Şimdi Ara

Fiat Stilo hakkında bilgil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2004-2005 model stılo lar ilgimi çekti 19-20 bın aralıgında fıyatlar szce nasıla raç ılk aracım oalcak max burçe 22.000

• 2.eli pek iyi değil ithal olduğu için parçası zor bulunuyormuş onun haricinde fiyatına göre iyi donanımlıdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizini bulabilirseniz güzel araba ama gördüğüm kadarıyla sahibindende falan hiç yok. Gördüklerim hep yıpranmış çok km yapmış araçlar.

• 2004 ten bu yana 112.000km oldu sorunsuz kullanıyorum. parça sorunu yok, hiç yaşamadım . temiz bulursanız düşünmeden alın. o fiyat aralıgı için çok iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axxxx

2004 ten bu yana 112.000km oldu sorunsuz kullanıyorum. parça sorunu yok, hiç yaşamadım . temiz bulursanız düşünmeden alın. o fiyat aralıgı için çok iyi bir seçim olacaktır.

parça sorunu yok ancak şöyle birşey var ki benim başıma geldi; arabamın beyni gitmişti ancak emin olamıyorlardı beyin ve diğer değişecek parçalar konusunda. ellerinde parça yoktu, test edecek stilo da yoktu. parçayı getirtseler ve ondan çıkmasa ellerinde kalacak. güç bela bir stilo buldular da denediler. bu sebepten bir daha az satan araç almam, tövbe ettim.

ben aralık ayında 200bin kmdeki full ve temiz dynamic stilo aracımı 19'a sattım. bu belki bir fikir verir. alan arkadaş rastladığı ilk temiz stilo olduğunu ve diğerlerinin genelde kmsiyle oynanmış olduğunu söyledi. elektronik parçaları sıkıntılı bir araç. beyin arızası çok canımı yaktı. bunun dışında sürüşü güzel, yumuşak, ferah bir araç. kliması da ilginç bir şekilde 2000 yılında yollara çıkmış bir araç olmasına rağmen 2015 model golf'ümdekinden daha başarılıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

2.eli pek iyi değil ithal olduğu için parçası zor bulunuyormuş onun haricinde fiyatına göre iyi donanımlıdir

Kaefrd sana bu lafı soyleyen çok olur Turkıye sartlarında bu paralara daha ıyısını bulamazsın.3 yıldır kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

2004 ten bu yana 112.000km oldu sorunsuz kullanıyorum. parça sorunu yok, hiç yaşamadım . temiz bulursanız düşünmeden alın. o fiyat aralıgı için çok iyi bir seçim olacaktır.

parça sorunu yok ancak şöyle birşey var ki benim başıma geldi; arabamın beyni gitmişti ancak emin olamıyorlardı beyin ve diğer değişecek parçalar konusunda. ellerinde parça yoktu, test edecek stilo da yoktu. parçayı getirtseler ve ondan çıkmasa ellerinde kalacak. güç bela bir stilo buldular da denediler. bu sebepten bir daha az satan araç almam, tövbe ettim.

ben aralık ayında 200bin kmdeki full ve temiz dynamic stilo aracımı 19'a sattım. bu belki bir fikir verir. alan arkadaş rastladığı ilk temiz stilo olduğunu ve diğerlerinin genelde kmsiyle oynanmış olduğunu söyledi. elektronik parçaları sıkıntılı bir araç. beyin arızası çok canımı yaktı. bunun dışında sürüşü güzel, yumuşak, ferah bir araç. kliması da ilginç bir şekilde 2000 yılında yollara çıkmış bir araç olmasına rağmen 2015 model golf'ümdekinden daha başarılıydı.

Zamanında sahın doğan ustalarının elinde cok stılo zayi olmus.o yüzden ucuzuna kacmamak lazım.bızım facebookta fiatstilo.net grubumuz var.aklına takılan ne varsa sorabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    14 yıl önce açıldı
    Citroen C5 hakkında bilgi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiat'ın zamanında yaptığı en iyi araçlardan biri diyebilirim. Sahibinde'de genellikle temiz olanları çabuk gidiyor. Bakımsız bir Stilo her bakımsız araç gibi ele ayağa düşürür. Temiz, düşeş bir araç gelirse hiç kaçırmayın hocam. Parça konusunda bir Alfa, Mazda, Rover kadar mağdur olmazsınız, koskoca Fiat'ın arabası. Büyükşehirde her yerde bulabilirsiniz. İnternet diye bir şey var hiçbir şey değilse.
  • Kullanan arkadaşim vardı araba kötü değil fiyatına göre iyi lakin 2.eli kötü

• STİLO FİAT IN EN İYİ ARABASIDIR. İkinci eli kötüdür alırken pahalı satarken upucuzdur. 4 sene önce 2005 dynamic stilomu 17.500 e aldım 3 ay sonra 13.500 e zor sattım. Ve pişman oldum sattığıma. Lpg de yakmaz koklar. Ama lpg uyumu biraz zordur lpg nin gerçekten ehil kimselerce takılması gerekir. City mode kronik sorunudur

• Bir ara stilo formumuz vardı kapandı mı bilmiyorum ben de üyeydim

• 2012 yılında kardeşime 2004 model Fiat Stilo 1.6 3D Dynamic + sensör paketli araba aldım. Aldığımda 70 bin km deydi , hemen lpg takıp , baskı balatasını değiştirdim. Sattığımda 130 bin km deydi.
    Kardeşim acemi olmasına rağmen motor ve alt takım tık demedi , helal olsun.
    Ben şanslı stiloculardanım sanırım , beyin arızası vs hiç bir elektronik arıza yaşamadım..

Elektronik problemli bir stilodan kaçın zaten direk.
    Parça sıkıntısı yoktur ama bir marea/brava grubuyla aynı parçaları kullanmaz. Kesinlikle işini iyi bile ustaya götürmeniz lazım..

Aracınız temiz ise ikinci eli iyidir. Hastaları alır.
    Benim satış hikayemde ilginçtir. Aracı 2 hafta ilana koyduk sonra vazgeçip geri çektim.Bu süre zarfında istediğim rakamı veren olmadı ama bir iki kişi oldukça yakın tekliflerde bulundu.
    Bir gün bi telefon geldi kardeşimden.abi arabayı biri istiyor diye ,gittim. Çocuk dedi abi bu araba bi ara ilandaydı hatırlıyorum ben , ondan kardeşini durdurduk hala satarmısın diye sormak istedim dedi. İstediğim rakamıda verince (o dönem 19.250 ye satmıştım) , verdim gitti. Çocugunda dediği abi gördüğüm en temiz stilo.. Çoğu leş.. hala ara ara görürüm zaten mutlu mesut biniyor çocuk , yüzümüzüde kara çıkarmadı..

Stilo lpg de çok az yakar , konforu özellikle uzun yol konforu muazzamdır , yeni model bir çok arabayı donanım olarak cebinden çıkartır.
    Bu paraya bedava gerçekten..

Ancak yineliyorum ki alırken anlayanına baktırın ve elektronik sıkıntısı olan arabayı "nasıl olsa çözerim " diyerek sakın almayın. Varsın mekanik masrafı olsun(triger , baskı balata gibi) ama beyin arızası vs olmasın.

• parcası yok ona göre al sky tavan yanı cam tavan sıkıntı bozuksa bittin 2 miryar versende tamiri olmuyor ya düzgün bulacan yada bozuk almıcan ben cok aradım bulamadım.

bir arkadaş motor takozu arıyordu 6 aydır bulamadı üretimi bitmiş araç yatıyor 3 kaplı olan modlein arka stop farı 550 tl sadece 1 tanesi

aracın yeni serisi bravodur şuanda 40 45 bine stliodaki özellikleri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 4 Temmuz 2016; 13:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Zamanında sahın doğan ustalarının elinde cok stılo zayi olmus.o yüzden ucuzuna kacmamak lazım.bızım facebookta fiatstilo.net grubumuz var.aklına takılan ne varsa sorabilirsin

heralde bunu konu sahibine yazdın? ben sıfırdan alıp 10 sene kullandım ve stilo defterini kapattım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Fiat'ın zamanında yaptığı en iyi araçlardan biri diyebilirim. Sahibinde'de genellikle temiz olanları çabuk gidiyor. Bakımsız bir Stilo her bakımsız araç gibi ele ayağa düşürür. Temiz, düşeş bir araç gelirse hiç kaçırmayın hocam. Parça konusunda bir Alfa, Mazda, Rover kadar mağdur olmazsınız, koskoca Fiat'ın arabası. Büyükşehirde her yerde bulabilirsiniz. İnternet diye bir şey var hiçbir şey değilse.

benimki gayet temizdi, arabayı ilk görenin alacağından emindim. malesef bir kişinin arabayı görmeye gelmesi 1 ay sürdü. o kişiye sattım direk. ilanlardaki stiloların hepsi haşatmış. adam artık ümidimi kesmeye başlamıştım dedi. o yüzden konu sahibi arkadaşı dikkatli olması konusunda uyarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

STİLO FİAT IN EN İYİ ARABASIDIR. İkinci eli kötüdür alırken pahalı satarken upucuzdur. 4 sene önce 2005 dynamic stilomu 17.500 e aldım 3 ay sonra 13.500 e zor sattım. Ve pişman oldum sattığıma. Lpg de yakmaz koklar. Ama lpg uyumu biraz zordur lpg nin gerçekten ehil kimselerce takılması gerekir. City mode kronik sorunudur

ben sıfırdan alıp 10 sene kullandım ve city mode ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. beyin üzdü beni çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

2012 yılında kardeşime 2004 model Fiat Stilo 1.6 3D Dynamic + sensör paketli araba aldım. Aldığımda 70 bin km deydi , hemen lpg takıp , baskı balatasını değiştirdim. Sattığımda 130 bin km deydi.
    Kardeşim acemi olmasına rağmen motor ve alt takım tık demedi , helal olsun.
    Ben şanslı stiloculardanım sanırım , beyin arızası vs hiç bir elektronik arıza yaşamadım..

Elektronik problemli bir stilodan kaçın zaten direk.
    Parça sıkıntısı yoktur ama bir marea/brava grubuyla aynı parçaları kullanmaz. Kesinlikle işini iyi bile ustaya götürmeniz lazım..

Aracınız temiz ise ikinci eli iyidir. Hastaları alır.
    Benim satış hikayemde ilginçtir. Aracı 2 hafta ilana koyduk sonra vazgeçip geri çektim.Bu süre zarfında istediğim rakamı veren olmadı ama bir iki kişi oldukça yakın tekliflerde bulundu.
    Bir gün bi telefon geldi kardeşimden.abi arabayı biri istiyor diye ,gittim. Çocuk dedi abi bu araba bi ara ilandaydı hatırlıyorum ben , ondan kardeşini durdurduk hala satarmısın diye sormak istedim dedi. İstediğim rakamıda verince (o dönem 19.250 ye satmıştım) , verdim gitti. Çocugunda dediği abi gördüğüm en temiz stilo.. Çoğu leş.. hala ara ara görürüm zaten mutlu mesut biniyor çocuk , yüzümüzüde kara çıkarmadı..

Stilo lpg de çok az yakar , konforu özellikle uzun yol konforu muazzamdır , yeni model bir çok arabayı donanım olarak cebinden çıkartır.
    Bu paraya bedava gerçekten..

Ancak yineliyorum ki alırken anlayanına baktırın ve elektronik sıkıntısı olan arabayı "nasıl olsa çözerim " diyerek sakın almayın. Varsın mekanik masrafı olsun(triger , baskı balata gibi) ama beyin arızası vs olmasın.

benim stilo için de gördüğüm ilk temiz stilo demişti alıcı. beyin arızalı araçtan bence de kaçmalı ama benim gibi tamir ettirmeyip eskisini çöpe atıp sıfır beyin taktırmışsa alınır bence. beyin, sensörler, o, bu derken 10bin liranın üzerinde masraf yapmıştım ben. çok üzdü beni stilo şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

parcası yok ona göre al sky tavan yanı cam tavan sıkıntı bozuksa bittin 2 miryar versende tamiri olmuyor ya düzgün bulacan yada bozuk almıcan ben cok aradım bulamadım.

bir arkadaş motor takozu arıyordu 6 aydır bulamadı üretimi bitmiş araç yatıyor 3 kaplı olan modlein arka stop farı 550 tl sadece 1 tanesi

aracın yeni serisi bravodur şuanda 40 45 bine stliodaki özellikleri vardır

arkadaşın motor takozunu nasıl bulamıyor? yetkili servise gittiğinde tofaş'ta parça varsa 3 gün, yoksa 10 gün'de italya'dan getirtiyor fiat. benim için kapı kolu getirtmişlerdi italya'dan 10 günde.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Üretimi yapan fabrika kapanmis yan sanayidr yok istersen sor

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Tahmin edebiliyorum hocam :( Forumda da beyinden çekenleri gördüm , uğraştırıp duruyor adamı. Bir de beyine gelene kadar şuna bakalım buna bakalım derken masraf baya bir artıyor . Geçmiş olsun size :(

Benim çektiğim tek sıkıntı aracın stop etmesiydi. Boşa alınca stop ediyordu , beni çıldırtıyordu . Boğa kelebeği , potansiyometre , buji , buji kabloları ateşleme vs derken birçok yere baktık , normal.. En sonunda benim Alfa servisine bir sordum , " abi getirsene bize durman hata dediler" . Sonuç , triger sente ayarını değiştiren adam iyi yapamamış , sente atladığı için timing hatası , stop etme.. Trigeri değiştirip , senteyi yeniden ayarladılar ve o gün problem çözüldü..

Araba çok güzel ama anlayanını bulmaz isek ufak problemler bile baş ağrıtıyor..

Çünkü benim trigeri değiştiren , mareayla aynı bu abi hallederiz demişti aynı flan değilmiş. Kasnağın üzerinde tornavide izleri vardı , sente ayar aparatı yokmuş adamın..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.