Şimdi Ara

Fiat Fiyat Listesi (02.10.2019) - Ortalama 20 bin TL’lik “guncelleme” (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
51.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moralinizi bozmak istemem ama

https://forum.donanimhaber.com/mercedes-benz-sl-350-r230-aldim-onerilerinizi-bekliyorum--140206614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 3 Ekim 2019; 13:14:43 >
  • ÖTV idirmi bekleyenler vardı ne oldu onlar ortada yoklar

Al sana indirim
  • şu konuda ki beğenilere bir bakın , indirim çıkmaz dedik topa tutulduk
    https://forum.donanimhaber.com/arac-aliminda-otv-indirimi-tekrar-cikar-mi--139748393#
  • Bu devirde sıfır araba alınmaz. İkinci ele devam.
  • her türlü vatandaşa kitliyorlar. siz siz olun sıfır araba almayın.
  • Kimse laga luga yapmasın.Böyle halk fazlasını bile hak ediyor.Devam fazlasıyla devam.Az güncelleme olmuş hiç yakıştıramadım.
  • 230 bini bulur artık oh oh oh çok net
  • Evet bahsettiğiniz motorlar sağlıyor. 308'in geçen yıllarda olduğu gibi Allure ya da GT-Line donanımı geliyor mu gelmiyor mu? Hayır gelmiyor bahsettiğiniz araç yeterli seviyede donanıma sahip Stil paketi. 1.5BlueHDi EAT8 GT-Line donanım gelse fiyatı kim bilir ne kadar olacak. Bende 308 sahibiyim Egea'nın ne kadar araba olup olmadığını biliyorum, iç malzeme kalitesi vasat, şasi sağlamlığı malum, sedan versiyonun hatchback versiyonundan 25 Kg daha hafif olabilmesi absürt bir durum. Bu fiyatları haketmediğini, şu an hiç bir aracın bu fiyatlara alınmayacağının farkındayım, ancak tekrar belirtiyorum çoğu yorumda bu zamların sırf faizlerden ötürü geldiğini düşünen var, ben sadece bu durumun fabrikanın üretim planlaması gereği geçilen Euro 6 normlarına uygun motorların maliyetlerinin eklenmesinden ötürü olabileceğini söyledim.Keza dizellerde Euro 6(E6B) ve Euro6d-TEMP(E6D) ünitelerde ek olarak SCR Sistemi geliyor. Maliyet harici ekstra zam olup olmadığı hakkında bir bilgim yok.

Savunduğum bir nokta var.Yalnız bu durum araçla alakalı değil, fiyat değişikliği ile alakalı 73'ten 93 olmuş dediğiniz 1.4 Easy'nin 73 binlik fiyatı Kampanya+15.000 TL Hurda Teşvik indirimi sonucunda olan fiyatı. O aracın kampanyasız liste fiyatı zaten 93 bin idi zaten, dün gece baktığım listede E6D olan 95 yada 96 bin gözüküyordu.

Fiyatlar hakkında 1.4 Easy harici bilgim yoktu ancak Eylül ayı liste fiyatları olarak şunu buldum;

https://www.sonhaberler.com/fiat-egea-2019-guncel-fiyat-listesi-haber-682330
    Fiat Fiyat Listesi (02.10.2019) - Ortalama 20 bin TL’lik “guncelleme”

Fiyatlarda artış var fakat bahsedilen kadar 20.000TL'lik bir "güncelleme" yok. Sadece insanlar Kampanya+Hurda Teşvikli fiyat yazılmadığı için karşılaştırırken o fiyatla karşılaştırıyor. Bende biliyorum herkes biliyor bu aracın bu paraları haketmediğini ama kalkıp ortada yanlış lanse edilen fiyat artışını bakın böyle değil diyince hurda savunucusu oluyoruz.

• Bu sektörler hep aynı.İş yok batıyoruz diye ağlarlar.Teşvik olunca piyasada biraz canlanıncada ilk işleri zam yapmak olur.
  • ŞAHİNLE TEMPRA DA AYNI FİYATA SATILIYORDU CHP DÖNEMİNDE

Diyen aktroller gelir şimdi.
  • egea gibi bir arabanın çok ucuza satılması akıl işi değildi zaten. adamlar tanzim satış yaptı aylarca.
  • baz donanım egea benzinli ile dizel arasında 38.000 fark mı var ben mi yanlış görüyorum?

• Dizelle benzin arasindaki 32.000tl fark araç tutarının 3te1' i demek. Bunuda konuşmak gerek değilmi?
    Sanki dizele binen cennete gidecek!
    Satarkende 32.000tl farkla satacağını sanan mallara gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Evet bahsettiğiniz motorlar sağlıyor. 308'in geçen yıllarda olduğu gibi Allure ya da GT-Line donanımı geliyor mu gelmiyor mu? Hayır gelmiyor bahsettiğiniz araç yeterli seviyede donanıma sahip Stil paketi. 1.5BlueHDi EAT8 GT-Line donanım gelse fiyatı kim bilir ne kadar olacak. Bende 308 sahibiyim Egea'nın ne kadar araba olup olmadığını biliyorum, iç malzeme kalitesi vasat, şasi sağlamlığı malum, sedan versiyonun hatchback versiyonundan 25 Kg daha hafif olabilmesi absürt bir durum. Bu fiyatları haketmediğini, şu an hiç bir aracın bu fiyatlara alınmayacağının farkındayım, ancak tekrar belirtiyorum çoğu yorumda bu zamların sırf faizlerden ötürü geldiğini düşünen var, ben sadece bu durumun fabrikanın üretim planlaması gereği geçilen Euro 6 normlarına uygun motorların maliyetlerinin eklenmesinden ötürü olabileceğini söyledim.Keza dizellerde Euro 6(E6B) ve Euro6d-TEMP(E6D) ünitelerde ek olarak SCR Sistemi geliyor. Maliyet harici ekstra zam olup olmadığı hakkında bir bilgim yok.

Savunduğum bir nokta var.Yalnız bu durum araçla alakalı değil, fiyat değişikliği ile alakalı 73'ten 93 olmuş dediğiniz 1.4 Easy'nin 73 binlik fiyatı Kampanya+15.000 TL Hurda Teşvik indirimi sonucunda olan fiyatı. O aracın kampanyasız liste fiyatı zaten 93 bin idi zaten, dün gece baktığım listede E6D olan 95 yada 96 bin gözüküyordu.

Fiyatlar hakkında 1.4 Easy harici bilgim yoktu ancak Eylül ayı liste fiyatları olarak şunu buldum;

https://www.sonhaberler.com/fiat-egea-2019-guncel-fiyat-listesi-haber-682330

Fiyatlarda artış var fakat bahsedilen kadar 20.000TL'lik bir "güncelleme" yok. Sadece insanlar Kampanya+Hurda Teşvikli fiyat yazılmadığı için karşılaştırırken o fiyatla karşılaştırıyor. Bende biliyorum herkes biliyor bu aracın bu paraları haketmediğini ama kalkıp ortada yanlış lanse edilen fiyat artışını bakın böyle değil diyince hurda savunucusu oluyoruz.
    Liste güncellenmiş tekrar, 20 bin artış doğruymuş, tekrar kontrol edebilirsiniz...
    Burda anlamadığım mesela 1.3 urban için kredili 127 bin, peşin 117 bin demiş.
    Kredili den kasıt, bu yeni kredi kampanyası ise düşük kredili kampanyanın ne Anlamı kaldı, 1.25 ten Çek krediyi aynıya geliyor.

Fiat Fiyat Listesi (02.10.2019) - Ortalama 20 bin TL’lik “guncelleme”

• Arabayı satıp Kredi çrkip eve gireyim diyordum, bu gidişle krei çekmeye gerek kalmayacak

• Gramatik kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam sonuçta euroncapten koskoca 3yıldız almış araba bu, boru mu.

• bazıları euro6 motor felan demiş, ozaman fiyat listesi de 5 ve 6 olarak fiyat girsinler veya sadece 6 yazsınlar. Sadece fiat mı euro 6 ya geçmiş

• O parayı demir yığınına dökmem hele low bir markaya hiç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.