Şimdi Ara

Fiesta için eski kasa titanium paket mi,yeni kasa trend x paket mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2008 dizel,yarı otomatik auris aracımı satıp fiesta almak istiyorum.Kışın otoban üzerinden okula gidip geliyorum.Yazın ise ailemi yazlığa götürüp getiriyorum.Toplamda yılda en fazla 15 bin km yapıyorum.Bu iki araç arasında kaldım ancak dizel mi benzin ve lpg mi olacağına karar veremedim.2.el düşünüyorum.Önerilerinizi gerekçeleri ile alabilirsen memnun
    olurum.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Merhaba,
    Biraz daha ayrıntı versen daha iyi yardımcı olunabilir sanırım😅 bende makyajlı kasa titanium x powershift var. Otomatik mi istiyorsun? Eğer öyleyse çok fark var ikisi arasında, çünkü eski kasa 4 vites, makyajlı kasa 6 vitesli yeni teknoloji powershift dedikleri.
    Bunun dışında özelliklere bakıp kendine göre kullanışlılığını değerlendirmelisin trend- titaniumx diye... Mesela bana göre titaniumda hız sabitleyici çok gerekli, kararan dikiz süper, çelikcant zevk meselesi şart değil, yenilenen iç konsol ilk bakışta benzer görünse de malzeme kalitesi farklı yeni titanium ile trend arasında bile farklı, yağmur sensörü far sensörü kullanışlı, arka camların fabrika çıkışlı filmli olması çok iyi, direksiyondan kumanda da iyi👍
    Dediğim gibi tam model yılı ve şanzıman tipi isteğini belirtmediğin için ben kendi aracımın özelliklerini tanıttım daha çok😂😂

• Yazmayı unutmuşum, powershift olunca benzinli tabi benim. 2 yıla yakın zamandır lpg li kullanıyorum. Şehir içi 20-25 kuruş arası yakıyor. Uzunyolda klima açık 16-17 yaktı bu yaz👍👍 bide araç 1.6 105 beygir😯😀
    Düz vites modelleri daha da az yakıyordur, o yüzden bence dizele girişme hiç. Tabi son karar ve en iyi karar seninkidir her zaman👍

• 01cml0101 0 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Düz vites alacağım.Otomatik düşünmüyorum.Lpg konusunda şüphelerim var iyi bir usta bulamazsam sürekli beni uğraştırmasını istemiyorum.
    Onun haricinde model yılı sormuşsunuz ama asıl sorunum o Eski kasa olursa titanium yeni kasa olursa trend x düşünüyorum.Bahsetttiğiniz aracınız yeni kasa sanırım değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa dediğim 2011-12 titanium yeni kasa dediğim 2013-14 trend x.Dediğiniz en mantıklısı tabiki kendim değerlendirmeliyim ama kafam çok karıştı.Şu an mantıklı gelen full paket araç kullanmak ama ileride satmak istediğimde 2.el açısından hangisinden daha az Zararlı çıkarım,fikriniz var mı?
    Bu arada Yakıt tüketimi müthişmiş gerçekten

• Yeni kasa benimki de evet.Valla özellikleri ölç tart iyice, çokta gerek yok diyorsan yeni kasayı al bence, yeni sonuçta😂😂
    2. Elde hangisini alırsan al farketmez bence satarken zarar etmezsin aracın temiz olduktan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 01cml0101 0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için hala karar veremesem de en azından bir şeyler öğrendim yazdıklarınızdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.