< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
beklentiniz yüksek değilse dizelleri işinizi görür, aynı paraya daha oturaklı arabaların çöpünü veriyorlar,
Yol tutuş 110 a kadar selefindeki araçlar gibi sıkıntı çıkarmıyor Düşük hızlarda fren mesafesi iyi ama biraz süratiniz varsa arabanın önü sapıtıyor Aracın önü geniş torpidodan dolayı dar bu biraz şöförü sıkıyor Bu grup hiç bir arabadan olağan üstü ses yalıtımı konfor beklemeyin derim Yakıt ben uzun yolda ortalama hızlarda 5,5 civarında tüketiyordum ,110 u geçerseniz yakıt bayağı yükseliyor Kronik benim gördüğüm amortisor takozları ses yapıyor Arabada beni en çok rahatsız eden şey şehir içi manevrada turunun çok kötü olması Kısaca bana göre sadece ulaşım aracı zevk vermiyor kullanırken ama sorunda çıkarmıyor . Aynı paraya 15 yaşında araba almaktansa 5 yaşındaki lineayı almak çok daha mantıklı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 5 Şubat 2020; 12:32:3 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 5 Şubat 2020; 12:31:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 5 Şubat 2020; 12:31:34 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|