Şimdi Ara

Fibabanka 1000/100 Nakit iade Hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
9
Favori
4.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aytemiz Akaryakıt alabilirsiniz Hepsiburada üzerinden. 1000/100 iade..

Kampanyadan Fibabanka Mobil üzerinden katılım gösteren tüm Fibabanka Hızlı Kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilir. Fibabanka Mobil üzerinden katılım göstermeyen müşterilerimiz ödülden faydalanamayacaktır.

Kampanya 01 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında Hızlı Kart ile 01 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Hepsiburada.com.tr'den yapılacak alışverişlerde ve Hepsipay cüzdan yüklemelerinde toplamda 500 Tl ve üzeri harcamaya %10, en fazla 100 Tl hediye verilecektir.

Bir müşteri için toplamda en fazla 100 TL hediye verilecektir.

Kampanyaya, sadece internet üzerinden, Hepsiburada.com.tr sitesinde, Hızlı Kart ile yapılacak alışveriş işlemleri dahildir.

Kampanya dahilinde alışveriş işleminin iadesi ve iptali dikkate alınacaktır.

Kazanılan hediye TL’nin yüklenebilmesi için, ödül yükleme tarihinde Hızlı Kart’ın açık statüde olması ve kartın bağlı olduğu açık statüde bir Tl vadesiz hesabının bulunması gerekmektedir.

Kazanılan hediye TL yüklemeleri 11.10.2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Kazanılan hediye TL’nin son kullanım tarihi bulunmamaktadır.

Kampanyaya Fibabanka kredi kartları, ticari kartları ve maestro özellikli banka kartları dahil değildir.

Fibabanka A.Ş. işbu kampanya koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danqer -- 5 Eylül 2022; 18:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katıl butonuna tıklayınca website açılıyor. Nasıl katıl diyeceğiz? (Birkaç kez tıklayıp çıkış giriş yapınca katıldınız smsi geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 5 Eylül 2022; 17:3:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %10 oran nasıl 500/100 oluyor hocam. acaba cüzdana atıp çeksek 2 kat ödül mü veriyor 🤥🤥🤥🤥

• 1000/100

• 500 e 100 değil, 1000 e 100 olacak başlık

• Konu başlığı düzenlenmeli.

500X2 ➦100 TL iade şeklinde olmalı.

• “Hızlı Kart ile harcayın Hediyeleri Kazanın” kampanyası ile birleşir mi? İkisinde de 1000₺ harcamaya 100₺ hediye yazıyor. Biri 5 Ekim’de biri de 11 Ekim’de yüklenecek gözüküyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki üstteki mesaj aklımı karıştırdı, 500 yükledim. Şimdi bir 500 daha yüklesem kalan 50 TL'yi de kazanır mıyım acaba?

• iki defa 500 yapılsa 100 verirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • verir ama aynı gün aynı işyerinden yapmayın.

• Teşekkürler

• Bu kampanya çıktı kampanyaların içinde ancak katıl dediğimi hatırlamıyorum kazanım sağlanır mı acaba? Kişiye özel değil sanırım

• inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt

kişiye özel katıl demen gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: inspectorc19

Bu kampanya çıktı kampanyaların içinde ancak katıl dediğimi hatırlamıyorum kazanım sağlanır mı acaba? Kişiye özel değil sanırım

Geçen ay bende çıkmıştı , katıldım fakat iade halen yatmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 16 Eylül 2022; 12:34:23 >
  • Fiba kadar m.l bi banka görmedim hiç bir kampanyayı doğru düzgün kazanımını uatıramıyor geçen ayki 1000/100 çoğuna yatmadı bende dahil

• calculus07 kullanıcısına yanıt

eğer yatmadı ise uğraşmayalım o zaman birde bu puanları nerede kullanabiliriz

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Hergün mh ile kavga ediyorum ama yok uğraşsam alırımda daha öcealdım çünkü ama 100 tl için değmez

• bugün yatırma günü, bakalım gelecek mi.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Dekonta baktım, saat 11.28’de bana gelmiş hocam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.