Şimdi Ara

fiber internet bağlatıcam, önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerhaba arkadaslar, fibere basvurdum 1-2 gune gelıp bağlıcaklar. tigin modemi vericekler sanırım. bana şunları şunları yaptır,sşunları söylemeyı unutma gibi diyecegınız şeyler var mı? özellıkle modem hakkında çekıncelerım var.çokta anlamam zaten doğru düzgün kurulum yapıyolar mı ? bide benim modemim linksy wag54gp2. çokda memnunum acaba bu modemin fiber özelliği var mıdır?

• - fiberde normal adsl modemler bir işe yaramıyor çünkü takılan modem değil router. cat5e data kablosu giriyor routera.
    - büyük ihtimal tilgin verecekler. yapacağın bişey yok mecbur kabul edeceksin taaki sorun çıkartana kadar. benim gibi 5 ayda 3 tilgin modemden sonra pirelli ye geçiş yapanlardan olmazsın umarım.
    - wireless olarak kullanacaksan mutlaka evin en ücra köşesine gidip çekim gücünü kontrol et ve bunu teknik servis elemanları gitmeden yap. adamlar modemi takıp ışıklar yeşili görür görmez çekip gitme derdiler.
    - son olarak modemi duvara yüksek bir noktaya monte ettireceksen kesinlikle çift taraflı yapışkan kullanmalarına izin verme. yapıştırıp giderler ve 2 saat sonra modemi yerde parçalanmış olarak bulabilirsin. (benim ilk modem bu şekilde daha 1.gün mefta olmuştu, düşeceğini bildiğim halde sırf yaptıkları salaklığı görmeleri için müdahale etmemiştim ))

Edit: okuyup gidiyosunuz insan bir teşekkür eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 22 Ekim 2010; 16:19:46 >

• yok ben daha şimdi girdim :) teşşekkr ederim gercekten ,bu tıgın olayı çok canımı sıkıyo bağlatmadan ins bı sorun cıkarmaz. peki ben dırek baskı yapsam pirelli takarlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefakucuk -- 22 Ekim 2010; 16:35:04 >
  •  fiber internet bağlatıcam, önerileriniz?

Ben gecen hafta baglattım boş eve bugun test etme sansım oldu, yurt dışı aynen bahsettikleri gibi ADSL'den beter durumda.

Bu arada baglantı 20mbit sınırsız, gülermisin ağlarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 23 Ekim 2010; 16:34:29 >
  •  fiber internet bağlatıcam, önerileriniz?

10 mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacer -- 23 Ekim 2010; 17:26:45 >

• Valla sizinkiler nispeten normal gözüküyor, cok fazla kurcalıyamadım modem ayarı vs ama yinede normal gelmedi bana. Arık eve taşındıktan sonra kurcalıyacagım.
    Bu arada istanbul soyak yeni şehirde kullanacağım.
  • İşi biliyorsanız alternatif bir router kullanmanızı tavsiye ederim. Pirelli ile bu tür sonuşlar alamıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.