Şimdi Ara

Fiat Yetkili Servis arabamla kaza yaptı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
9.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dun guvenlik kamerasi kayitlarini istemistim bugun hazirlattiklari icin aradilar, daha sonra tekrar fiyat teklifi icin aradilar. 120000 fiyat teklifi yapildi arabam icin kamera goruntulerini de vereceklerini soylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Hocam vazgecmeyin birqz daha ugrasin fiyat teklifi biraz dhaa yukselebilur veya daha fazla indiririm verirler. Sureci devam ettirin ki ciddi oldugunuzu anlasinlar. Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt

Sagolun hocam bugun ikinci pazarlik gorusmesi icin gidiyorum. Gunlerdir arayip sormamislardi fakat kamera goruntulerini sorunca hemen teklifi artirdilar. Sifir arabanin fiyatinda da guzel bir indirim yaparlarsa kabul edicem sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Servis sinirlari icinde oldugunu ve boyle durumlar icin sigortalarinin oldugunu soylediler. Bu yuzden tutanak tutulmamis

Hiçbir sigorta tutanaksız evraksız işlem yapmaz. Servis içi sigortası varsa bununla ilgili de bir evrak tutulmuş olması lazım. Bu daha çok üstünü örtmeye çalışmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 18 Haziran 2021; 13:36:47 >
  • Hadi hayırlısı...İnşallah güzel bir sonuca ulaşılır...

• Arabamı 120kdan almak istediler ekstra bir teklif olmadi. Pazartesiye kadar dusunecegimi soyledim.
    Easy paket:155k
    Urban paket:165k

Sizce ne yapayim , arabayi yaptirip bineyim mi

Bence fiyat iyi vermişler. Ben olsam değiştirirdim. 2020 1.4 urban var bende 2700km de boya falan yok. Bayi ye geçen sordum 135 teklif ettiler. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsmsk -- 19 Haziran 2021; 9:31:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tsmsk kullanıcısına yanıt

Hiç vermeselermiş hocam o fiyat ne öyle :)

20bin kar etmeden olmaz onların gözünde. Kendi araçlarının fiyatlarını bile böyle öldürdükleri için kapılarından geçmem daha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teklifi zorla ve değerlendirmek tavsiye ederim.

Yeni yenidir.

Sizin yaptığınız kazayla birlikte servis çarpmamış olsa kaç bine satabiliyordunuz?

• İmkanınız varsa Urban paketle değiştirin bence.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Kazasizlari sahibindende 130bin en ucuzu hocam, benim kazam 1500 tl lik iki parca boya bir kazaydi kaca satabilecegimi bilmiyorum cunku genelde satilan araclar kazasiz.

Ben de sifira gecmenin mantikli oldugunu dusundum ama butce olarak cok zorlandigim icin arabami yaptirmayi dusunuyorum.

Tutanak ile beyanlarini alip kamera kaydini izleyecegim, sonrasinda da artik kaskoyla yaptirip deger kaybi davasi acacagim.

Sifir tekliflerinde ciddi zarar ediyor gibi gozukuyorum ben. Sifir egea teklifi almak icin baska bayileri aradigimda da ayni fiyatlari aliyorum zaten. Benim arabanin yapilmis halini de 120ye satabilecegimi dusunuyorum, ustune alacagim deger kaybi da cabasi.

Bir daha teklifi artiracaklarini sanmiyorum, o yuzden son kararim bu yonde olacak. Sifir arabayi tabii insan istiyor ama simdi durduk yere bir 45bin tl borca girmek de mantikli gelmedi. Bir iki sene kullanir daha sonra satarim artik. Pazartesi gunu kamera kaydi goruntulerini gosterirlerse tutanakla birlikte kazanin tum ayrintilarini yazmalarini isteyecegim. Daha sonrasinda kaskoyla iletisime gecip baska bir serviste arabayi yaptirmayi istedigimi soyleyecegim. Kazada bir hatam olmadigi icin kasko sonrasinda tamir ucretini bu yetkili servisten alir ve kasko fiyatim da artmamis olur. Ayrica servis sinirlarinda zarar verildigi icin de dava acmaya calisacagiz ama oradan bir sey cikacagini sanmiyorum. 6 ay sonra gelecek 4-5 bin tl ile ben bile arabami 125e satmis gibi olabilirim diye dusunuyorum.

Piyasada 130–132den asagi olmayan araba bu iki kazayla tahminimden daha fazla deger kaybeder mi sizce ? Yoksa mantikli gelmiyor artik bu teklif bana

120'ye satıp +değer kaybını alma kararınız bana da mantıklı geldi. sorunuzun cevabını bilemedim.hayırlısı olsun hakkınızda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam son durum nedir?

• rkntrss R kullanıcısına yanıt

Arabayi yaptiracagim hocam bugun gidip islemleri baslatacagim. Guvenlik kamera kaydi ve tutanak ile birlikte. İkame arac verecekler, sonrasinda deger kaybi icin avukata birakacagim islemleri. Bakımı vardı arabanın belki bir ihtimal onu da yaptiririm.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.