Bildirim
FİAT SİENA 1.6 HL 16V
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siena'nın en çok tutulanı 1.4EL modelidir. 9-10 bin bütçeye alınabilecek parçası sudan ucuz hatta suyla aynı ayarda diyebilceğim nadir araçlardan bir tanesi.
O ayarda alabilceğiniz araçlar arasında konforlu ve sessiz sakin diyebiliriz.
Gel gelelim 1.6 16V olan modeline yakıtı aşırı fazla ve bazı parçaları 1.4 EL kadar fazla bulunmadığı için pahalıdır.
1.4 EL kullanıcısıydım yaklaşık 1 hafta önce sattım. Bakımsız, ayarsız 1.4 motor şehir dışı tüketimde lpg'de 40 kuruş yaktığını bilirim.
Neyse bakımı bilmem neyini yaptırdıktan sonra da basınca hiçte 1.4 motor gibi yakmıyordu çok cühretkardı. 1.6 motoru düşünmek bile istemiyorum. Performans açısından fazlasıyla tatminkardır fakat gerek zayıf frenleri, gerek yol tutuşu kötü olduğu için 1.6 103 bg motorun keyfine varamazsınız. Pamuk gibi olan süspansiyonları en ufak virajda o pamuğun size tıkılcak gibi hissettirir.
Sonuç olarak 1.4ü alınabilir sonuçta parçası ucuz, sakin kullanımda az yakan bir araç, konforlu denilebilir tipi de fena değil.
Aklınıza gelen soru varsa mesajımı alıntılayarak sorabilirsiniz 2 sene Siena kullanmış birisi olarak sorularınızı objektif bir şekilde cevaplayabilirim.
-
1.6 hl almayi düsunuyorum artilari ve eksilerini paylasorsaniz sevinirim hayirli gunler hepinize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X