Şimdi Ara

fiat marea mı albea mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a. araba almayı planlıyoruz inşallah marea mı albea mı
    marea: konfor,güvenlik,yol tutuş,geniş olduğu için
    albea: az yakıt sorunsuz motor,parça fiyatları

marea 1.6 elx albea 1.3 multijet olacak 5 kişilik aileyiz şehir içi kullanacağız ama yılda 7 8 defa memlekete giderim bütçe 15 belki 16 ya çıkabilirim şimdiden teşekkürler

• Kesinlikle Marea. Yakiti icin konusuyorum, sehir ici albea ile 6 litre yakarsin ortalama , 24 kurus yapar, marea ile 11 yakarsin ortalama , Lpg ile 24-25 kurus yapar.
    Yani yakit olarak ayni.Geri kalan herseyde marea , albea ile mukayese edilmez.Parca fiyatlari mareada da ucuzdur, ayrica internette severleri , gonul verenleri boldur.Sanayiye gitmeden evde cozersiniz cogu sikintiyi.
    15-16 ya Liberty de bulabilirsiniz , biraz daha dikkatli bakin, marea alirken sofor tarafi paspasin alti islaniyor mu ona dikkat edin.İslaniyorsa almayin.Klima calisiyor mu ona bakin, cekisi vs nasil bakin, anormal seyler olmasin aracta. Almisken temiz olsun.
    Albea yi mumkunse aklinizdan cikarin.Aile arabasi olacaksa marea olmasi lazim bu iki secenekten.Uzun yolda yoltutusuyla , gerek performansiyla , her turlu marea sizi memnun eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu nick uyumsuzluğu yakışmadı. =)
  • O paraya alinan albeadan hayir gelmez. Geriye marea kaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 20 Ağustos 2015; 18:42:00 >
  • marea daha iyidir
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    furkan kardesim marea konusunda bilgin var herhalde önceki arabam 2002 albeaya 6 kişi bindik köye gitmiştik marea alçak diyolar uyuz tümseklere vurur geçersin tutulmuyo bakımlı marea bile seni yolda bırakır diyolar bizim aile hep albea araçlarımız oldu marea yı ilk ben alacağım çok yabancıyım kusura bakma
  • Marea c albea b segmenti herşey ortada . yakıt ayn . Gerisi marea. Albea almanın pek mantığı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O paraya şu aralar temiz albea bulmak zor olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelirim 1.400 tl buna göre sorun çıkarmayan araba tavsiyeniz ne olurdu inşallah kışa girerkene alacağız
  • bence mercedes c serisi

• Temizinden Marea denk getirirsen ileride Marea sevdalısı olursun. Ve çoğu araç Marea'dan aldığın zevki vermez. Bu kadar net söylüyorum
  • O BİR HONDA SEVER O kullanıcısına yanıt
    Estagfirullah , Hocam 4 yildir Marea Kullaniyoruz. Turkiyenin cogu yerine gittik, 50 bin km yol yaptik , 5 yetiskin +1 cocukla yaylaya ciktik, sadece kamyonlarin gittigi yoldan.Defalarca yaylaya ciktim, ava gittim bolu daglarina.Kolay kolay alti surten bir arac degil, ben hic surtmedim o sartlarda mesela.Ki o yollarda ben haric arabasiyla gezen , 2-3 kisi.Gerisi hep kamyon -dozer.Dusunun yollarin halini.
    Yolda birakma olayina gulup geciyorum.Sadece marea degil, bakimli hic bir araba yolda birakmaz .Ben hic yolda kalmadim.1 kere sogutma sisteminin hortumu catladi, o da benim arabanin suyunu koymayi unutup 2 hafta susuz dolasmam yuzundendi. Oyle agir arizalar cikaran bir arac degil marea.Simdiye kadar cikardigi arizalarinda neredeyse hepsinin cozumunu internette bulabilirsin, ben oyle yapiyorum.www.mareaturkiye.com da bu arabanin aşiklari var , her turlu ariza/ sikinti / merak konusunda yardimci oluyorlar, aklinizda bulunsun.
    Akrabalarinizin goruslerine bakmayin.Marea turkiye de degeri bilinmeyen , fiatin badir arabalarindan. Marea /Stilo/Brava ayni kaderi paylastilar.Ben arabayi almadan once bana marea alinir mi, arabadan anlayan marea almaz , ben de seni arabadan anliyorsun zannettmistim diyenler oldu.Dinlemedim , gitik aldik arabayi, 180 derece donduler, marea almayi dusunmeye basladilar ciddi ciddi.

• Marea daha üstün bir araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize teşekkür ederim oyumu 1.6 liberty den yana kullanacağım inşallah bütçem buna uygun hepinize tekrar teşekkür ediyorum
  • ARACI ALDIK takas yaptık benimkini 14.500 mareayla kafa kafaya takas yaptık araç 1.6 16v 103 hp marea elx 2001 model 129binde değişen yok tamponda boya varmış.
    1.yol tutuş çok iyi virajda biraz yatıyor ama albeadan sonra yola yapışmış gibi geldi
    2.fren albea hemen tepki veriyordu ama marea alışamadım az basıyorum araba yere zımbalanıyor çok basıyorum abs devreye giriyor biraz zorlanacağım herhalde
    3.yakıt bizden önceki sahibi yemin etti uzun yolda 90 gittiğinde 170 kr kadar iniyormuş sadece bize sakın ha trafikte sert kullanma abartısız 300 kr yakarsın demedi deme dedi adam
    4.performans önceden bravaya binmiştim 5.vites 3000 devir 100 yapıyodu marea 110 gibi uzun yolda rahat ediyor insan
    5.uzun yolda verdiği rahatlık mükemmel evimdeymişim gibi
    6.14.500 tlye donanım mükemmel her şeyi otomatik inşallah arıza vermez
    7.araç benim için güvenli arabayı bugün aldık araba cam krikosu arızası verdi adam ilk defa oluyo dedi ben yaptırırım dedi servise gittik kapıda kolum gibi çelik bar var hayrete düştüm fiat güvenliğe önem veriyo muydu diye
    8.parçası ucuz sanıyodum kesinlikle değil cam krikosu her şey içinde 650 tl serviste yapıldı

SONUÇ: herkese tavsiye ederim bana bu aracı aldıranlardan ALLAH RAZI OLSUN ucuza fiatın kaliteli arabasına biniyorsun paranın hakkını tamamen veren araç dar gelirlinin mercedesi

MAREA :

• quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

ARACI ALDIK takas yaptık benimkini 14.500 mareayla kafa kafaya takas yaptık araç 1.6 16v 103 hp marea elx 2001 model 129binde değişen yok tamponda boya varmış.
    1.yol tutuş çok iyi virajda biraz yatıyor ama albeadan sonra yola yapışmış gibi geldi
    2.fren albea hemen tepki veriyordu ama marea alışamadım az basıyorum araba yere zımbalanıyor çok basıyorum abs devreye giriyor biraz zorlanacağım herhalde
    3.yakıt bizden önceki sahibi yemin etti uzun yolda 90 gittiğinde 170 kr kadar iniyormuş sadece bize sakın ha trafikte sert kullanma abartısız 300 kr yakarsın demedi deme dedi adam
    4.performans önceden bravaya binmiştim 5.vites 3000 devir 100 yapıyodu marea 110 gibi uzun yolda rahat ediyor insan
    7.araç benim için güvenli arabayı bugün aldık araba cam krikosu arızası verdi adam ilk defa oluyo dedi ben yaptırırım dedi servise gittik kapıda kolum gibi çelik bar var hayrete düştüm fiat güvenliğe önem veriyo muydu diye
    8.parçası ucuz sanıyodum kesinlikle değil cam krikosu her şey içinde 650 tl serviste yapıldı

SONUÇ: herkese tavsiye ederim bana bu aracı aldıranlardan ALLAH RAZI OLSUN ucuza fiatın kaliteli arabasına biniyorsun paranın hakkını tamamen veren araç dar gelirlinin mercedesi

MAREA :

Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

ARACI ALDIK takas yaptık benimkini 14.500 mareayla kafa kafaya takas yaptık araç 1.6 16v 103 hp marea elx 2001 model 129binde değişen yok tamponda boya varmış.

MAREA :

hangı sehırden aldınız hayırlı olsun fıyatı normal ınternette ucuranlara bakmayın ederı budur yalnız dar gleırlının mercedesı degıldır parcası cok zor bulunur arka stop lamnasının tanesı 270 tl dır o da cıkmadır

• teşekkürler daha iyisi sizin olsun
    stop far 270 tl mi fiat arabası dedim pek parçayı takmadım doğrusu marea nın tüm parçaları böyle mi bide abs çok çabuk devreye giriyor neden olur lastik durumu idare eder 4 mevsim
  • Lastiklerin eskimiş ise dişli görünse bile kayar buda absyi devreye sokar

• ankara pursaklardan alındı emekliden bugün ilk kazayı yaptık inşallah ışıklarda yine fren sorunu
    az basıyım derken yine araba sert biçimde durdu arkadan focus tıklattı
    focus arkadan vurduğu için kaput büküldü farın camı çatladı bu kadar benimkinde tamponda çizik bide tamponda fosfor vardı o kırıldı tutanak tutulmadı... nolur nolmaz diye sanayiye gittik tampon demirinde bişey yok tampon boyandı ALLAH kimseye kaza bela vermesin banada inşallah başka kaza yapmam
    FOCUSUN FARI :270 TL
    MAREANIN MERCEKSİZ :250 MERCEKLİ:345 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.