Şimdi Ara

Fiat Fiyat Listesi (02.10.2019) - Ortalama 20 bin TL’lik “guncelleme” (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
51.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnanın mesajınız üzerine birkaç paragraf ile durumu izah ettim ama sonra gerek görmeyip sildim. Netice-i kelam; Araç ihtiyacınız varsa ve ille de sıfır almak istiyorsanız almalısınız, bu ülkede hiç bir zaman bir önceki seneden daha ucuza araba alamayacaksınız. Bu hayatın gerçeğidir, ha isterseniz kimse "0" araba almasın da araç firmaları batsın gibi bu ülkede hiç bir zaman gerçekleşmeyecek umutlar da besleyebilirsiniz. Tüketim ekonomisi üzerine kurulu bir ülkede, ne yapar eder tüketimi devam ettirirler.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Basit matematik hesabı yapamamışsınız o belli detayla uğraşmayayım artık.

"kimse 0 araba almasın da araç firmaları batsın" çıkarımını yazdıklarımdan nasıl yaptınız siz? Gerçekten bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz, hayır kale alıp cevap yazıyorum bende suç aslında.

"Tüketim ekonomisi üzerine kurulu bir ülkede, ne yapar eder tüketimi devam ettirirler." Şu cümlenize de kabullenilmiş çaresizlik mi diyeyim, yapılan yanlışın farkında olup kılıf uydurmaya mı çalışıyorsunuz diyeyim bilemedim. Size, sürü psikolojisini temel edinmiş, sizden adaletsizce alınan veya çalınana tepki gösteremeyecek, esen rüzgarın arkasından koşmaya meyilli dünya görüşünüzle hayatta başarılar diliyorum.
  • Bu fiyatlarda firmaların karı çok az asıl kazanan devlet. Avrupada arabalar üzerinde sadece kdv var. Parayı bayiler ve fabrikalar kazanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

1.4 fire motorlu boş paket egea'yı bir ara 60-61 bin tl'lere vermişlerdi.

bi ara bakıyım dedim 10 bin üstüne koymuşlar 70 olmuş.dedim 70 eh işte,kredi kampanyasıyla yine alıcısını bulur ancak sonra bi baktım ki 93 bin tl olmuş

hani 93 e 1.3 dizel verseler şu piyasada biraz anlayacağım fakat 1.4 atmosferik benzinli araç be kardeşim,yuh.

zaten euro 6 normlarıyla fiyatları şişirilen dizel araçları ancak ticaret yapan adam alıp binebilir.el mahkum gidip benzinli araç satın alacağız.

o yüksek fiyatlarla aşağı yukarı 10-15 yıla dizel binek otomobil kendiliğinden biter bizim memlekette.kimse satın almaz.
    liste fiyatına aldanmayın hocam, hurda indirimi vs. derken yine daha aşağı geliyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.