Şimdi Ara

FIAT UNO MU CALMAYA CALISTILAR OTO GUVENLIK NE YAPABILIRIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR GECE UYKU TUTMADI SABAH 5 E KADAR 3 KEZ KALKTIM HER KALKISIMDA (1. KATTA OTURUYORUM) ARABAMA BAKTIM. SANKI ICIME DOGMUS. ARABAMA SABAH 6 GIBI 3 SAHIS ÇALMAK ICIN GIRMIS. YAN APARTMANDAKI KOMSUM ARACA GIRENLERI GORMUS 3 SAHIS ARABANIN BASTON KILIDIYLE UGRASMAYA BASLAMIS. KOMSULAR POLISI ARAMIS YAKLASIK 25 DK KIMSE GELMEMIS BU MUDDETTE ADAMLAR BASTON KILIDI CIKARMAYI BASARINCA KOMSUNUN ESI BAGIRMIS ADAMLAR KACMIS SABAH UYANDIĞIMDA BASIMDAN ASAĞI KAYNAR SULAR DOKULDU. COK CANIM SIKILDI. SABAH HEMEN POLISI ARADIM EKIP ISTEDIM GELEN KIMSE YOK. SIZ BIZE GELIN BIZ ZABIT TUTACAGIZ DEDILER KALKTIK GITTIK. ZABIT TUTTULAR AMA YAKTIGIM BENZINE ACIDIM. HICBIRSEY CIKACAGINI SANMIYORUM ARACIMI OTOPARK A VERDIM. AMA COK MASRAF OLACAK NE YAPACAGIMI BILMIYORUM. BASTON KILIT OLMASAYDI ARABAM GITMISTI. ARACIMI YENI ALDIM 97 UNO SX 7.5OO VERDIM KASKO YAPTIRAYIM DEDIM. 1.250 ISTEDILER. BU FIYAT COK YUKSEK. ALARM DAQ TAKTIRAYIM DIYORUM. BIRDE HER PEDALA AYRI BASTON KILIT TAKTIRACAĞIM. DELI OLDUM YAA NE YAPABILIRIZ ARKADASLAR YARDIM EDIN

• cok gecmis olsun..yazık ya ne gunlere kaldık yakında sokaga cıkamayız heralde..hangı ıldesınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swath

cok gecmis olsun..yazık ya ne gunlere kaldık yakında sokaga cıkamayız heralde..hangı ıldesınız?
    Alarm taktırmakla işe başla arkadaşım.. Unoların çok kolay açılabildiğinden bir arkadaşta şikayetçiydi..
    Birde olay nerde yaşandı belirtirseniz orda oturan arkadaşlar varsa daha dikkatli olsunlar...
  • quote:

cok gecmis olsun..yazık ya ne gunlere kaldık yakında sokaga cıkamayız heralde..hangı ıldesınız?
    malesef nedense uno ları çok çalıyorlar.ben arabamı alır almaz alarm taktırmıştım.alarm lar 80-200 ytl arası değişiyor en ucuzunu bile taktırsan alarmın yanıp sönen led i caydırıcı oluyor.en iyisi alarm.gece yarısı birsürü gürültü çıkaracak alarmlı bir arabayla uğraşmazlar. kesin tavsiyem.geçmiş olsun sanada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

malesef nedense uno ları çok çalıyorlar.ben arabamı alır almaz alarm taktırmıştım.alarm lar 80-200 ytl arası değişiyor en ucuzunu bile taktırsan alarmın yanıp sönen led i caydırıcı oluyor.en iyisi alarm.gece yarısı birsürü gürültü çıkaracak alarmlı bir arabayla uğraşmazlar. kesin tavsiyem.geçmiş olsun sanada.

Alıntıları Göster
    valla bi alarm taktır istersen...
  • quote:

gecmis olsun dostum aracin sadece senin bileceğin bir yerine aracin marsa giden (düz kontak dahil yapamicak sekilde) akü bağlantisini kesen bir dügme yerlestir her ciktiğinda ordan kapat bindiğinde ordan aç iyi bir oto elektrikcisi yapar sana bunu.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

gecmis olsun dostum aracin sadece senin bileceğin bir yerine aracin marsa giden (düz kontak dahil yapamicak sekilde) akü bağlantisini kesen bir dügme yerlestir her ciktiğinda ordan kapat bindiğinde ordan aç iyi bir oto elektrikcisi yapar sana bunu.....

Alıntıları Göster
    TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.. BAĞLARBAŞI SELAMI ALI MAH. SELAMET SOK ÜSKÜDAR DA OLDU OLAY.. ADAMLAR COK RAHATTI DIYOR KOMSUM. AKU OLAYI AKILLICA, BIRAZDAN ELEKTRIKCIYE GIDECEĞİM ALARM TAKTIRACAGIM. AMA POLISIN RAHATLIĞINI GORMENIZI ISTERDIM.. O KADAR NORMAL KARSILADILARKI... BIRDE BASTON KILIT ONEMLI ARKDASLAR. BEN BUGUN 2 TANE DAHA ALIP DIGER PEDALLARA DA TAKACAĞIM. ALARMLA BIRLIKTE.. BIRDE BU ARACI YENI ALDIM KASKO 1.200 YTL BU NASIL İŞTİR ANLAMIYORUM..

• quote:

Orijinalden alıntı: baskutuk

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.. BAĞLARBAŞI SELAMI ALI MAH. SELAMET SOK ÜSKÜDAR DA OLDU OLAY.. ADAMLAR COK RAHATTI DIYOR KOMSUM. AKU OLAYI AKILLICA, BIRAZDAN ELEKTRIKCIYE GIDECEĞİM ALARM TAKTIRACAGIM. AMA POLISIN RAHATLIĞINI GORMENIZI ISTERDIM.. O KADAR NORMAL KARSILADILARKI... BIRDE BASTON KILIT ONEMLI ARKDASLAR. BEN BUGUN 2 TANE DAHA ALIP DIGER PEDALLARA DA TAKACAĞIM. ALARMLA BIRLIKTE.. BIRDE BU ARACI YENI ALDIM KASKO 1.200 YTL BU NASIL İŞTİR ANLAMIYORUM..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baskutuk

Dostum Selamsızda nerede oturuyorsun ? Ben çinili karakolunun orada oturuyorum. beni ara yardımcı olmaya çalışırım sana, evlerimiz yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 1 Mayıs 2007; 12:15:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

quote:

Orjinalden alıntı: baskutuk

Dostum Selamsızda nerede oturuyorsun ? Ben çinili karakolunun orada oturuyorum. beni ara yardımcı olmaya çalışırım sana, evlerimiz yakın

Alıntıları Göster
    1250 ytl çok fazla 95 model uno ya..geçen sene komşu yaptırdı 97 opel astra yı 800 ytl ye...full kapsam idi..isviçre sigortaya yaptırmıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: evolution100

1250 ytl çok fazla 95 model uno ya..geçen sene komşu yaptırdı 97 opel astra yı 800 ytl ye...full kapsam idi..isviçre sigortaya yaptırmıştı...

Alıntıları Göster
    Kasko için de tanıdık kaskocum var oradan da fiyat alırız sana, 1250 ytl gerçekten çok benim aracı bile 1460 YTL e yaptırdım 99 model spor araba, spor olduğu için yüksek verdiler yoksa daha düşüğe yaptıracaktım
  • Öncelikle geçmiş olsun,malesef biz uno cuların böyle bir problemi var,arabayı ilkokula giden bir çocuk bile rahatlıkla çalabiliyor.Bende de 97 uno 70 s var,benim aracım sitenin otoparkında durduğu halde alır almaz gidip ilk işim alarm taktırmak oldu.Ayrıca söylediğin kasko bedeli de çok fazla ben aracıma 650 ytl ye full kasko yaptırdım.İstersen yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARMAKSIZ

Öncelikle geçmiş olsun,malesef biz uno cuların böyle bir problemi var,arabayı ilkokula giden bir çocuk bile rahatlıkla çalabiliyor.Bende de 97 uno 70 s var,benim aracım sitenin otoparkında durduğu halde alır almaz gidip ilk işim alarm taktırmak oldu.Ayrıca söylediğin kasko bedeli de çok fazla ben aracıma 650 ytl ye full kasko yaptırdım.İstersen yardımcı olabilirim
    Araba hırsızlarına karşı en iyi önlem motoru çalışmasını kitleyen tarz sistemler geliştirilip her araca takılabilmeli.

Bir tedbirde arabada devamlı az benzin bulundurmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

Araba hırsızlarına karşı en iyi önlem motoru çalışmasını kitleyen tarz sistemler geliştirilip her araca takılabilmeli.

Alıntıları Göster
    1 .kasko yaptır...
    2. güvenilir bir firmaya yaptırki, yaptığına deysin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumanda

Alıntıları Göster
    En güzeli kendi bulduğunuz sistem,motordan küçük parçalar sök,eve al götür,sadece sen bil o parçaları,alarm falan fayda etmez,bilinmeyen bir yöntem bulmalısın kendince...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

En güzeli kendi bulduğunuz sistem,motordan küçük parçalar sök,eve al götür,sadece sen bil o parçaları,alarm falan fayda etmez,bilinmeyen bir yöntem bulmalısın kendince...

Alıntıları Göster
    25 DAKİKA KİMSE GELMEMİŞ İŞTE POLİSLERLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Alıntıları Göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Geçen sene Haziran ayında benimde evimin önünden 96 model Uno 70 sxie aracım çalındı. Sabah kalkıp arabanı bıraktığın yerde görememenin nasıl bir şok olduğunu iyi bilirim. Benim aracım kaskoluydu o yüzden rahattım hatta bulunamasın diye dua bile etmiştim Her neyse karakola gittik falan tutanak tuttular sadece bi gelişme olursa biz sizi ararız dediler. Aracım bulunurmu? diye sordum "ALLAH bilir" dediler sadece. Polis hırsızlık olaylarına adi suç olarak baktığı sürece ve yasalarımız cezai yaptırımını sağlayamadığı sürece bu hırsızlık olayları bitmez. 2 Gün sonra benim aracım bulundu aracıma nasıl girdiklerini hiçbi şekilde anlayamadık. Yedek anahtarla açılsa ancak bu kadar düzgün açılır. Ne bir cam kırığı ne ezik ne darbe hiç bişey yok. teyp stepne hoparlör ıvır zıvır ne varsa almışlar aracıda terk etmişler. Bıraktıkları yerden de başka bir uno çalıp gitmişler. Yani uzun lafın kısası bu unoları peynir ekmek gibi çalıyolar arkadaşım. Ben çalındıktan sonra soğudum arabadan sattım başka bir araç aldım. Keşke sende uno alırken biraz daha düşünseydin. Zaten araç çok çalındığı için kaskosu en pahalı otomobildir kendileri.

Tekrar geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsın bu gibi olayları,

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

25 DAKİKA KİMSE GELMEMİŞ İŞTE POLİSLERLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORLAR

Alıntıları Göster
    Alarm taktır bence şöyle abartılı ses olsun....
    Bide kasko parasını çok istemişler ama kasko yaptırmakta fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin30

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Geçen sene Haziran ayında benimde evimin önünden 96 model Uno 70 sxie aracım çalındı. Sabah kalkıp arabanı bıraktığın yerde görememenin nasıl bir şok olduğunu iyi bilirim. Benim aracım kaskoluydu o yüzden rahattım hatta bulunamasın diye dua bile etmiştim Her neyse karakola gittik falan tutanak tuttular sadece bi gelişme olursa biz sizi ararız dediler. Aracım bulunurmu? diye sordum "ALLAH bilir" dediler sadece. Polis hırsızlık olaylarına adi suç olarak baktığı sürece ve yasalarımız cezai yaptırımını sağlayamadığı sürece bu hırsızlık olayları bitmez. 2 Gün sonra benim aracım bulundu aracıma nasıl girdiklerini hiçbi şekilde anlayamadık. Yedek anahtarla açılsa ancak bu kadar düzgün açılır. Ne bir cam kırığı ne ezik ne darbe hiç bişey yok. teyp stepne hoparlör ıvır zıvır ne varsa almışlar aracıda terk etmişler. Bıraktıkları yerden de başka bir uno çalıp gitmişler. Yani uzun lafın kısası bu unoları peynir ekmek gibi çalıyolar arkadaşım. Ben çalındıktan sonra soğudum arabadan sattım başka bir araç aldım. Keşke sende uno alırken biraz daha düşünseydin. Zaten araç çok çalındığı için kaskosu en pahalı otomobildir kendileri.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: giyotin30

way canına ya ne günlere kaldık,
    iyisimi bu hırsızlara toplum olarak bizler ceza vemeliyiz, yoksa polise kaldımı, hiiç bişey olmuyo, kanun yokki memlekette

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

Orjinalden alıntı: giyotin30

way canına ya ne günlere kaldık,
    iyisimi bu hırsızlara toplum olarak bizler ceza vemeliyiz, yoksa polise kaldımı, hiiç bişey olmuyo, kanun yokki memlekette

Alıntıları Göster
    Aynen arkadaşım. Üstelik aracımı bulduklarında arabanın başında benden çorba parası istiyolardı hepsi birden. Düşünsene ben malımın derdindeyim arabanın sağına soluna bakıyorum adam gelmiş çok üşüdük biz burda bi çorba olsada içsek diyodu sırıta sırıta. Bütün polis arkadaşları aynı kefeye tabiki koymuyorum ama böyle tipler bizi bu kutsal meslekten soğutuyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: giyotin30

Aynen arkadaşım. Üstelik aracımı bulduklarında arabanın başında benden çorba parası istiyolardı hepsi birden. Düşünsene ben malımın derdindeyim arabanın sağına soluna bakıyorum adam gelmiş çok üşüdük biz burda bi çorba olsada içsek diyodu sırıta sırıta. Bütün polis arkadaşları aynı kefeye tabiki koymuyorum ama böyle tipler bizi bu kutsal meslekten soğutuyor işte.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: set

Hem bunu yap hemde gizli kontak yaptır, ama adam kontak butonunu eliyle koymuş gibi bulamasın, kaputu açınca da g.k. tertibatının kabloları sırıtmasın...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.