Şimdi Ara

Fiesta almayı düşünüyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2-3 haftadır hatchback bir araç araştırıyorum, bir türlü karar veremedim kafayı yemek üzereyim. Bütçem en fazla 33.000-34.000 TL (1/3'ünü peşinat vericem kalanı için kredi)

Fiesta'da karar kıldım diyebilirim. Aslında sıfır düşünüyordum ancak 2012 model 1.4 TDCi 70PS Trend'e 40.700 TL, yeni 2013 Titanium 1.5 TDCi 75PS'e 44.420 TL fiyat verilmiş.

Sıfır almak yerine az km.de 2. el almak mantıklı mı sizce? Dizellerde 2. el sıkıntı yaratıyor mu?

mesela bu araç 65000 km.de 2011 model 32.200 TL diyor

http://www.arkasotomotiv2.com/otodetay.aspx?ID=1917

sizce alınabilir mi?

yahut nasıl bi yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 17 Şubat 2013; 17:43:08 >

• Guncel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

aynı dert bende de var, aralık sonundan beri fiestaları takip ediyorum, titanyum dizellerin 2012 ler 35bin 2011 ler 32 bin tl civarı gidiyor piyasası, (hatta aralık ayında daha da uyguna bulunabiliyordu) 2013 kasalar çıkınca ucuzlar mı diye düşündüm ancak onlarda hala piyasaya sürülmedi, alternatif araç modellerini de araştırıyorum ama gönlüme göre halen bulamadım bir golf var oda pahalı:(
  • bende arıyorum dizel bir araç ama fiestaların fiyatları yüksek ve kullananların yorumları o kadar iyi değil kafamı çok karıştırdılar... şuan getz'e yöneldim fiyat olarak daha iyi ve daha sonraki bakım süreçlerinde daha iyi bir araba gibime geldi benim bütçem 17 18 bin lira arası yorumları bekliyorum neler önerilecek diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 haftadır hatchback bir araç araştırıyorum, bir türlü karar veremedim kafayı yemek üzereyim. Bütçem en fazla 33.000-34.000 TL (1/3'ünü peşinat vericem kalanı için kredi)

Fiesta'da karar kıldım diyebilirim. Aslında sıfır düşünüyordum ancak 2012 model 1.4 TDCi 70PS Trend'e 40.700 TL, yeni 2013 Titanium 1.5 TDCi 75PS'e 44.420 TL fiyat verilmiş.

Sıfır almak yerine az km.de 2. el almak mantıklı mı sizce? Dizellerde 2. el sıkıntı yaratıyor mu?

mesela bu araç 65000 km.de 2011 model 32.200 TL diyor

http://www.arkasotomotiv2.com/otodetay.aspx?ID=1917

sizce alınabilir mi?

yahut nasıl bi yol izlemeliyim?

sen o fiyatlara az kullanılmış 2. el mazda 3 veya lancer alabilirsin.33-34k elinde varsa yoksa sıfır kredi imkanı ile bu segmentte punto var kredi imkanı oldukça iyi hemde 33-35k ya sıfır ama benzinlisi var.en son servis garantili lpg takarız demişti.
    bide fiesta hakkında çok eleştiri var fabrika sorunu ile baş ağrıtıyormuş. bu segmentte en az sorunu şimdilik tutulan modeller arasında punto ve yeni clio da gördüm(oda yeni sayılır biraz zaman geçince ne olduğu ortaya çıkar)

• Fiesta almayı düşünenler önce şu konuya bir bakın isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_72382071/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72382071
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw cc almayı düşünüyorum..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.