YALNIZ JAPONLARIN PARCA FIYATLARI FIATA GORE BIRAZ PAHALIDIR. BUNUN HARICINDE NISSANDA TRIGERIN ZINCIRLI OLMASIDA AVANTAJ. IKISIDE SPOR SINIFTA ARAC OLDUGUNDAN DOLAYI BEN OLSAM TERCIHIM BRAVADAN YANA OLURDU. HEM YAKISIKLI HEMDE DAHA SPORTIF

Alıntıları Göster
    tabiki brava

• quote:

Orijinalden alıntı: 61can61

tabiki brava

Alıntıları Göster
    TÜM YORUM YAZAN ARKADASLARA TESEKKUR EDİYORUM

BENİMDE AKLIMDAN BRAVA GEÇİYORDU VE SIZIN YORUMLARINIZDA BUNU ONAYLAYOR.

SIMDI MADDİ DURUMU YUKSELTİP TEMIZ BİR BRAVA ARAMAK.

ALAH (c.c) HERKESİN GONLUNE GORE VERSİN

SAYGILARIMLA...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.