Bildirim
fiat linea 2011 alacağım yardım lütfen
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu bilgisi olan? -
lineaya verilen her kuruş haramdır -
ne kadar bir fiyata alacaksın? 30.000'den fazlaysa alma bence. başka araçlar alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 23 Mayıs 2012; 18:56:53 > -
1,3 multijet için bütün deneyimlerimi anlatabilirim uzak dur :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
ne kadar bir fiyata alacaksın? 30.000'den fazlaysa alma bence. başka araçlar alabilirsin.
28.000 kadar. -
quote:
HoLiGaN!
dostum neden uzak durayım evet 1.3 multijet ne sorunlar yaşadın? -
quote:
Orijinalden alıntı: HoLiGaN!
1,3 multijet için bütün deneyimlerimi anlatabilirim uzak dur :)
dostum evet 1.3 multi jet neden uzak durayım sen ne sorunlar yaşadın? -
quote:
Orijinalden alıntı: coomedy
beyler 2011 model fiat linea alacağım ama bu araç hakkında hiçbir bilgim yok sizce nasıl? tavsiye eder misiniz? bilgisi olan yardım edebilecek olan var mı?
aman abi sakın bulaşma 2011 model şahin onlar onun yerine 2. ele bak sen -
Piyasada dolaşan linea'ların iddia ediyorum %80'i ilaç mümessislerinin. Resmen arabayı hunharca kullanıyorlar. Mazot felan nasıl olsa şirketten.
Ama bence yinede içi iyi. Reno symbol'den felan gayet rahat bir iç mekanı var. Ayrıyetten 1.3'tü herhalde motoruda fazla yakmıyordu.
Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. -
1.3 fiat multijet motoru taksici esnafı adam gibi kullanırsa 800.000 km bi lira masraf yapmadan kullanırken birilerinin multijete laf atması cahillikten başka bir şey değildir şimdi kimse bana ukalalık yapıp multijeti kötülemesin ki ben 2004 albea 1.3 m.jet e 3 kere motor yaktırdım rektifiye yaptırdım 2 kere turbo değiştirttim he motormu dandikti bence bnm babama çok bile dayandı adam 2 kere alttan aracı vurup yağ pompası kırık halde sürerken motor yatak sardırdı 3 kere benzin aldı öylece sürdü arabayı enjektörlerden tut pistonlara kadar patlamadık yer kalmadı ama öğrendi sonunda 1.6 doblo multijet aldı maşallah 40.000 km tık demedi araba yağını eksiltme suyunu eksiltme ve arabayı alttan bi yere vurma multijeti motor yönünden tövbe tamire götüremezsin tabi mümmessillerin kullandığı araçları bilemem zira onlar yolda çukur kaçırmaz sanrım bütün puanları toplarlar
-
arkadaşın dediği gibi 2011 model şahin=linea hiç bi fark yok.28.000 bahsediyorsan daha kaliteye yönel :) -
eğer kırk yılda bi kere bincem diyorsan,
iki kişi bincez diyorsan,
uzun yol yapmam diyorsan,
alabilirsin :)
Gelelim araca.8kmden elimize geçti şu anda 40.000 kilometredeyiz.(bana ait değildir ama ben daha çok kullanmışımdır :) ) Araç 1.3 2 kişiden fazla binersen sakın yokuş çıkma.Çıkmaz :) Hele hele yokuşta kalkmaya hiç çalışma kalkmaz stop eder kalırsın :) Yokuşlarda devirini alsın araba ikinci vitese atiyim dersen o mazot ibresi bi anda bikaç cm kayar :) 2 saat kullan üç gün kullanmış kadar yorar.Hantaldır.İç aksamı desen bu kadar dandik bi malzeme olamaz.35.000de iç lambaları patladı radyo çekmiyor artık :) aklıma geldikce yazarım aman uzak dur.
edit: Menzil,gidilen yol vs bi kere doğru gösterdiğini görmedim :)) çin malımıdır nedir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık_Uğur -- 23 Mayıs 2012; 23:56:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: snnoslm
1.3 fiat multijet motoru taksici esnafı adam gibi kullanırsa 800.000 km bi lira masraf yapmadan kullanırken birilerinin multijete laf atması cahillikten başka bir şey değildir şimdi kimse bana ukalalık yapıp multijeti kötülemesin ki ben 2004 albea 1.3 m.jet e 3 kere motor yaktırdım rektifiye yaptırdım 2 kere turbo değiştirttim he motormu dandikti bence bnm babama çok bile dayandı adam 2 kere alttan aracı vurup yağ pompası kırık halde sürerken motor yatak sardırdı 3 kere benzin aldı öylece sürdü arabayı enjektörlerden tut pistonlara kadar patlamadık yer kalmadı ama öğrendi sonunda 1.6 doblo multijet aldı maşallah 40.000 km tık demedi araba yağını eksiltme suyunu eksiltme ve arabayı alttan bi yere vurma multijeti motor yönünden tövbe tamire götüremezsin tabi mümmessillerin kullandığı araçları bilemem zira onlar yolda çukur kaçırmaz sanrım bütün puanları toplarlar
-
28 bin civarına 2012 2013 linea verselerde alınmaz bence. o paraya 2004 2005 honca civic al sorunsuz binersin, ha 2004 modele 2011 model diyceksiniz ama honda kalitesinden bahsediyoruz burda kilometresi düşük bi araba bulabilirsen gayet güzel olur.. + 1.3 motor az yakar diyosunda yokuşlarda arabadan inip yürüsen daha az enerji harcarsın -
araba konusu için yanlış yerdesin
konu dışı özele değilde otomobil bölümüne yazsan çok daha mantıklı olumlu cevaplar alırsın -
Şu an şirket aracı olarak babam linea kullanıyor, araba ile ilgili bilgi vermek gerekirse;
-Albea'dan sonra Linea'ya geçince biraz konfor arttı,
-Araba iyi kalkışları var fakat vitesi pek hoşuma gitmedi,
-Arabayla 120'nin üzerine çıkınca arabaya güvenemiyorsun, kemerleri her zaman takın, yemin ediyorum ben taktım diye hayatım kurtuldu,
-Çok geniş bir araç,
Fiyatına göre alınabilir, tercih edebilirsiniz. Fakat airbag en az 4 olsun, sıkıntı çıkmasın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X