Şimdi Ara

Fiat Fiyat Listesi (02.10.2019) - Ortalama 20 bin TL’lik “guncelleme” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
51.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatların zamlanması tabii ki kötü bir şey ancak Fiat' ın zam yapması Türk halkı için çok iyi bir durum.
    Çünkü Türkiye' deki bazı kendini arabadan anlıyor sanan tipler boş Egea' yı arabadan anlamayan kesime ''UCUZ'' kisvesi altında geçiriyordu ve yakıt tüketimi sahtekarlığı, yağ yakma, kalitesizlik gibi durumlardan dolayı üzülen taraf alıcı oluyordu.
    Artık kimse ''Egea fiyatına göre çok iyüğ abü'' diyerek kandıramayacak. (Her marka zam yapsa bile kimse bu parayı Egea' ya vermez.)
  • Eskiden 20-30 bin lira pazarlık payı koyuyorlardı artık 50 bin lira pazarlık payı var demek ki

Kim diyecem de hangi zeka yoksunu yaratık gidip fiat Reno pejo alırken liste fiyatını ödüyor ki? İnsan denmez ona.

Bu firmalar da çok iyi biliyor o arabalar o fiyatlara satılmaz ama herhalde liste fiyatına bakıp bizim arabamız değerli diye ego kasmak için yapıyorlar öyle... Ya da arada bir 30 bin lira indirim kampanyası yapmak için...
    Her halükarda çok saçma bir fiyat politikası var çoğu firmanın. Premium markalar da dahil buna. Bir tek Honda en fazla yüzde üç beş indirim yapıyor bildiğim o da bayi için bırakılan kar marjı herhalde. 128 bin liste fiyatı olan pejo 79 bine, 179 bin liste fiyatı olan Audi 110 bine satıldı zamanında...
    Liste fiyatının zerre önemi yok. Birkaç bayi ararsın verilen en düşük fiyat o arabanın satış fiyatıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TypeR_Mbt kullanıcısına yanıt
    Bu normlari Ford Focus 1.5 EcoBlue motor saglamiyor mu? Malum fiyat olarak daha ucuz da 1.6 Multijet versiyonundan.
    Veya Peugeot'nun 1.5 BlueHDI motor? 308'den de daha pahali.

190 binlik hurdayi savunmak icin odeme yaptilar mi?

• Aman bayilerimiz araç satamıyor yazık ÖTV indirilsin diye ağıt yakanlara gelsin bu zamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 3 Ekim 2019; 8:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: max0007

Fiyat listesinde ''Panda'' diye bi araç vardı 99.000 tl.idi. Yazık vallahi. Bu ne ya.

Not : Pundo'yu biliyordum da bu Panda'yı pek çıkaramadım. Ama varmış.
    Pundo diye bir model yok. Punto yu diyorsunuz galiba:)

• ulan lanet olsun ya, öyle çok şey yazasım var ki, tutuyorum içimde çünkü çok özel hayata kayacak. yazık. bu ülkede herkes tuttuğunu öpmeye çalışıyor, biz boyle bir ülkeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 3 Ekim 2019; 7:16:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde kampanyalı satış fiyatı yazardı, burada anahtar teslim fiyatı var sadece bence gerçek fiyatlar bunlar olamaz çok fazla uçuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanç verici bir olay şu fiyatlar tam anlamıyla. Yazık gerçekten.

Edit: yarın bir gün fiyatlar en düşük 120 seviyesine getirirler. Sonra hooop bi ÖTV indirimi deyip fiyatları 100 bine çekerler. Süper taktir . Ancak bizim ülkedeki nefssiz insanların yiyeceği taktik !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 3 Ekim 2019; 7:52:10 >
  • Herkes hakkettigi gibi yonetilir , cok iyi gunler bunlarrr

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatında bu yüzden yüksek yazıyor işte algı meselesi. 170 yazıyor sen 150-160 a alıyorsun aa ne güzel liste fiyatından düşük aldım diyosun ama yine geçiriyorlar. Kendini avutmaktan başka bir işe de yaramıyor bu.

Araç alacaklar ikinci el alsın diyen olmuş. İkinci eli aldığında durum farklı mı olacak sanıyorsun, ikinci elin fiyatı da sıfıra göre belirleniyor yani piyasa yine yüksek yani ödeme gücü olmayan zorda olanlar araç almaya kalkarsa yine patates olacak.. Sen ikinci el alacaksın senin arabayı aldığın kişi üzerine koyup sıfır alacak, aynı terane..

Araç baz fiyatları dövizden ötürü böyle, üzerine eklenen vergilerle satış fiyatları şişik. Çözüm? Üretim, TL değer kazandırmaya yönelik hareketler, üretim, istihdam, üretim, ihracat, üretim, vergi düzenlemesi. Ama yok neden yapılsın ki, zaten millet alıyor, kılını bile kıpırdatmadan bir araba parası vergi geliyor. Neden vergiyi düşürüp vatandaşın hayrına bir gelişme yapılsın ki?

Araç alacaklara başarılar..

Hayırlısı..

• Ohaaaaaahaahahahaahhahahahha

• Sepette %50 yapacaklar galiba

• Ötv indirimi hazırlığı gibi duruyor. Tamam paramız değersiz, dizel maliyeti arttı, kur vs. Ama bu oranda zam haber alınmış Ötv indirimine hazırlık bence.

• Kimse almayacak, boykot edecek. Ama bu millet en kötüsünü hak ediyoruz. Hersey müstehak

• TypeR_Mbt kullanıcısına yanıt
    1.4 easy 73 binden 93 bine çıkmasının nedeni bu mu maaliyet 20 bin mi arttı nedir ? Ya bırakın Allah aşkına

• yuh be yazıklar olsun şu fiyatlara
  • Ha ha ha! EGEA'ya 190 bin???? Kolay gelsin arkadaslar. Guzel si(l)kme taktigi.

• En temiz hareket boykot etmektir :) 1 günde 20k zam nedir?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.