Şimdi Ara

Fiat Fiyat Listesi (02.10.2019) - Ortalama 20 bin TL’lik “guncelleme” (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
51.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Egealarin otomatik vitesi Hangisi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çatır çatır satıyor adamlar. Satamasalar ya indirim yapmak ya da iflas etmek zorunda kalırlar.

Milletimiz varını yoğunu satıp araba alıyor. Sonra evini arabasını satıp ayfon alıyor. Son ayfon'unu satıp dışarda yaşıyor
  • Nakit parasi olani resmen enayi yerine sokturuyorlar ...
  • (sözde) yerli alın diyenleri görelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuatk78

Bu Egealarin otomatik vitesi Hangisi oluyor
    Benilzinliler 6 ileri tam otomatik
    Dizel 6 iler çift kavrama dct

• Daha 10 gün olmamıştır liste fiyatına bakıyordum 83 mü 86 bin mi neydi egea 1.4 95 hp düşünüyordum 95 bin tl olmuş yuh artık ya. Faizler düşük olsa ne olur şu fiyatlara baksanıza. Olmaz böyle şey

• Şu fiyatlara bak, yazık günah.. 179 bine Fiat hahaha..

• Geçen youtube da reklamını gördüm fransa da 12,000 bin euro muş :) Araba için yanlış memlekette doğduk anlaşılan.
  • Yaptığınız tesviğede yonettiginiz ekonomiye de ulan millet en azından 3e 5e bakmaz eski araçlarını peşin sayar krediden yararlanıp yeni araç alır diye düşündük ama gördük ki 2.ellerde fiyat sisirmeye devam ediyorlar. Ihtiyaci olan 2.el alsın diyenler biz niye bunların sıfır alacağı aracın açığını kapatalım şimdi.

• Yaptığınız tesviğede yonettiginiz ekonomiye de ulan millet en azından 3e 5e bakmaz eski araçlarını peşin sayar krediden yararlanıp yeni araç alır diye düşündük ama gördük ki 2.ellerde fiyat sisirmeye devam ediyorlar. Ihtiyaci olan 2.el alsın diyenler biz niye bunların sıfır alacağı aracın açığını kapatalım şimdi.

• Egea'da 1.6 etorq kalkmış. 1.4 multiair gelecek mi?
  • 1.4 fire motorlu boş paket egea'yı bir ara 60-61 bin tl'lere vermişlerdi.

bi ara bakıyım dedim 10 bin üstüne koymuşlar 70 olmuş.dedim 70 eh işte,kredi kampanyasıyla yine alıcısını bulur ancak sonra bi baktım ki 93 bin tl olmuş

hani 93 e 1.3 dizel verseler şu piyasada biraz anlayacağım fakat 1.4 atmosferik benzinli araç be kardeşim,yuh.

zaten euro 6 normlarıyla fiyatları şişirilen dizel araçları ancak ticaret yapan adam alıp binebilir.el mahkum gidip benzinli araç satın alacağız.

o yüksek fiyatlarla aşağı yukarı 10-15 yıla dizel binek otomobil kendiliğinden biter bizim memlekette.kimse satın almaz.
  • Abiler kimse kusra bakmasında bu adamlar demekki her türlü kazanıyor. Bu ay satışlar otomobil için %101 artmış. Bu adamlar niye düşürsün. Geçen ay sattı satacaklarını yarın indirim yaparlar 5 bin millet cuk düşer.Bu adamlarda bizden biri sonuçta milleti biliyor. Geçen sene 130 a fazla diyen adam bu sene dahada artacak alalım diyip 160a aynı aracı alıyor :D Bunu biz biliyoruzda bu adamlar bilmiyor mu. Benim aklıma takılan bu adamlar bu parayı nerden buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

Egea'da 1.6 etorq kalkmış. 1.4 multiair gelecek mi?
    1.4 gelmez

Makyajla 1.0 veya 1.3 turbo gelir diye düşünüyorum

Fca grubunun yeni motorları

• quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

Kimse gidip almasa da ellerinde patlasa şu şişirdikleri fiyatlar.
    Hep aynı geyik
    Kimse gidip almasa zararına amme hizmeti olsun diye 10000 den verecek dimi

Farkında değilsiniz zaten kimse gidip almıyor bir elin parmakları dışında

Uyanın araba fiyatı her boku ithal olup burada sadece montajlandığı için pahalı elalem alıyor diye değil

• Fiyatlar düzenlenmiş şuan daha ucuz
    https://kampanya.fiat.com.tr/Pdf/Fiyatlar/OtomobilFiyatListesi.pdf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea dizel alanlar resmen enayi.

1.3 mjet fire 114k

Yeni 500 L Popstar 1.3 M.Jet 95 HP Dualogic/Otomatik 116k

Ayrıca 38k dizel benzinli farkı. Arabanın benzinlisi 76k. Yani yarısı kadar dizel farkı+fire motor. Kısaca dizel motorun maliyeti 1.4 fire motor+38k

• Şu tenekeleri araba diye millete satıyolar.
  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    Valla üşenmedim baktım, Ekim 2017 de usd kuru 3,57 imiş, şu an 5,75 yani %61 artış olmuş. Ama arkadaş ne diyor, 97 bin tl ye aldığı araç 170 bin tl olmuş. Yani %75 artış olmuş. Arkadaş "0" araç almakla hata etmemiş demek ki.

Ha bu demek değil ki, olan biteni tasvip ediyorum, ekonomimiz çok iyi v.s. v.s. Gelişmiş bir ülkede ne döviz ne de ürün fiyatları bu şekilde artmamalı. Ama zaten dediğiniz gibi 3. dünya ülkesi olduğumuz, ekonomimiz zayıf ve kırılgan olduğu için ve daha tonla olumsuz örneğe sahip bir ülke olduğumuzdan artık hiç bir şey şaşırtmıyor.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Bir müşavir olarak, o dönemden bu döneme döviz mevduat getirisini hesaplayamadınız tabi. Ayrıca yine yazdık, o arkadaşta yazdı, dizellere 6d normu ekstra zam olarak yansıdı; benzinliye bu hesabı yapın da ayrı bir görelim; daha ne yapalım berata anlatır gibi mi anlatalım... Hayır 1+1'in 2 olduğunu abaküsle mi gösterelim gerçekten şaşırıyorum.

Siz de aldınız Egea yakın geçmişte, yaptınız mı hiç hesap merak ediyorum.

Velhasıl sıfır araç almayın söylemini değer kazancı üzerine de kurmuyoruz. Odak noktamız; ülke ekonomisinin gidişatı. Eleştirim de açık; orta ve düşük gelir grubuna sahip kişiler üzerinden toplanan vergiler ve ekonomi zora girdikçe yine aynı grubun harcama kalemlerinden toplanan vergilerde yapılan artış ile alım gücünün sürekli olarak düşürülmesi. Buna bir tepki gerek ve bu tepki net bir duruşla sergilenebilir. Her gelir grubunda bulunan kör bir tabaka var, zaruri olmayan harcamalarını siz ve cevap verdiğim kişiler gibi hesaplayan. Hükümet de sağolsun bu tabakanın eğilimine göre politikalarını düzenliyor ki gün geçtikçe kötüye gidiyoruz böyle böyle. Daha çok yazasım var da nasıl olsa farkında olanlar zaten benim ki düşünürken, diğerleri sağına soluna bakmadan ne saçmalıyor bu diye düşünecek...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.