Şimdi Ara

Fiat Tipo 1.4 Sx veya Palio 1.4 EL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marhaba arkadaşlar ikinci el araç alacağım yardımlarınızı bekliyorum aklımda iki marka var bütçeme göre tipo ve palio

tipo sx 1.4 ie klimalı merkezi kilit hidrolik direksiyon 98 model 65000km de 11.250 YTL
    palio 1.4 EL 2000 model ABS hidrolik direksiyon 88000km 11.400 YTL

bu iki markadan hangisini önerirsiniz parça bulma olsun tipoda biraz zor üretilmiyor palio daha güncel bir araç tabi bilmiyom pek anlamam yardımlarınızı bekliyorum siz alsanız hangisini alırdınız...

• palio uygundur hocam
    dediğin gibi parçada sıkıştırabilir
    hem tipo devri bitti hocam (ama tipolara hastaydım)
  • tiponun fiyatı çok fazla ben 99 model hemde 1.6 idi 10.500e zor sattım
  • Palio daha iyi seçim olur.
  • Tabiki Palio. Yeni nesil bir araç Tipo'ya göre. Ayrıca 9 senelik Tipo o kadar etmez. 1.4 üstelik.
  • tipo klimalıymış.o yönden iyiymiş.
    palio'da ise sadece abs yazmışsın.benim bilidğim abs olunca airbag+klima da oluyor.yani paket satılıyordu.
    eğer palio full donanım ise palio al derim;öbür türlü 2.elde tipo daha iyidir.
  • palio yu tercih edin sonuçta hala üretimde olan bir araç ve yeni teknoloji ama estetik yönden derseniz tipo daha güzel son karar sizin hayırlısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.2
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence farklı bir araç düşün Tipo'nun devri bitti artık zamanında baya güzel araçtı Palio'nuın 1.4 motorlarıda aşırı yakıt tüketiyor ve iyi bir performans sergileyemiyor yinede tercih senin
  • Tipo 1.4'e o para verilmez.Hala üretimde olan palio almak daha iyi olur.
  • Bizdede 2000 model palio 1.4EL var gayet memnunuz ve yakıt tüketimi söylendiği gibi fazlada değil.Yada benzini babam aldığı için öyle geliyodur

• quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

yakıt tüketimi söylendiği gibi fazlada değil.Yada benzini babam aldığı için öyle geliyodur
  • Her iki arabayıda yakından tanıyan birisi olarak sorunu en iyi ben yanıtlayabilirim diye düşünüyorum... Bende 98 tipo 1.4 SXİE vardı 8 yıl kullandım. Ev arkadaşımda da 98 Palio 1.6 HL vardı ve onuda ben zaman zaman kullandım...

Birincisi : diğer arkadaşların da dediği gibi Tipo için verilen rakam çok yüksek... piyasası daha aşağıda olmalı... Ben geçen sene benim arabamı 8.400'e satmıştım..Hemde yeni LPG taktırmışken...
    Sana söyleyebileceğim şeyler şunlar Tipoya 1400 motor az geliyor.. Araba 990 kilo... Yani bu da çekişte çok fazla olmasada benzin tüketiminde fazla yakmasına sebep oluyor... Zaten ben bununla başa çıkamadığımdan dolayı LPG taktırmıştım... Ancak konfor olarak Tipoyu bilenler bilir çok güzel bir arabadır.. Kullanım rahatlığı konusunda Palio 'dan bir gömlek üstündür....

Gelelim Palio'ya bizim kullandığımız 1.6 HL idi ve gerek yol tutuşu gerekse kıvraklığı olsun çok atik bir araba idi. Ancak senin yazdığın 1.4 sanırım aynı kıvraklığı vermeyebilir. Ancak aerodinamik yapı olarakta Palio'nun yol tutuşu çok iyi.. Tipolar genelde viraja girdiğinde bazen kullandığımız tabirle kıç atıyor...Yani savruluyor... Ama Palio'da bu yapı daha derli toplu olduğundan yüksek süratlerde bile savrulma olmuyor....

Sonuç olarak rahat bir kullanımı düşünüyorsan hiç düşünmeden Tipo al derim... Ama tabi daha düşük bir fiyata... Parça konusunda ise endişen olmasın dış kaportası dışında bütün mekanik yapısının yerli üretimi var ve muadilleri uyuyor...
    Ancak yakıt ekonomisi ve daha iyi bir performans düşünüyorsan Palio almanı tavsiye ederim. Hatta bulabilirsen 1.6 sını al derim... Emin ol 1.6 Palio 1.4'den daha az yakacaktır...

• palio nunda albea gibi sole modeli çıkmış sonuçta 10 yıldır üretimde ve satışta olan bi araba. palio yu daha rahat satarsın. bence palio.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.