Şimdi Ara

FİAT SİENA 1.6 HL 16V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Fiat Siena 1.6 HL almayı düşünüyorum sızce alıyımmı almıyımmı avantajları ve dezavantajları nelerdır özellikleri yakıt durumu nedır yardım edersenız sevınırım saygılar :)

• Siena'nın en çok tutulanı 1.4EL modelidir. 9-10 bin bütçeye alınabilecek parçası sudan ucuz hatta suyla aynı ayarda diyebilceğim nadir araçlardan bir tanesi.
    O ayarda alabilceğiniz araçlar arasında konforlu ve sessiz sakin diyebiliriz.

Gel gelelim 1.6 16V olan modeline yakıtı aşırı fazla ve bazı parçaları 1.4 EL kadar fazla bulunmadığı için pahalıdır.
    1.4 EL kullanıcısıydım yaklaşık 1 hafta önce sattım. Bakımsız, ayarsız 1.4 motor şehir dışı tüketimde lpg'de 40 kuruş yaktığını bilirim.
    Neyse bakımı bilmem neyini yaptırdıktan sonra da basınca hiçte 1.4 motor gibi yakmıyordu çok cühretkardı. 1.6 motoru düşünmek bile istemiyorum. Performans açısından fazlasıyla tatminkardır fakat gerek zayıf frenleri, gerek yol tutuşu kötü olduğu için 1.6 103 bg motorun keyfine varamazsınız. Pamuk gibi olan süspansiyonları en ufak virajda o pamuğun size tıkılcak gibi hissettirir.

Sonuç olarak 1.4ü alınabilir sonuçta parçası ucuz, sakin kullanımda az yakan bir araç, konforlu denilebilir tipi de fena değil.

Aklınıza gelen soru varsa mesajımı alıntılayarak sorabilirsiniz 2 sene Siena kullanmış birisi olarak sorularınızı objektif bir şekilde cevaplayabilirim.

• 1.6 hl almayi düsunuyorum artilari ve eksilerini paylasorsaniz sevinirim hayirli gunler hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    19 yıl önce açıldı
    renault 1.5 dci
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.