Şimdi Ara

Fiat Punto Hakkında Deneyimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 ay kadar önce ilk aracım olan 2011 Punto 1.3 MJET aldım. Araç hakkında bazı kronik problemleri olduğu doğru fakat bu fiyat aralığında model,motor ve konfor açısından sahip olunabilecek çok iyi bir otomobil.

Yakıt olarak:
    Şehir içi ortalama 5.7/6.2
    Şehir dışı ortalama 5,0/5,4 yakıt tüketimi görmekteyim.

Almayı düşünen arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz0618 -- 25 Ekim 2019; 15:16:10 >

• City mode arızasını serviste mi yaptırdın yoksa dışarda mı kaça patladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Çok şükür city mod arızası vermedi,sargı sorunu verdi sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0618

Çok şükür city mod arızası vermedi,sargı sorunu verdi sadece.
    Bende satmadan önce çıkmıştı alıcı bilerek almıştı airbag şişmesi varmıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Airbag şişmesi ufak şekilde var.
    Puntoların %95 inde var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz0618 -- 25 Ekim 2019; 16:23:3 >
  • ş.içi 6 lt çok değil mi ? Mazot 6.60 bu durumda 42 krş ş.içi çok değil mi b segmenti bir araca göre ?
  • Ben 4 sene Grande Punto 2011 model Dynamic + Stil paket + Konfor paket kullandım.

City modunu hiç kapatmadım. Hiç bir problem yaşamadım. Söylenen diğer kronik arızaları da yaşamadım.

Çok daha üstün araçlarım oldu fakat yeri benden ayrıdır. 4 sene yağ su bir defa da akü dışında masrafı olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW TİGUAN HAKKINDA HERŞEY
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Günlük iş yerine gidiş geliş mesafem toplam 12km ve trafikli bir güzergah olduğu için sanırım biraz yüksek gösteriyor. Şehir dışına çıktığımda 5,0 4,8 gibi rakamları görüyorsunuz.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Malesef kronik arızaları bir çok kişi yaşıyor siz şanslı olanlardansınız. Araç gayet güzel ben memnunum fiyatına göre bir araç tabiki gidip 40-50 bin tl'yi 2004-2007 araçlara vermektense donanımlı bir punto 2011-2015 arası f/p aracı.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    1.3 ondan 1.3 ler hep fazla yakıyor şehir içinde bir de millet ekonomi arabası diyor. bizim 1.6 atmosferik toyota kokluyor bunların yanında :D geçen hafta sonu 3.31 den aldık gazı köye gittik dönüşte ful dolu geldik bagaja 3 büyük çuval soğan koydum bi büyükte arka koltuğa daha vardı bir sürü birşey :D :D 22 kuruş yaktı uzun yol 100 le gidince hatta birazını şehir içi kullandık gazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali000

1.3 ondan 1.3 ler hep fazla yakıyor şehir içinde bir de millet ekonomi arabası diyor. bizim 1.6 atmosferik toyota kokluyor bunların yanında :D geçen hafta sonu 3.31 den aldık gazı köye gittik dönüşte ful dolu geldik bagaja 3 büyük çuval soğan koydum bi büyükte arka koltuğa daha vardı bir sürü birşey :D :D 22 kuruş yaktı uzun yol 100 le gidince hatta birazını şehir içi kullandık gazın
    Bende 1.4 bravo t jet var lpgli şuan lpg 3.15 3.30 civarı 100 tl gazla ş.içi 280 km gidiyor. 36 krş hadi 4o yaksın benzinle 1.3 mj göre yine az yakmış oluyor. uzun yoldada 350 km gidiyor 28 krş.
  • 3 yıl 1.4 fire motoru olan puntoya bindim 1 hafta evvel hüzünlü bir vedamız oldu. Konu linkini buraya bırakıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/2007-model-punto-deneyimleri--140417836#140417836
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.