Şimdi Ara

Fiat Punto Evo alınır mı? (Ötv İndirimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, özürlü indirimli yani ötv indirimli 5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC S&S (full) almak istiyorum. Araç için ötv indirimli olarak 32.500 fiyat aldım. navigasyon ve kaskoda eklendiğinde 34.000 TL. Sıfır faiz avantajı ile 20.000 için 24 ay sıfır faiz avantajından yararlanabiliyorum. ilk aracım olacak ve dizel otomatik olması şart. Ancak dualogic vites hakkında endişelerim var. Aracı 5 yıldan önce satamıyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akustix -- 20 Mayıs 2012; 16:00:29 >

• yokmu bu aracı kullanan :(
  • dualogic vites alacagına hiç alma daha iyi...Tam otomatik sanzımanlara bakmanı siddetle tavsiye ederim...
  • Size dizel aradıgınızı bile bile Suzuki Swift öneririm. çünkü 5 sene binicem demişsiniz japon arabası sorun çıkartmaz hiç değilse...

1.2 AT

Şehir İçi 6.8
    Şehir Dışı 4.9
    Karma 5.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustix

Merhaba arkadaşlar, özürlü indirimli yani ötv indirimli 5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC S&S (full) almak istiyorum. Araç için ötv indirimli olarak 32.500 fiyat aldım. navigasyon ve kaskoda eklendiğinde 34.000 TL. Sıfır faiz avantajı ile 20.000 için 24 ay sıfır faiz avantajından yararlanabiliyorum. ilk aracım olacak ve dizel otomatik olması şart. Ancak dualogic vites hakkında endişelerim var. Aracı 5 yıldan önce satamıyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. tşkler...

Hocam gayet güzel tercih. Aracı performanslı kullanma gibi bir alışkanlığınız yoksa dualogic vites kullanım esnasında rahatsızlık oluşturacak bir durum yaratmaz. Onun dışında sorun çıkarma ihtimali ise herhangi bir otomatik vitesli (tam otomatik ya da çift kavrama) daha fazla değil.

Alın, güle güle binin.. Pişman olmazsınız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Fiat Egea alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.