Şimdi Ara

Fiat Yetkili Servis arabamla kaza yaptı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
9.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Servis sinirlari icinde oldugunu ve boyle durumlar icin sigortalarinin oldugunu soylediler. Bu yuzden tutanak tutulmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guvenlik kamera kayitlarini izlemek isteyebilirim sonradan basim agriyacaksa eger. Ya da tutanak icin polisle gorusebilirim

• Yalniz yasiyorum istanbulda ve surekli mesai + nobetim oluyor. İnanin oraya gitmeyi bile bir hafta sonra basarabildim. Surec uzadikca arabasiz kaliyor ve magdur oluyorum. Arabanin kilometresi artmamisti tam bilmiyorum ama verirken tam kmsine bakmamistim

• Adamlar dava acmak istiyorsan ac kafasindalar arkadaslar ne bakim ne baska bir sey teklif ettiler

• Bunda birsey yok, 10.0000TL edecek bir hasar degil , ama çamurluk işlem görecek ya da değişecek. Bu nedenle (far tampon için değil) çamurluk için daha önce işlem görmedi ise değer kaybı hakkınız var.

Ben tramer de bu hasarın görünmesini takmam derseniz o nedenle, devreye Kasko’yu sokabilirsiniz. Kasko size hem hukuki destek verir hem de parasını da değer kaybını da karşılar. (Sonra rücu eder).

Tramer kaydı olmayan hasarlar beni daha çok tedirgin ediyor, tramer kaydı yok nerede yapıldığı belli değil.

Kasko bunu karşılar, trafik sigortası karşılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 16 Haziran 2021; 21:41:22 >
  • Belki de benim kaskodan yaptirmami istemedikleri icin bu rakami soylediler bana bilmiyorum. En iyisi kaskomla tekrar gorusmek haklisiniz deger kaybi olmayan kaza raporu daha suphe uyandiriyor. Oncelikle tekrar fiatla gorusecegim

• Normalde, size ikame bir araç tahsis edip süreci hafifletmeleri gerekiyorken, resmen mağduriyeti aleyhte kullanıp bezdirme çalışması yapılıyor gibi görünüyor.

• İkame araci ben araci onlarin sigortasi kapsaminda yaptirmaya karar verirsem vereceklerini ilettiler hocam

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt

Yetkili servis kendi adına bir işletme olarak hiç bir jest yapmiyor demek istedim.

Müşterinin arabasını çarptın biraz utanır insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 17 Haziran 2021; 7:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

1. si , aracınızın kazaya karıştıgı yıkamaya giderken oldugu soylenmiş. itibar etmeyin. savcılığa suç duyurusunda bulunun , kamera kayıtları istensin, belki yayaya çarptılar belki aracınızla başkasının arabasına çarptılar. bilemezsiniz. sonra başınız ağrır. sonra başkasının aracına verilen hasarları da ödersiniz.
    2. bir avukata danışın , ve firmaya değer kaybı için dava açın.
    3. ücretisz onarım isteyin,
    4. 3-4 bakımı ücretsiz yaptırmak konusunda anlaşmaya çalışın

kimsenın gozununun yaşına bakmayın acımayın, dalga geçerler diyim siz anlayın ne geçeceklerini

.

Bu çok doğru. Her zaman en kötü ihtimali düşünmekte fayda var. Ya adam bir Mercedes'e çarpıp kaçtıysa ne olacak? Sonra iş size dönecek. Bayii ucuza kaçıyor ama maliyeti daha fazla olur onlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

gecmis olsun ama insanlik hali olabilir.
    durust davranip size soylemisler. sizi 1 gun oyalayip size soylemeden yapsalar ruhunuz duymazdi,satarken ortaya cikardi mahcup olurdunuz.
    bence dediklerini kabul edip yaptirin ama uste bir miktar deger kaybi parasi talep edin.

mesaj deprem etkisi yaratmis :) 51 like tesekkurler.
    bi kendi animi anlatmak isterim.
    motora ilk basladigim zamanlar ankara sihhiye trafiginde gicir gicir 2-3 yasinda bi S class mercedese sag arka camurlugundan carpip dustum.camurluk bildigin cizildi,
    motoru yerden kaldiramiyorum.ak sacli bi abi indi direksiyondan.lambada bekleyen polis uzerimize gelmeye basladi ve bende motor ehliyeti henuz yok :) neresinden tutarsaniz tutun %100 sucluyum.abi beni cepten caldir ariycam dedim numarami verdim caldirdi.bi de ustune yardim etti
    beraber motoru kaldirdik :) o ara polis yanimiza geldi "biz hallettik gidiyoruz" dedim, ben devam edip ilk benzinlige girip abiyi aradim. "abi ne lazimsa yapicam merak etme ama gozunu seveyim mumkunse yetkili serviste yaptirmasak, motorum yetmez" dedim.arefe gunuydu,"aramasaydin kacsaydin cok kizacaktim ama aradin,bayramin mubarek olsun,gecmis olsun biz hallederiz sorun yok" dedi kapadi.ankarali kimin arabasiydi bilemiyorum.yani olur insanlik hali :)
    abi de yerine sifir araba isteyebilirdi benden

Ehliyetsiz kullanamazsın bunun bönkörlük ya da iyilikle dürüstlükle alakası yok. Kurallara uyacaksın sonra dürüst olacaksın.

• Fiat firması sürecte hiç yardimci olmadi. Bir daha boyle bir sey birisinin basina gelirse diye soyluyorum. Servisle aranizda cozun demekten öte servisle beni tamamen yalnız birakti. Sosyal medyadan sikayetvar dan yazacagim. Polise basvurup kaza raporu tutulmadigini soyleyecegim. Kendi kaskomdan baska bir serviste yaptirsam, karsi taraf yuzde yuz suclu oldugu bir durumda benim icin dezavantaj olur mu ? Bilen var mi acaba ? Artık bu firmaya güvenmiyorum çünkü. İyice düşman olma yolunda gidiyoruz çünkü

• Hocam bu aşamalardan sonra size yardımcı olmayacaklar demektir. Kasko ile görüşün yardımcı olacaklardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

1. si , aracınızın kazaya karıştıgı yıkamaya giderken oldugu soylenmiş. itibar etmeyin. savcılığa suç duyurusunda bulunun , kamera kayıtları istensin, belki yayaya çarptılar belki aracınızla başkasının arabasına çarptılar. bilemezsiniz. sonra başınız ağrır. sonra başkasının aracına verilen hasarları da ödersiniz.
    2. bir avukata danışın , ve firmaya değer kaybı için dava açın.
    3. ücretisz onarım isteyin,
    4. 3-4 bakımı ücretsiz yaptırmak konusunda anlaşmaya çalışın

kimsenın gozununun yaşına bakmayın acımayın, dalga geçerler diyim siz anlayın ne geçeceklerini

.

Yukarıdaki bir üye de belirtmiş, olan, görünen hasarın peşine düşmüş insanlar normaldir tabi, ama ya şüpheci olmak sizi daha büyük beladan kurtaricaksa?

• TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt

Kasko dosya acabilmek icin kaza raporu tutulmaliydi diyor bu yuzden ilk olarak polisle iletisime gecmem gerekiyor. Bugun is cikisi polisle birlikte gidip kaza raporu olusturmaya calisacagim. Sonrasinda da kaskoyla baska bir serviste hasar kaydi tramerde yazacak sekilde yaptiracagim. Kasko sucsuz oldugum icin karsi taraftan ucretini alir herhalde. En son da deger kaybi davasi acacagim.

• Paylaşımınızı takip ediyorum. Bu olay herkesin başına gelebilir. Umarım hakkınızı alarak bu olayı kapatırsınız geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinanakgl kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim hocam , bir deger kaybi davasi olacak belki avukat da yardimci olursa serviste olmasi sebebiyle ayri bir dava acabilir bilmiyorum. Onun haricinde insallah kendi kaskomla disarida yaptirabilirim

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Avukatlar sigortalar onlar işini bilirler. Sıfır araba işi olmaması bence iyi olmuş. Zaten arabanız da yeni düşük kmli yazık olurdu vereceğiniz paraya. Çizilmeyeceğinin göçmeyeceğinin garantisi yok çünkü. Değer kaybı da inşallah mağduriyetinizi karşılar. Burası Avrupa değil. İlk bakılan şey kaporta. Ayrıca 3-5 bin TL bizlerin ortalama bir aylık kazancı. Kimse kimseye bedavadan beş kuruş vermiyor. Size laf atanlara da bakmayın. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesin avcılar servistir. Servisle yıkama arasında 4 bina var. Yıkamacı enderin yardımcısı da suriyeli. Şoförlüğü de biraz zayıf.

• Güvenlik kamera kayitlarini istedim gun icerisinde ulastiracaklarini soylediler. Ardindan kazanin detayli bir sekilde yazildigi tutanak isteyecegim. Bundan sonra nerede yaptirirsam yaptirayim bu tutanak ile kaskoda da sorun olmayacagini dusunuyorum. Burada anladigim kadariyla onemli olan tutanagin detaylari. Daha sonra tutanakla birlikte polis merkezine gidip sikayetci olacagim. Tecrubeli bir polis abimizden aldigim bilgiler bunlar. Tutanagi da bulabilirsem avukat ile birlikte gidip tutacagim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.