Şimdi Ara

Fiesta disel 37500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

disel 1.4 tdci titanium full X pkaet dahil fiyatı 37500 .
    Sizce nasıl fiyat acil almam lazım ?birde bu makinaya bu kadar para verilir mi sizce?

• renk ne dostum?bende titanium x paket gece grisi var dizel ben mart ayında 36000 e almıstım.karar senın ben yakıtından ve aractan cok memnunum.para senın paran:)
  • bende 30 haziranda beyaz rengini 36750 ye aldım 1.4 tdci titanyum+x paket eğer beyazdan farklı bi renkse benle aynı fiyata alıyosun metalik renk zaten 750 lira falan beyaz renkte metalik renk farkı ödenmiyor. siyah rengide çok güzel duruyor siyah almadığıma pişman oldum. ben düzceden aldım görür otomotivden.
  • Bugün titanyum x paket 1.4 tdci aldım.Fiyatı 37000 pazarlık 39000 den açıldı iyi pazarlık yapın TOKAT.Konyada buna yakın bir fiyattı bunu bilmesem tokatta bu kadar pazarlık yapmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: suayp60

Bugün titanyum x paket 1.4 tdci aldım.Fiyatı 37000 pazarlık 39000 den açıldı iyi pazarlık yapın TOKAT.Konyada buna yakın bir fiyattı bunu bilmesem tokatta bu kadar pazarlık yapmazdım

renk nedır arkadasım?
  • Ben 2011 ocakta almıştım.34.500 e fiyatlar çok yükselmiş.Şu an olsa almazdım.Araba fiyatları coşmuş.Yanlış anlaşılmasın ben aracımdan memnunum ama bence şu an araç alma vakti değil bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.