Selamlar Arkadaşlar Marea için arka cam önüne MDF kestirmek istiyorum. Eskiden Doğan-Şahin grubu araçlar için hazır MDF ler satılırdı.Fiat Marea için de hazır bulabileceğim bir yer biliyormusunuz? İkinci el bulabilsem de olur tabi. Bir de fiyat konusunda bilgisi olan var mı? Ne kadar para eder? Ankara ya da İstanbuldan alabilirim.
hocam Ankara'da yenimahellede çağ oto müzik var. aynı cadde üzerinde melodi kardeşler var. ve daha bir çok setçi. onlara uğrarasan yardımcı olacaklardır. fiyat olarak tam bir şey bilmiyorum ama, çağın telefonunu bulabilirsem yazıyım. bi arıyım kartını
cag_kicker@hotmail.com telefonunu bulamadım ama msn ni buldum. mail atarsan cevaplar muhtemelen
quote:
Orjinalden alıntı: street_cops
cag_kicker@hotmail.com telefonunu bulamadım ama msn ni buldum. mail atarsan cevaplar muhtemelen
Teşekkürler yardımların için.Yarın o tarafa uğrayıp sorucam.
türkiyenin ilk pandizot ustası ile ortak çalışıyorum.istanbuldayım görüşmek istersen msn adresim imzada referans istersen resimli fiberglass kabini konuya bak yaptığımız işlerin resimleri en altta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme