Şimdi Ara

FİBER HATTI YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben internetimi hızlandırmak istiyorum fakat sadece adsl ile bağlanabılıyorum nete fiber hattı daha kurulmadı dıyolar . başka bir yolu yokmudur başka servis sağlayıcıları kendime hızlı internet nerden bulucam ?

teşekkürler herkese...

• kimsenin hiç bir fikri yokmu?
  • fiber altyapı heryerde mevcut değil malesef. bende aynı dertten muzdaribim. ancak altyapının gelmesini bekliyorum.
    hat kapasiteniz yeterli ise hipernet vdsl alabilirsiniz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray440

Merhaba arkadaşlar

Ben internetimi hızlandırmak istiyorum fakat sadece adsl ile bağlanabılıyorum nete fiber hattı daha kurulmadı dıyolar . başka bir yolu yokmudur başka servis sağlayıcıları kendime hızlı internet nerden bulucam ?

teşekkürler herkese...

Fiber hattı yoksa hiper interneti destekleyip desteklemediğini bir öğren.Hiperide desteklemez derlerse Ultraneti sor.En iyi servis sağlayıcısı ttnettir.Diğerleri ttnetin kablolarını altyapısını falan kulllanır.TTnetten sonuç alamazsan şansına küs.Bİde şu 3g modemleri deneyebilirsin.3 g modem olarak turkcell 3g vınn dc yi deneyebilirsin.
  • aradım fiber hattının bulunmadıgını fakat hiper'i desteklediğini 50mb'e kadar destek alabileceğimi söylediler cok teşekkür ederim bilgiler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.