Şimdi Ara

Fiat Palio 1.2 tamir ücreti sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabam 130000 de, 2 hafta önce Fiat servisinde bakıma girdi triger kayışı hariç bütün değişmesi gerekenler değişti (yağ su buji filtreler) haliyle bu biraz ağır geldi bana Triger değişimini dışarda yaptırırsam daha ucuz olacağı kanısını forumu okuya okuya edindim ve tanıdığım güvendiğim birinin tavsiyesi ile onun çok güvendiği bir ustaya il defa arabayı verdim. Serviste söylememişlerdi ama triger kayış muhafaza kapağının tırnakları kırılmış onunda değişmesi gerekti (gitmeden önce baktım kırıktı adam kırmamış yani )sadece kapak için (orjinal parça taktı) 70YTL! aldı arkadaş, toplamda triger ve kapak işine 225YTL verdim sizce tanıdık olmasına rağmen bi uçukluk varmı fiyatta yoksa ugunmudur içime oturdurda siz ne dersiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotech -- 4 Ağustos 2006; 11:42:38 >

• Arkadaşlar bi yorum yapın lütfen ya
  • Kardeş Tofaş servisi telefonla arayıp işçilik içinde triger değişim fiyatını sor.Bu şekilde için rahatlar sanırım.Ama fiyat yüksek geldi bana
  • Serviste sadece triger değişimi için işçilik dahil 200YTL ye yakın bir rakam geçiyo, bide bunun üstüne bahsettiğim kapa var kapağı ben orjinal 70 e aldım ama serviste o da 80 miş, işçilik hariç tabi ama forumda 100YTL ye triger değiştirenler vardı o yüzden bana da pahalı geldi, servisten ucuza çıktı tabi o ayrı
  • taş çatlasa 250 oda balata yağ filtreler dahil
  • ucuz ,11-12 milyarlık arabanın bakımları 200-300 tutmuş para değilki,üzülmene gerek yok sadece triger için oparaları veren var.
  • servisten daha ucuz olacağı kesin ama iyibi usta bulmak lazım oda zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış anlamışsın/okumuşsun 225 YTL triger değişimi ve muhafaza plastik kapağı için verdiğim miktar dediğim gibi sadece kapak 70YTL idi!

quote:

Orjinalden alıntı: alfaturk

taş çatlasa 250 oda balata yağ filtreler dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

Yanlış anlamışsın/okumuşsun 225 YTL triger değişimi ve muhafaza plastik kapağı için verdiğim miktar dediğim gibi sadece kapak 70YTL idi!

quote:

işçilik biraz fazla almış olabilirler.o da tahminimce kapak yüzünden

baştan çıkıcak tahmini fiyatı söylüyorlar

palio zaten yedek parçası en uygun araçlardan biridir.dışarda 30-40 milyon ucuza yaptırabilirdin mesela.

130.000km de zorunlu triger değişimi dışında arızan yok .daha ne olsun.

güle güle kullanmaya devam et.

• malatya servisi bende işçilik almıyor da o bakımdan
  • quote:

malatya servisi bende işçilik almıyor da o bakımdan

alıyodur alıyodur
  • Arkadaşlar çoğunuz düzgün okumamış ne yazıkki, burda yetkili servisten bahsetmiyorum, dışarda bir ustaya verdiğim para bu yorum yapacak arkadaşlar lütfen ilk postumu okusun aralar karıştı iyice

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Yanlış anlamışsın/okumuşsun 225 YTL triger değişimi ve muhafaza plastik kapağı için verdiğim miktar dediğim gibi sadece kapak 70YTL idi!

quote:

palio zaten yedek parçası en uygun araçlardan biridir.dışarda 30-40 milyon ucuza yaptırabilirdin mesela.

• quote:

Arkadaşlar çoğunuz düzgün okumamış ne yazıkki, burda yetkili servisten bahsetmiyorum, dışarda bir ustaya verdiğim para bu yorum yapacak arkadaşlar lütfen ilk postumu okusun aralar karıştı iyice

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

iyi o zaman 30-40 milyon kazık yemişsin.

ama sen yine de bardağın dolu tarafını gör.araban 130bin de ve başka masrafı yok.

üzülmek yerine bence sevinmelisin.

• bence gayet uygun.

daha ne olsun bundan iyisi şamda kayısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.